Liebherr GNP 1066 Premium - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1066 Premium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Perfecte vriezer, met no frost nooit meer ontdooien.
En ook nog 7 jaar garantie.
Goeie koop👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**n@g**l.com 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Mooie en grote diepe laden, energiezuinig en het is niet meer nodig om deze vriezer te ontdooien. Dat doet het apparaat zelf. Heel erg makkelijk !!!

Pluspunten

  • Niet meer zelf ontdooien

Minpunten

  • Maakt beetje geluid bij het invriezen bee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

g**a@h**l.com 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
goed product, stevige laden en eenvoudige maar goed zichtbare regeling, blijft nauwkeurig op temperatuur.

Pluspunten

  • temperatuuraflezing buitenzijde
  • degelijke uitvoering binnenwerk, weinig geluid
  • ruime laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**n@g**l.com 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost tafelmodel diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Gewoon een goed en oud en vertrouwd degelijk merk. Ik ken dit merk al mijn leven lang en dan bedoel ik echt lang.

Pluspunten

  • Fijn apparaat en ziet er mooi uit
  • Veel volume inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f**s@o**k.com 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GPN1066 -21 een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een extra vriezer omdat we ons vlees direct bij de boer kopen, zo heb je minder verspilling en je koopt precies wat je nodig hebt of graag wil en om onze groentes te bereiden en in te vriezen.
we hebben hem aangesloten en 24u gewacht met vullen dat wordt geadviseerd bij de aankoop.
deze vriezer de GPN1066-21 voldoet aan al onze wensen en hij is heerlijk stil en snel op temperatuur.
We hebben er 1 week op moeten wachten.
De levering is snel en goed gegaan de vriezer krijgt van mij zeker 5 sterren.

Pluspunten

  • lekker stil
  • snel op temperatuur
  • erg fijn met superfrost
  • stroomverbruik +- €30 per jaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**s@u**l.nl 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Prima vriezer zoals we gewend zijn van Liebherr.
Nu met display buiten de vriezer.
No frost is extra handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**r@z**o.nl 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Fijn apparaat vol doet aan de verwachting.
Goede service van Liebherr snel geregeld.
Heel handig een no frost vriezer.

Pluspunten

  • Snelle service

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**5@h**l.com 06-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Werkt perfect zeer tevreden ben blij dat ik het gekocht heb met 7 jaar garantie

Pluspunten

  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**o@a**h.nl 20-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteits vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Onze eerste Liebherr vriezer(ladekast) hadden we 27 jaar geleden gekocht. Nooit geen probleem mee gehad. Hij werkte nog steeds uitstekend maar gelet op het stroomverbruik hebben we een nieuwe Liebherr gekocht. De ervaring heeft ons geleerd om wederom een Liebherr te kopen. En nu een energiezuinige en No frost.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Levensduur

Minpunten

  • Inhoud is iets minder

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

l**k@l**e.nl 16-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

lekker koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Een compacte vriezer met grote laden en een mooi display. Voldoet waarvoor hij is aangeschaft

Pluspunten

  • compact
  • koelt prima

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**o@h**l.com 13-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niets anders dan een Liebherr GNP 1066 Premium

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Heel erg goede vriezer! Wij zijn er blij mee om extra vriescapaciteit in huis te hebben, zeker als de supermarkten volop bewinkeld worden en de aanhuisbezorging vanwege overbelasting moeite hebben om de producten te kunnen leveren.

Pluspunten

  • No frost
  • 3 ruime vrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**l@k**e.nl 27-12-2021
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
0nze Bosch Diepvries met laden begaf het bijna. Deze was ruim 30 jaar oud. En de firma Molenaar Witgoed in Dordrecht adviseerde mij deze. Ik wilde ook een zelfontdooier. Fijne service gehad, ook bij plaatsen vanmorgen.

Pluspunten

  • zelfontdooier

Reageer

Blije klant 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
We hebben de vriezer no frost 3 weken geleden gekocht. We zijn er tot op heden erg blij mee. De 3 laden zijn diep genoeg. We kunnen er veel levensmiddelen in kwijt. Er is een duidelijke gebruiksaanwijzing bijgevoegd. Kind doet de was.

Pluspunten

  • No frost
  • 3 diepe laden
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e**n@o**k.com 05-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke vriezer met nofrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Opnieuw een tafel model Liebherr vriezer gekocht als extra vriezer. Lang gelden een Liebherr tafel model vriezer gekocht om mee te beginnen en na doorschuiven in de familie heeft deze nog vele jaren dienst gedaan. Fijne vriezer, voelt zeer degelijk aan, merk je met open en sluiten van de deuren. Echte lades en geen klep (de klep van mijn staande Bosch vriezer is nu al 2x afgebroken, weliswaar eigen schuld , maar gewoon niet fijn) Handig dat hij piept bij deur open laten staan of niet goed gesloten. De nofrost versie is duurder, maar dan ben je ook van het ontdooien af. Na aanmelden ook nog 5 jaar extra garantie.

Pluspunten

  • Nofrost
  • Gemakkelijk openen en sluiten
  • Temperatuurindicator
  • 5 jaar extra garantie na aanmelding

Minpunten

  • geen led verlichting binnenin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**e@k**t.nl 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitmuntend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Gezien de ervaring van onze vorige diepvriezer, deze was nl. bijna 24 jaar oud, hebben wij weer gekozen voor een Liebherr. De kinderen zijn de deur uit dus konden wij volstaan met een kleiner type.
Een zeer goed en degelijk merk!!

Pluspunten

  • Geluid arm
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit.
Werkt prima.
Service van van Rij is prima.
Duidelijke omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**e@h**t.nl 20-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Na dagen afspeuren van de markt deze gekocht voor de no frost technologie en het geringere energie verbruik. Ik kon geen betere vinden dan de Liebherr. En ook nog met 7 jaren garantie.

Reageer

p**d@z**t.nl 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verantwoorde aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, milieu-bewuste aankoop, geluidsarm , goede voorlichting en service ontvangen.
Extra garantie op Diepvrieskast tafelmodel .

Pluspunten

  • verhouding prijs-kwaliteit
  • geruisloos
  • sierlijk model

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

v**5@h**l.com 16-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Prima apparaat heb hier helemaal geen spijt van , hopelijk gaat het lang mee maar dit zal wel het is tenslotte een Liebherr diepvries

Reageer

S. Te Dirksland 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Mooie degelijke vrieskast die erg weinig geluid maakt! Super blij mee! Geweldig dat hij zo super zuinig is. Laden makkelijk in te richten. Leverancier van der heijden heeft Geweldige service!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews