Liebherr GNP2313-22 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
185 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP2313-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T Mourik 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Perfecte vriezer, ruim, zeer geschikt voor garage/schuur (lage temperatuur). Na het uitzoeken van diverse vriezers kwam deze het beste uit mijn onderzoek. mede dankzij de lage temperatuur mogelijkheid (garage/schuur)

Vries zeer goed in; stil en ook zeer zuinig. Absoluut een aanrader

Pluspunten

  • lage omgevingstemperatuur
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vrieskast mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
We hebben deze vrieskast pas een paar dagen, maar het genot ervan en de funtionaliteit zijn nu al super. Ook de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de medewerker van EP Tummers mag zeker vermeld en genoemd worden, want niets was de bezorger teveel, echt SUPER en dank hiervoor. Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonie 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Super fijne vrieskast, veel ruimte met 5 diepe lades en 1 iets minder diepe maar toch ruim.
Neemt ook niet al te veel plek in!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Neemt niet te veel ruimte in beslag
  • No frost

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lades, goed overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Super fijne vriezer. Overzichtelijk en genoeg plek. Maakt weinig tot geen geluid. Wanneer de vriezer open staat hoor je een duidelijke piep.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer overzichtelijk en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Ik beveel dit product aan. Het is een mooie vriezer, ruim, overzichtelijk en zuinig met energie. Ruim voldoende voor een huishouding met 3 volwassenen. Prima aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste laden, geen ijsvorming dankzij het nofrost systeem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Na vele jaren een Liebherr vriezer te hebben gehadwas het tijd voor een nieuwe. Vanwege de kwaliteit van de vorige vriezer hebben we opnieuw voor Liebherr gekozen. De diepvries is stil en bovenal robuust. Ook het nofrost systeem werkt zoals het moet. Totaal geen ijsvorming in de diepvries

Pluspunten

  • Robuust
  • Nofrost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, ruim, duidelijk, stil, transparant.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Ik wilde een vrieskast met de volgende eigenschappen, zuinig, ruim, overzichtelijk, transparant, stil en licht. Uiteraard moet ie goed vriezen. Top vrieskast.

Pluspunten

  • ruim
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP-2313-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Hele duidelijke bediening en blijft de deur een stukje openstaan geeft de vriezer een alarmsignaal zodat je gewaarschuwd wordt. erg handig.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • alarm bij openstaande deur

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Vriezer; robuust en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Goede en stille vriezer, voldoet zeer aan de verwachtingen. Gemakkelijk in gebruik en makkelijk te plaatsen. Is voorzien van ruime lades.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freerk 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer no-frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Vriezer ziet er perfect uit en Liebherr geeft een uitstekende garantie. 7 jaar garantie waar vind je dat nog!!
Fraai laag energie verbruik
En "zelf ontdooiend"!

Pluspunten

  • werking / afwerking
  • laag energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
zocht een stille zuinige vriezer, deze is het geworden een paar uur in bedrijf, moet dus helemaal op temperatuur komen, en inderdaad is stil en heeft lekker veel ruimte.
Deur moest ik van draai richting veranderen en vond het systeem zeer goed in elkaar zitten en netjes afgewerkt gewoon top.

Pluspunten

  • Mooi en netjes afgewerkt 7 jaar garantie
  • Veel ruimte
  • Zeer overzichtelijke en doorzichtige lades
  • Stil, staat op slaaplkamer
  • digitale display

Minpunten

  • Die moet ik nog tegen komen (hoop van niet)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 17-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer uw diepvries ontdooien dankzij No Frost!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze vrieskast gekozen vanwege de inhoud en het No Frost systeem.
Er vormt zich helemaal geen ijs meer, en je hoeft nooit meer te ontdooien! Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Dit kunnen we zo zeker zeggen omdat we er al 6 jaar 1 hebben, deze is er als uitbreiding bijgekomen. Goede kwaliteit!

Pluspunten

  • No Frost nooit meer ontdooien
  • Superfrost, sneller grote hoeveelheden invriezen

Minpunten

  • Geen lampje binnenin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne diepvriezer 15-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Grote diepvries kast, fijn dat je niet meer zelf hoeft te ontdooien
Maakt weinig tot geen geluid, en natuurlijk energiezuinig, prijs was ook goed

Pluspunten

  • Enrrgiezuinig
  • Bijna geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GNP 2313-22 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

diepvrieskast die aan al onze voorwaarden voldoet.

Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Deze diepvrieskast gekocht om het merk Liebherr. Wij hebben al 20 jaar een Liebherr vrieskast die altijd goed werkt en nog goed werkt. Het type GNP 2313-22 voldoet precies aan onze behoefte en het is ook nog eens een no-frost kast met voldoende inhoud. Voor de prijs hoef je het niet te laten want hiervoor krijg je kwaliteit en service voor terug.

Pluspunten

  • prijs, ruimte, no-frost, service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

8,0
Mooi formaat vriezer. Je kunt goed zien er er in de lades zit! De lades gaan makkelijk open en dicht en de deur sluit ook goed. De vriezer is nog niet zo lang in gebruik.

Pluspunten

  • Formaat
  • Lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim, mooi design en sublieme prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een vrieskast maar door de bomen zag ik het bos niet meer, zoveel merken en types. In mijn zoektocht kwam wel iedere keer naam Liebherr naar voren. Hier toch maar eens verder opgezocht en me er verder in verdiept. Alle reviews over Liebherr waren altijd lovend en kwam ook vaak als beste uit de bus. Op de website van Liebherr heb ik alle types vergeleken om zo tot de conclusie te komen wat voor mij de beste koop zou zijn qua specificaties. De website is echt superoverzichtelijk en goed opgezet dat ik er eigenlijk binnen 10 min uit was welke vrieskast voor mijn situatie het best van toepassing was. Complimenten voor Liebherr zijn op zijn plaats. De eerste spulletjes liggen al ingevroren en ik weet zeker dat ik er nog jaren plezier van zal hebben.... zeker met de xtra 5 jaar garantie die Liebherr biedt. Als je dit doet sta je 200% achter je product in tegenstelling tot andere merken die niet doen. Mensen zoek niet verder kies een Liebherr.

Pluspunten

  • Design
  • Prestaties
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi nooit meer ontdooien en geen ijs op de lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Mooi nooit meer ontdooien en geen ijsafzetting op de doorzichtige lades, waardoor de inhoud zichtbaar is.

Pluspunten

  • Niet meer ontdooien
  • Overzichtelijk door no frost

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP2313-22

Algemene score

9,0
Fijne vriezer
Lekker ruim met 6 lades , laden zijn wel iets smaller als m’n oude vriezer maar dit komt door de
Hogere isolatie waarde
De deur opent heel licht
Ook gekocht voor z’n lage energie gebruik
En het geluid valt ook 100% mee

Pluspunten

  • Deur gaat heel licht open
  • Laag geluids niveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer