Liebherr K 3130 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K 3130 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**n@h**l.com 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Omdat we zeer tevreden zijn over onze Liebherr vriezer hebben we nu ook gekozen om van dit TOPmerk een Liebherr koelkast k3130 aan te schaffen. Naar onze mening is de prijs-kwaliteit verhouding goed en heeft Vleeshouwers Electro Limbricht een uitstekende service verleend. Deze mooie en goed werkende koelkast voldoet aan alle wensen en werkt zoals verwacht. We zijn er blij mee en we raden dit product / merk zeker aan!

Pluspunten

  • alleen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**k@g**l.com 15-07-2021
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
Wij hebben deze Liebherr koelkast aangeschaft omdat we van Liebherr al een diepvrieskast hebben staan waar wij heel tevreden mee zijn, vandaar nu onze keuze voor de koelkast. Prima product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Methorst 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

. Nog nooit zo"n koelkast gehad die zo goed koelt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Een geweldige Koeler. De eerste Liebherr. Zeker niet de laatste. 200 procent koeler dan alle vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny 21-06-2021
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

8,0
geweldig voldoet aan mijn eisen mooie grote koelkast veel ruimte practisch ingedeeld liebherr altijd degelijke apparatuur waar je vaak lang van kunt genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guijt 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
We vinden het een ruime koelkast en een mooie uitstraling. Zeer zuinig, en geluidloos. We raden deze prachtige koelkast aan.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooie indeling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Keijers 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast, juiste inhoud, alles goed te overzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Voor ons was de keuze niet moeilijk omdat wij meerdere producten van Liebherr hadden.
Betrouwbaar, juiste aantal liters, en een mooie indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**s@g**l.com 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
heb het product een week in huis, en kan niet anders schrijven dan dat het netjes en goed afgewerkt is

de deur openen en sluiten gaat super, het product is geluidsarm de plateaus kan je naar eigen smaak indelen, goed overzichtelijk, prijsverhouding voor een goed product, zuinig in gebruik

Pluspunten

  • DRAAID ERG RUSTIG
  • HEEL GOEDE INDELING

Minpunten

  • JAMMER DAT DE TEMPERATUUR NIET AF TE LEZEN IS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTC Gerrits 25-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koeling

Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
dit is een fijne koelkast. voldoet aan de verwachtingen. Mijn vorige koelkast heb ik 25 jaar gehad en is heel goed bevallen. Daarom weer gekozen voor liebherr

Pluspunten

  • goede koeling
  • wienig energieverbruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

It Bûterhûs 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Ruime, stille koelkast. Ideaal voor onze koffie- en theeschenkerij met ruimte genoeg voor alle taarten en benodigdheden. Snelle service!

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte

Minpunten

  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idi Classen 19-03-2021
  • Product gekocht

Superkoeling Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Titel: Beste partner in koelen
Cijfer: 10

Omdat we reeds 1 Liebherr inbouw koelkast in de keuken hebben, die super koelt, besloten we ook nog een vrijstaande Liebherr koelkast te kopen, die we in de kelder hebben gezet. Ideaal voor de zomer ivm gekoelde frisdrank, groente, zuivel enz. Vooral de superkoeling is heel fijn. Ideaal is ook het liggend flessenrek. Superkoelkast!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Ruimtelijk
  • Superkoeler
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast 20-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk , prijs/kwaliteit zeer goed , heb meerdere apparaten van liebherr en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 10-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koeler K 3130-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
Hele mooie ruime koeler deze K 3130-21. Fijne indeling!
Voor de "kwaliteit" van de Liebherr gegaan ivm ervaring oude koeler.
Na 28 jaar nog niet eens stuk, maar niet meer verantwoord tav het energie-verbruik.
Nu dus gekozen voor de energiezuinige A++ van Liebherr!

Pluspunten

  • Mooie indeling
  • Energie zuinig A++
  • Extra snelle koeling in gehele ruimte

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angel 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker ruim

Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
Kleine maar zeer ruime koelkast met duidelijke uitleg
Mooi afgewerkt met voldoende opruim mogelijkheden
Super stil en A++ dus lekker zuinig
Echt super blij ermee

Pluspunten

  • klein maar toch groot
  • zuinig
  • lekker stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javaro 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr k 3130-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
Is niet de goedkoopste maar is netjes afgewerkt en werkt probleemloos.
We hebben dit model gekocht omdat we maar met drie personen zijn en deze koelkast een royale binnenruimte heeft.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • goede LED verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
De koelkast is degelijk en makkelijk omdat je veel mogelijkheden hebt om de inrichting, vooral met de plateaus, naar je eigen wensen in te richten. De koelkast heeft een fijne diepte en is stil. Het openen en sluiten is prettig en licht.

Pluspunten

  • diepte
  • flexibel in te richten

Minpunten

  • verlichting beter spreiden over de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brum 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Na 30 jaar trouwe dienst van onze vorige koelkast was de keuze snel gemaakt wat betreft het merk.
We hebben bewust voor een liebherr gekozen omdat hij super koelt en er zit genoeg ruimt in om alles goed en overzichtelijk op te bergen.
Omdat onze vorige in de loop der jaren (denk aan gezinsuitbreiding) wel wat meer ruimte mocht hebben, hebben we bewust weer voor een liebherr gekozen maar dan nu een slag groter qua ruimte.
En ik moet zeggen dat ik super tevreden ben en hopen dat we hier ook nog jaren van kunnen genieten.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Hessels 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging defecte koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Toen onze 5 jaar oude koelkast mankementen begon te vertonen. Is er zeer adequaat gereageerd met het zenden van een monteur, waarvan de kosten niet in rekening gebracht werden.!! Ons werd ons direct een nieuwe koelkast aangeboden. En omdat de "oude" slechts 5 jaar oud was is ons voor de Nieuwe een fikse korting aangeboden. De nieuwe is zeer snel geleverd en geïnstalleerd. Prima gedaan.n

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JefenEllen 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik ben verLiebherr

Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

9,0
Hele fijne koelkast, goed formaat en stil. Ontzettend veel mogelijkheden met de indeling. Lekker ruim van binnen. Wat ie moet doen doet ie simpelweg heel goed. Zeer tevreden met deze aankoop. Prijs kwaliteit is top!

Pluspunten

  • A++ label
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. W.v.Dorp 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanschaf koelkast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit van het artikel, dus goede prijs en kwaliteitsverhouding. en een duurzaam product. Dus zal ik dan ook zeker dit apparaat aanbevelen, als men mij om een advies zal vragen. Ook de goede behandeling van de leverancier speelt hierin een grote rol. en omdat de prijs bij verschillende verkoop punten gelijk is, heeft de aanschaf bij een lokale winkel ook zeker mijn voorkeur.

Pluspunten

  • Net uitziend apparaat
  • weinig geluid hoorbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer