Liebherr GNP2313-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2313-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w**s@k**l.nl 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Een vertrouwde naam! Dat kan alleen maar als het goede en dus te vertrouwen producten levert. Daarom hebben wij gekozen voor een Liebherr vrieskast. Een keuze niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit in verhouding tot de prijs. Je verwijdert de gedegen en zorgvuldige verpakking en stelt dan vast dat het precies is wat je verwacht. Goede materialen, simpel te plaatsen, eenvoudige klantgerichte bediening en bbrrrr. vriezen maar. In korte tijd op de gewenste vriestemperatuur en het zachte zoemen wordt dan een hele tijd helemaal niet hoorbaar door de goedwerkende isolatie. Een fijn product voor eerlijk geld.

Pluspunten

  • goede verpakking
  • eenvoudig plaatsen
  • snel op de gewenste vriestemperatuur

Minpunten

  • Laat onnodige handleidingen achterwege.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frouwke53 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aan koop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
de kwaliteit van het apparaat heeft ons over de streep getrokken om dit te kopen.

Pluspunten

  • het model
  • kwaliteit
  • mooie laden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**3@h**e.nl 30-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere producten van liebherr gehad, altijd zeer goed. Ook deze vriezer werkt prima en is zeer stil. Prijs ten opzichte van kwaliteit is bij liebherr altijd zeer goed . Beveel deze vriezer aan bij alle klanten
Ga erg genieten ervan pluim voor liebherr.
Gr plonia hermans

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Mooie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**5@x**l.nl 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met de Liebherr vrieskast 2313-02

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Nadat onze " oude " vrieskast het had begeven, hebben we na produktinformatie via internet hadden bekeken, gekozen voor de Liebherr GNP 2313-02. Voor ons bleek deze Liebherr te beschikken over de specificaties waarnaar we op zoek waren. We zijn tevreden over onze aankoop. Ook willen we nog vermelden dat de service van Expert erg goed was, nieuwe geinstalleerd, en de oude mee terug genomen. Kortom een goede beslissing!

Pluspunten

  • Nofrost
  • Goed ingedeelde laden (5)
  • extra garantie door Liebherr

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ClaudiaG 28-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echt een superfijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Ik ben supertevreden met deze diepvries! In 2011 dezelfde vriezer gekocht en nadat deze nu stuk is gegaan letterlijk gewoon dezelfde gekocht omdat we zo tevreden waren. De vriezer maakt weinig geluid. Heeft diepe bakken waar je veel vrieswaar in kan stoppen en heeft een fijne "No Frost". We hebben hem al die jaren nooit hoeven te ontdooien, hoe fijn! Kortom, ik kan je deze vriezer alleen maar aanraden. Want het is een topvriezer!

Pluspunten

  • No Frost
  • Veel inhoud om in te vriezen
  • Heel fijn handvat om de deur te openen
  • Gemakkelijk aan de buitenkant schoon te maken
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driessengeurts 26-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
omdat de vorige niet meer goed werkte hebben we een nieuwe gekocht.
het fijne van deze is het niet meer ontdooien na een bepaalde tijd.
wat ook fijn is zijn de ruime lade's.
ik weet zeker dat ik er veel plezier aan de nieuwe Liebherr zal hebben
Makkelijk instellen wat temperatuur betreft is ook fijn

Pluspunten

  • niet meer ontdooien
  • lekker ruim
  • ruime lade's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**s@o**k.com 22-07-2021
  • Product gekocht

bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Omdat mijn oude Liebherr diepvrieskast te groot en al 30 jaar oud was heb ik toch belsloten(ondanks dat de oude nog steeds werkte) een nieuwe aan te schaffen. Ik heb weer gekozen voor Liebherr omdat ik met mijn vorige aankoop langdurig zeer tevreden ben geweest.

Pluspunten

  • kwalitatief hoogstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**n@z**o.nl 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte diepvrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Mooie diepvriezer, 6 overzichtelijke lades, fijne display, echt 'n aanrader!

Pluspunten

  • Overzichtelijke lades
  • Duidelijke display
  • Makkelijk te openen voor mensen met artrose handen

Minpunten

  • Niet helemaal geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s**s@h**l.com 18-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Een ruime vrieskast. Deze hoeft niet ontdooit te worden en met 6 laden hebben we plek genoeg in de vriezer

Pluspunten

  • Ruim
  • Nofrost

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**s@g**l.com 11-07-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Het is een hele mooie vrieskast.Je hoeft deze maar 1 x in 3 jaar te ontdooien vanwege defrost.Daarbij zijn het mooie grote lades waar veel in kan.Ook handig zijn de glasplaten die je kunt verwijderen indien je iets groters in de vriezer wil zetten.De 7 jaar garantie die jullie bieden is helemaal toppie.Daarbij heb je bij ontdooien van deze vriezer geen natte vloeren...superhandig dus.Ik ben supertevreden over deze vrieskast maar ook over Electro Centrum Driessen.Snelle levering...ik heb al meer witgoed bij hun gekocht

Reageer

hkt 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP2313-22 Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
De Liebherr GNP2313-22 vries kast met 6 lade, het enigste nadeel is dat de bovenste la scheef afloopt. Voordeel dat de kast een piepje geeft wanneer de deur nog open staat .En een display met de temperatuur in de vries kast, wanneer de deur word geopend gaat de verlichting branden achter het display. Het apparaat ziet er degelijk uit dus nu moet de vries kast zich bewijzen.

Pluspunten

  • 6 lade
  • display

Minpunten

  • bovenste lade loopt scheef af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke diepvrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
De diepvries ziet er mooi en strak uit. Heel praktisch in gebruik en hoeft met no frost, nooit meer ontdooit te worden.

Pluspunten

  • mooi strak model
  • nooit meer ontdooien

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. A. de Boer 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer met no-frost en uitgebreide garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Gekozen voor degelijkheid en goede naam vanuit verschillende reviews over Liebherr. Deze vriezer heeft een mooi formaat en 6 lades . De bovenste lade is erg laag, omdat de behuizing van de vriezer naar achter toe laag afloopt. Ook de onderste lade is niet zo groot als de anderen. Deze lade is, zoals bij veel vriezers, korter. De overige lades zijn mooi diep en hoog. Al met al hoop ik dat ik de uitgebreide fabrieksgarantie (2 jaar + 5 jaar extra na registratie) niet nodig heb en we voorlopig vooruit kunnen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goed grip handvat deur
  • 5 jaar extra garantie na registratie
  • open deur alarm
  • Platen verwijderbaar voor vriezen grote producten

Minpunten

  • Stevig aan de prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mark 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne diepvries met genoeg opbergmogelijkheid.

Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Na 22 jaar was de vorige Liebherr vrieskast kapot gegaan. Dit was reden voor weer te kiezen voor een Liebherr. Deze vrieskast heeft genoeg opbergmogelijkheden en hoop dat wij van deze weer net zoveel plezier kunnen hebben dan de vorige.

Pluspunten

  • Opbergmogelijkheden
  • Degelijk gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bluefinger 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Ondanks zijn afmeting heeft deze Liebherr GNP2313-22 erg veel nuttige binnenruimte.
Het apparaat is snel, stil en zuinig.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Compact maar erg ruim
  • Snel vriezen
  • Design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 01-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Prima vriezer, ruim stil en No Frost. prima in te delen d.m.v. de glasplaten. ook de deursluiting is geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendrikus 30-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast 6 laden

Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vrieskast gekocht omdat wij zeer tevreden zijn over onze Koel en Vrieskasten van Liebherr.

Pluspunten

  • goede afwerking
  • mooie uitstraling
  • goede koeling
  • nooit geen storingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie lamers 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Top vrieskast duidelijke bediening en super kwaliteit .De vrieskast is geluidsarm en mooi vorm gegeven makkelijk schoon te maken en degelijke bouw

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Geluidsarm
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Martens 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Ruime vriezer met overzichtelijke laden. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Prettige manier van openen. Zonder binnen verlichting maar dat is bewust gekozen. Ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mvr Bex 27-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede indeling fijne diepe hoge lade's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Mijn ouders zijn heel blij en tevreden met deze diepvries.
Mooie indeling en de lade's zijn fijn diep.
Een aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Diepe lade's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews