Liebherr GNP 1066 Premium - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 86 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1066 Premium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v**************@g******** 07-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Degelijke afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Degelijke afwerking. Heb zelf in een half uur de draairichting gewijzigd.
Over de kwaliteit op lange termijn kan ik nog niks zeggen na 2 weken. Maar heb ook 7 jaar garantie ontvangen.

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • 7 jaar garantie
  • Display aan buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

l******@g******** 30-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
We hebben altijd naar tevreden dit merk gehad. Dus nu ook weer gekozen Liebherr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t*********@g******** 23-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Vrieskist werkt prima. Alleen vind ik energielevel E voor hedendaagse producten aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Compact
  • No-frozen

Minpunten

  • Energielabel E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i********@o********** 06-12-2023
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ideaal voor een appartement, weinig geluid, vriest goed,veel ruimte,laden uitneembaar voor grotere producten,handig voor grote taart.

Reageer

CK 25-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hij vriest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Oke label, goeie prijs, defrost functie , het is een vriezer. Wat moet ik er verder nog over zeggen. Hij vriest

Pluspunten

  • Hij vriest
  • Oke label
  • Goede testresultaten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

j********@u********* 25-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Vanaf we een huis gekocht hebben 43 jaar geleden hebben we al koelkasten en diepvriezers van Liebherr.

De producten zijn uitstekend en betrouwbaar.

Pluspunten

  • alles goed
  • prima kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**4@u**l.nl 15-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Goede te verwachten kwaliteit. Energiezuinig apparaat. Goede service van de producent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**r@o**e.nl 15-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Handige vriezer met voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
In verband met een glutenintolerantie is het belangrijk dat wij ons eten goed scheiden. Met de vriezer veel ruimte om het eten goed in te vriezen. No frost helemaal top zodat ik niet hoef te ontdooien!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

e**n@k**l.nl 26-09-2023
  • Product gekocht

Liebherr een goed kwaliteit produckt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
goede ervaring met liebherr vriezer. vorige vriezer was ook van het merk liebherr

Pluspunten

  • no frost
  • stil

Minpunten

  • gebruikt veel energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**e@l**e.nl 22-09-2023
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Liebherr levert uitstekende vriezers, de (vrijwel) enige die geschikt zijn voor lagere temperaturen zoals in de schuur en met no-frost. We verwachten hier veel plezier van te hebben.

Reageer

J**********@o********** 02-09-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast tafelmodel met bijzondere optie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Wij waren blij verrast dat er een vrieskast bestond die niet ontdooid hoeft te worden.
Daar de vriezer op zolder staat was dit in het verleden altijd een probleem.
Gezien het prijsverschil was de keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Compacte afmeting
  • Niet ontdooien

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pvdw 01-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader bij zoektocht naar kleine tafelmodel vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
bij het zoeken naar een kleine tafelmodel vrieskast kwam de, door mij, voor mijn moeder gekochte Liebherr GNP 1066-21 naar boven als de meest geschikte diepvries. Ondermeer energie verbruik, no-frost, grote van de lades en gebruiksgemak gaven de doorslag. Tot op dit moment na bijna een maand in gebruik zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • toegankelijkheid
  • grote van de lades
  • geleiding van de lades bij openen en sluiten

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h*************@i******** 09-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit tafelmodel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed tafelmodel vriezer met no-frost (wat voor mij heel belangrijk was) en een relatief laag energieverbruik. Bouwkwaliteit en features wat je van Liebherr mag verwachten, gewoon zeer goed. Stille werking, korte inkoeltijd door geforceerde luchtcirculatie.

Pluspunten

  • No-Frost
  • Energieverbruik
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Hogere prijs
  • Iets minder lade-capaciteit dan mijn oude vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w***********@l****** 06-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met dit product
Hij is zeer handig in gebruik
Energie zuinig
Maakt heel weinig lawaai
Fijn dat er een goede garantie op zit

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Grote vakken

Minpunten

  • Hoge prijs

Reageer

h***********@k*********** 08-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Zochten een nieuwe vriezer, en een goede. Dus hebben we ons uitgebreid laten informeren door de verkoopster te Vlaardingen. Goed en gedegen advies.

Pluspunten

  • net apparaat.
  • goed te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c*****@f**************** 06-04-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Stille energie zuinige vrieskast, met mooie grote laden. Tevens 7 jaar garantie zo kom ik de komende jaren niet voor kosten te staan.

Reageer

BETERWITGOED 10-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

mooi uitgevoerde en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Degelijk uitgevoerd met een goede en duidelijke gebruiksaanwijzing. Een aanwinst voor onze keuken!

Pluspunten

  • voldoende ruimte
  • groot voordeel van no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Gielissen 03-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Voldoet aan de verwachte kwaliteit. Verder gekozen voor merk en service. Prijs is in verhouding met no frost koel-/diepvriescombinatie aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Voldoende ruimte
  • Snel invriezen
  • Bewaartermijn bij stroomuitval
  • Deuralarm

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c*************@c******** 21-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Werkt prima, voor het eerst no frost. Prijs redelijk. service in winkel prima

Pluspunten

  • vriendelijk personeel

Minpunten

  • niets0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HenriBa 13-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Degelijke vrieskast van Liebherr: GNP1066

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Goede compacte vriezer van Liebherr kwaliteit
Ik heb er meteen 2 gekocht. Deuren omdraaien ging redelijk eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

n*****@z******* 13-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is de gewenste vrieskast die ik zocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Het is een gebruiksvriendelijk produkt. Het gemakkelijk dat het een no frost vrieskast is. Er had van mij wel een wat langere snoer aan mogen zitten! Maar ik ben zekerblij met deze aankoop.

Minpunten

  • Korte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v***********@g******** 26-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Liebherr produkten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Omdat ik mijn twee LIEBHERR producten nog maar kort in bezit heb is het niet makkelijk om deze heel goed te kunnen beoordelen.
Mijn eerste indruk is dat het heel gebruiksvriendelijke producten zijn en werken voortreffelijk.
Heb tot nu toe nog geen negatieve punten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • mooie vrijstaande kasten
  • gebruiksvriendelijk
  • goeie prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a*********@k****** 10-01-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Deze apparaten voldoen gewoon aan de verwachting. en zijn natuurlijk zeer solide uitgevoerd

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave 05-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Product is een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
De vriezer hoeft niet ontdooid te worden wat erg fijn is en waardoor er weinig onderhoud nodig is.

Pluspunten

  • Hoeft niet ontdooid te worden
  • Deur is eenvoudig andersom erop te zetten
  • Alarm indien deur open blijft staan

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

k************@l****** 02-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader deze nofrost tafel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Mijn vorige vriezer was ook van Liebherr en ik heb er 18 jaar plezier van gehad. Speciaal gekozen voor de NoFrost. Handig in de trapkast. De oude is nog niet kapot. Maar door zijn leeftijd niet energie zuinig meer. Kortom een heel tevreden klant.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • Niet meer ontdooien
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews