Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN4335 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqueline 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke kast, levering goed en kundig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

9,0
Na in het verre verleden slechte ervaring met een koel/vriescombinatie van Liebherr en zeer ontvreden over de extra aangekochte Expertgarantie (de deur begon na twee jaar te roesten en volgens de leverancier viel dat niet onder garantie omdat een keuken een vochtige omgeving was) nu toch weer een vrieskast gekocht van Liebherr
bij dezelfde leverancier.
Nu met verlengde Liebherr garantie.
Gaan ervanuit dat het toch een kwaliteitsproduct is.
Tot nu toe, mooie kast, komt degelijk over, zeer snel koud, laden ook degelijk.
en ook de levering door Expert kundig (rechtop vervoerd) dus tevreden en goede hoop voor de toekomst.

Pluspunten

  • Snel op vriestemperatuur
  • Overzichtelijke indeling

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

p**s@h**l.com 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

8,0
Mooie royale vrieskast.
De lades zijn doorzichtig dus je kunt goed zien wat er in zit. Ook is het mogelijk om de lade er uit te halen en de spullen op de glazen plaat te leggen die tussen de lades zit. Als je een glazen plaat, samen met de lade er boven, er uit haalt, kun je ook extra hoge dingen in de vriezer bewaren.
Verder is de vriezer mooi stil en hoeven we door de no-frost techniek de vriezer niet meer te ontdooien. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Nooit meer ontdooien
  • Flexibel in te delen
  • Doorzichtige lades

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**4@u**l.nl 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

anoniem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

9,0
fijne ruime vrieskast, mooie rustige uitstraling.
de prijs waard wat er voor betaald is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**r@z**o.nl 16-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
Product werk goed en betrouwbaar.
Liebherr is de beste in koel/vries apparaten.

Reageer

f**n@h**t.nl 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een nieuwe vrieser en zijn gaan kijken bij de plaatselijke expert ,daar zijn wij goed voorgelicht over diverse vrieskasten,uiteindelijk sprak ons die van Liebherr erg aan gezien het stroomverbruik en de gemakkelijke manier van schoon maken.De kast hoeft niet uit om te ontdooien dat is ook erg fijn. Verder zitten er mooie grote uitneembare lades in,en de instellingen zijn makkelijk te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**a@l**e.nl 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

9,0
Wilde graag een grotere vriezer met no-frost functie en kwam al snel bij deze uit. Wat een fijne kast! Lekker groot, overzichtelijk en een mooie uitstraling. Hij werkt tot nog toe prima. Ben ook erg blij met de verlichting in de kast. We hebben ook de bijpassende koeler, dit staat heel mooi bij elkaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**k@g**l.com 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elegant maar zeer degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
Zeer degelijk product, erg ruim voor een staande diepvriezer maar lijkt niet lomp of groot. Elegant uiterlijk.
De easy-open handvat is een uitkomst

Pluspunten

  • Vriesprestaties
  • Duidelijke bedieningsscherm
  • Easy-open handvat
  • Grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**g@z**t.nl 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, degelijk afgewerkt, overzichtelijke indeling en was snel op min 18 graden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

9,0
Liebherr diepvrieskast voldoet volledig aan onze verwachting. Ruim en overzichtelijk.

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Poppelier 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een zeer mooie diepvrieskast met veel inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
Liebherr staat bekend om kwaliteit. Voor ons was dit de absoute reden om een Liebherr diepvrieskast aan te schaffen. Deze diepvrieskast viel ons op vanwege de vries-opbergruimte die dit product bied. wij zijn daar niet in teleurgesteld deze diepvrieskast heeft veel ruimte en daarnaast voelt dit product heel solide en kwalitatief zeer goed aan. Wij zijn heel tevreden met deze diepvrieskast

Pluspunten

  • Zeer veel ruimte
  • Mooie solide afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donderkopje 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk overzicht in diepvrieskast geen ijsafzetting meer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

9,0
Ik kocht deze diepvries vanwege de ruimte en zeker ook omdat het een No frost kast is.
Wat een genot, geen klemmende laden meer door ijsafzetting. Dat moet straks zichtbaar zijn in het stroomverbruik.
Ik kan iedereen deze kast aanraden.

Pluspunten

  • No frost
  • Soft close deur

Minpunten

  • kan het niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yolanda 16-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast zuinig en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
We zochten naar een zuinige vriezer onze oude gebruikte veel energie gezocht naar reviews en consumentenbond hebben we voor deze gekozen en de vriezer bevalt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GN 4335-21 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzame investering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
Na meer dan 20 jaar werd t tijd om te gaan kiezen voor een A+++ vriezer met een aantal eigenschappen die ik belangrijk vond: No Frost/ Maatvoering adequaat met veel ruimte/ weinig decibels.
Deze vriezer van Liebherr de GN 4335-21 voldoet daar helemaal aan.
Ik hoop hier de komende 20 jaar veel plezier en gemak van te gaan hebben.
Een goede investering dus!

Pluspunten

  • A+++
  • Stil

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4335

Algemene score

10,0
Prima probleemloze lange ervaring met een Liebherr vrieskast gehad, voldeed aan de verwachting.
Nu weer gegaan voor een energie zuiniger ❄️❄️❄️ vrieskast. Mooie uitstraling, perfecte schuifbladen. Ruimte. Simpele bediening en een duidelijk informatie scherm.
Verlichting. Kortom een vrieskast die aansluit bij onze wens.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Eenvoudig en ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer