Liebherr GNP2313-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2313-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v**0@g**l.com 11-09-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Onze ervaring met Liebherr is altijd goed geweest. Het is dan ook niet moeilijk welk merk je weer kiest.

Reageer

nelzen 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eerste indruk is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

7,0
Mooi apparaat. voor de afmeting een ruime inhoud van 185 liter en eenvoudige bediening. Deur is zeer eenvoudig om te zetten van rechts. maakt wel meer geluid dan verwacht

Pluspunten

  • ruim voor afmetingen

Minpunten

  • iets meer geluid dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**k@h**t.nl 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer dezelfde vrieskast gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Dit is precies hetzelfde product zoals wij al hebben staan en daar zijn wij zeer blij mee. Functioneert geweldig. Dus voor een 2e hebben wij voor dezelfde gekozen.

Pluspunten

  • geweldig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Complimenten 30-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complimenten voor Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
We hebben al jaren zowel een koelkast als vriezer van Liebherr. Bevalt ons uitstekend. Mooi design, degelijk en geeft nooit problemen. We hadden behoefte aan een vriezer met meer laden. Weer gekozen voor Liebherr en de kleinere vriezer is naar een familielid gegaan die hier weer van kan genieten. Complimenten voor de uitstekende producten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk
  • Nooit problemen
  • Vriest prima
  • Gaat jaren mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**s@h**l.com 29-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vriezer die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Prima vriezer met veel ruimte. Geluid van de vriezer had minder gemogen. In de bijkeuken is dat geen probleem, wel in de keuken.

Pluspunten

  • ruimte
  • vriest snel in

Minpunten

  • geluid
  • geen licht in de vriezer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

No-frosty snowman 24-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevriest levensmiddelen, niet zichzelf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Eindelijk een vriezer die alleen de levensmiddelen bevriest en niet zichzelf: NO FROST!

Pluspunten

  • No frost
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kvdh 21-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Top vriezer. Flink wat ruimte erbij en zuinig. Liebher is altijd aan te raden. Goede service en betrouwbare producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**r@l**e.nl 18-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste vriezer ooit gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
De diepvries koelt snel en goed. Hij is erg ruim en heeft genoeg ruimte voor de producten

Pluspunten

  • Vriest snel
  • Veel ruimte
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Review Liebherr GNP2313-22 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn ervaringen met de Liebherr GNP2313-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Het is een fijne vrieskast omdat er veel in kan: Het heeft genoeg laden zodat je alles overzichtelijk en systematisch in kunt vriezen waardoor je de spullen die je nodig hebt gauw kunt pakken!

Pluspunten

  • Genoeg opbergruimte
  • Je kunt alles overzichtelijk opbergen
  • En dan ook snel terugvinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Sluijs 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Afgaande aan de goede ervaringen met onze Liebherr koelkast, hebben we besloten onze oude tafelmodel vriezer te vervangen voor deze vrieskast van Liebherr. De prijs mag dan misschien wat hoger liggen, maar aan de kwaliteit en afwerking zie je dat er wel aan af.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Afwerking
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Geen (heb pas 1 week)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Praktisch in gebruik, bied voldoende bergruimte en goede prijs / kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frenken 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP2313-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over de vrieskast. Pluspunten: niet meer schoonmaken en royale laden

Pluspunten

  • ruime laden
  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w**s@k**l.nl 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Een vertrouwde naam! Dat kan alleen maar als het goede en dus te vertrouwen producten levert. Daarom hebben wij gekozen voor een Liebherr vrieskast. Een keuze niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit in verhouding tot de prijs. Je verwijdert de gedegen en zorgvuldige verpakking en stelt dan vast dat het precies is wat je verwacht. Goede materialen, simpel te plaatsen, eenvoudige klantgerichte bediening en bbrrrr. vriezen maar. In korte tijd op de gewenste vriestemperatuur en het zachte zoemen wordt dan een hele tijd helemaal niet hoorbaar door de goedwerkende isolatie. Een fijn product voor eerlijk geld.

Pluspunten

  • goede verpakking
  • eenvoudig plaatsen
  • snel op de gewenste vriestemperatuur

Minpunten

  • Laat onnodige handleidingen achterwege.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frouwke53 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aan koop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
de kwaliteit van het apparaat heeft ons over de streep getrokken om dit te kopen.

Pluspunten

  • het model
  • kwaliteit
  • mooie laden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**3@h**e.nl 30-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere producten van liebherr gehad, altijd zeer goed. Ook deze vriezer werkt prima en is zeer stil. Prijs ten opzichte van kwaliteit is bij liebherr altijd zeer goed . Beveel deze vriezer aan bij alle klanten
Ga erg genieten ervan pluim voor liebherr.
Gr plonia hermans

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Mooie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**5@x**l.nl 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met de Liebherr vrieskast 2313-02

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Nadat onze " oude " vrieskast het had begeven, hebben we na produktinformatie via internet hadden bekeken, gekozen voor de Liebherr GNP 2313-02. Voor ons bleek deze Liebherr te beschikken over de specificaties waarnaar we op zoek waren. We zijn tevreden over onze aankoop. Ook willen we nog vermelden dat de service van Expert erg goed was, nieuwe geinstalleerd, en de oude mee terug genomen. Kortom een goede beslissing!

Pluspunten

  • Nofrost
  • Goed ingedeelde laden (5)
  • extra garantie door Liebherr

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ClaudiaG 28-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echt een superfijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Ik ben supertevreden met deze diepvries! In 2011 dezelfde vriezer gekocht en nadat deze nu stuk is gegaan letterlijk gewoon dezelfde gekocht omdat we zo tevreden waren. De vriezer maakt weinig geluid. Heeft diepe bakken waar je veel vrieswaar in kan stoppen en heeft een fijne "No Frost". We hebben hem al die jaren nooit hoeven te ontdooien, hoe fijn! Kortom, ik kan je deze vriezer alleen maar aanraden. Want het is een topvriezer!

Pluspunten

  • No Frost
  • Veel inhoud om in te vriezen
  • Heel fijn handvat om de deur te openen
  • Gemakkelijk aan de buitenkant schoon te maken
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driessengeurts 26-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
omdat de vorige niet meer goed werkte hebben we een nieuwe gekocht.
het fijne van deze is het niet meer ontdooien na een bepaalde tijd.
wat ook fijn is zijn de ruime lade's.
ik weet zeker dat ik er veel plezier aan de nieuwe Liebherr zal hebben
Makkelijk instellen wat temperatuur betreft is ook fijn

Pluspunten

  • niet meer ontdooien
  • lekker ruim
  • ruime lade's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**s@o**k.com 22-07-2021
  • Product gekocht

bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Omdat mijn oude Liebherr diepvrieskast te groot en al 30 jaar oud was heb ik toch belsloten(ondanks dat de oude nog steeds werkte) een nieuwe aan te schaffen. Ik heb weer gekozen voor Liebherr omdat ik met mijn vorige aankoop langdurig zeer tevreden ben geweest.

Pluspunten

  • kwalitatief hoogstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**n@z**o.nl 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte diepvrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Mooie diepvriezer, 6 overzichtelijke lades, fijne display, echt 'n aanrader!

Pluspunten

  • Overzichtelijke lades
  • Duidelijke display
  • Makkelijk te openen voor mensen met artrose handen

Minpunten

  • Niet helemaal geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews