Liebherr GNP 2756 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
221 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2756 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank en Marij 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast hebben wij gekozen omdat het meteen de kast was waar wij naar op zoek waren. mooi design. mooie afmetingen goed ingedeeld en no-frost met display toetsenbord etc.
Makkelijk te installeren. werkt prima en wij hopen dat we er heel reg lang plezier van zullen hebben. ook de winkel Wim vd broek was echt behulpzaam onze complimenten groeten Marij en Frank v Schijndel

Pluspunten

  • display toetsenbord
  • extra makkelijke deur te open

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.v.d.Meer 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige moderne diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Strakke looks voor een diepvries dia aan alle moderne eisen voldoet. Energiezuinig koelt fantastisch, kortom hij of zij doet waar jet voor gekocht is. Een duurzaam produkt waar we jaren plezier van hopen te hebben.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede looks
  • moderne uitstraling
  • duurzaam

Minpunten

  • nog niet gemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weijers 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Veel ruimte, degelijk product met nette afwerking. Eenvoudige bediening en staat mooi in de berging.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goede afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marian 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk glazen tussenplaten en geen roosters

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Liebherr is voor mij al jaren het meest betrouwbare en goede merk. No frost trekt me erg aan i.p.v. iedere keer ontdooien en schoonmaken, is dit echt veel fijner lijkt me. Met goede overzichtelijke laden en led verlichting. Hier kan ik weer een fijn aantal jaren mee door. Als ik hem zo bekijk kan ik alleen maar zeggen echt een aanrader voor iedereen. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr gp 2756-24 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Wat een mooie en grote diepvrieskast .Zeker aan te raden voor gebruik.hadden eerst een kist maar dit is veel overzichterlijker en je hebt alles mooi in de vakken liggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freezing the best 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Freezing the best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Ben na een diepvrieskist toe aan een diepvrieskast.Via kennissen en detailhandel werd mij op het hart gedrukt om een Liebherr te kopen (de beste onder de koel/vrieskasten)
De vrieskast is fantastisch, prima indeling, ledlicht en 18 graden onder nul is geen probleem. De handgreep om de kast te openen werkt feilloos, als je de kast net hebt gesloten en weer wilt openen. Geen vacuum meer! De kast hoor je bijna niet en is met 7 laden voor ons meer dan voldoende. Denk dat we er vele jaren plezier aan gaan beleven en dat met 7 jaar extra zekerheid garantie.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • heel erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

robbie 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
mooi apparaat,voldoet aan verwachting,goede service,veel ruimteluxe dooe temperatuur display,verlichting wanneer open

Pluspunten

  • display temperatuur
  • verlichting als deur open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steef 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Deze kast heeft een degelijke uitstraling en geeft vertrouwen op een lange levensduur.
Na het gebruik van een kist, waarbij altijd alles onvindbaar is, is het in deze kast alles zeer overzichtelijk op te ruimen. De display geeft duidelijk de temperatuur in de kast aan.

Pluspunten

  • makkelijk te openen met speciale handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met grote lades. Kan in onze koude schuur staan. Zit ook nog verlichting in. Ziet er mooi uit van buiten. We zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Kan in een koude schuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjeu 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte en toch een grote inhoud

Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

8,0
ja dit is toch de bently onder de vriezers, mooie ruime lades in toch geen mega kast, en betrouwbare vrieskast de vorige meer dan 25 jaar meegegaan!! vandaar weer een leibherr!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden met mijn aankoop van de GNP 2756 vrieskast. Mijn vorige vrieskast was ook van Liebherr hetzelfde type, 16 jaar op min 21 graden zijn werk gedaan. Voor mij was de keuze snel gemaakt LIEBHERR TOP!

Pluspunten

  • Je hoort hem niet
  • Snel op temperatuur
  • Zuinig
  • LED verlichting
  • Tip toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PH 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vertrouwd en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Vorige was ook een liebherr heeft 16 jaar gepresteerd helaas door onderwater gelopen kelder overleden.
Dus nu gewoon weer een liebherr de koelkast/vrieskast onder de koelkasten/vrieskasten

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • goede service
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • de prijs goede service kwaliteit gerechtvaardigd
  • de prijs maar door goede service gerechtvaardigd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Doppenberg 27-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2756

Algemene score

9,0
Kan in koude ruimte (schuur of garage) en dat was voor ons de reden dat we deze vrieskast kochten.
Grote lades en fijn dat er verlichting in zit, tevens erg stil
Kleinere vriezer al jaren naar tevredenheid in gebruik.
Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Verlichting

Minpunten

  • Niets te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer