Liebherr GNP 2356 Premium - Reviews

  • Best Reviewed aug 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2356 Premium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blikop 07-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, kwaliteit is meestal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

7,0
Ik had reeds eenzelfde vriezer van Liebherr omdat ze altijd goed bevalle, kwaliteit is goed. Meestal gaan ze 15 jaar mee, zoals de vorige. Echter deze hield er na 8 jaar mee op. Toch dezelfde gekocht omdat ik er van uit ga dat deze wel langer zal meegaan.
De vriezer maakt zeer weinig lawaai, heeft grote invriescapaciteit en wat echt handig is, is dat er een geluidssignaal gaat als je de deur open laat staan en de temperatuur komt onder de ingestelde temperatuur. Tevens beschikt de vriezer over een led lamp, welke het zoeken in de bakken erg gemakkelijk maakt.

Pluspunten

  • grote invriescapaciteit
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daan 11-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvries, kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Liebherr kiest voor kwaliteit, ze durven de 7 jaar garantie te geven omdat ze overtuigd zijn van hun kwaliteitsbouw van hun producten. Dat merk je. Het is een krachtige koelkast met een lampje er in, werkt zoals je verwacht, en genoeg ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**0@g**l.com 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast kopen Kie de Liebherr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Liebherr product . Product voldoet aan mijn wens
-plaats in schuur
-Goed sluitend
-Stil
-Probleemloos op te starten

Pluspunten

  • Hoog kwalitatief
  • Probleemloze opstart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@v**n.nl 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Mooie en degelijke vriezer.
Voorzien van verlichting, waardoor men de vulling van de lades kan zien.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Voorzien van verlichting
  • Duidelijk informatiepaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over de vriezer. Er ontstaat geen ijs en is vrij stil. Alleen bij hard werken hoer je hem goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herald 08-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Mooie strakke vormgeving. Stevige laden, die niet zomaar kapot gaan. De motor van de vrieskast maakt nauwelijks geluid. Zonder de turbo stand voor invriezen, is de stand van -18 in 3,5 uur bereikt. Onze vorige vriezer had een platte lade voor koelelementen. Erg handig. Deze heeft dat niet. Vriezer heeft 4 grote laden, 2 lagere lade en de onderste lade is een korte lade, vanwege de achterliggende motor. Genoeg ruimte voor 5 personen.
Kortom een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • motor is stil
  • no frost systeem
  • stevige laden
  • veel ruimte
  • mooi design

Minpunten

  • geen platte lade voor koelelementen
  • achterpootjes niet te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**4@g**l.com 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima. Duurzaam en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Als zeer betrouwbaar merk deze liebherr diepvriezer gekocht, ter vervanging van een tafelmodel liebherr, van 30 jaar oud.
Voldoende capaciteit en dankzij de nofrost geen omkijken meer.
Voldoet prima, handige zijn de schappen te verwijderen voor een -tijdelijke- opslag van grote artikelen, taart, kalkoen etc..

Pluspunten

  • Variabele hoogte
  • No frost
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anton 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat, bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Nadat onze vriezer de geest had gegeven, zijn we via internet op zoek gegaan naar een vervanger.
we kwamen uit op een Liebherr vriezer, maar op aanraden van de monteur van ........... hebben we voor de GNP2356 gekozen omdat deze een non frost vriezer is, en een handige indeling heeft plus makkelijk te bedienen is.

Pluspunten

  • no frost
  • mooi apparaat
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**h@c**o.nl 04-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geef je om kwaliteit?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Prima kwaliteitsproduct handig in gebruik en mooie vormgeving.
NoFrost systeem is zeer prettig geen ijsvorming
Verder blij met het lagere energie verbruik

Pluspunten

  • NoFrost systeem
  • Energie verbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p**7@k**l.nl 13-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk niet meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

8,0
We hebben gekozen voor Liebherr omdat het solide en zuinig is, ik vind de bovenste lade onhandig maar dat komt door het no frost systeem, de onderste lade vliegt er makkelijk uit dus daar moet je op letten. Verder hoor je de no frost motor vaak, weliswaar zachtjes maar toch.

Pluspunten

  • No frost
  • Minder verbruik

Minpunten

  • Bovenste en onderste lade

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Richans 07-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

10,0
De vriezer reeds een tijdje in gebruik.
Prettig in gebruik, alarm bij opensyaande deur en nooit meer onutdooien. Gad ik deze luxe maar eerder ontdekt.
Is natuurlijk een stuk zuiniger in gebruik dan onze oude vriezer van 14 jaar (al was deze wel iets groter).
Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Temperatuur digitaal afleesbaar
  • Nooit meer ontdooien
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 05-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Positieve ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Prima diepvries, voldoet helemaal aan de verwachtingen.
prima prijs kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • ingebouwde lamp
  • bakken lopen soepel
  • bakken overzichtelijk door transparante voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**w@g**l.com 23-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met deze aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en effectieve inrichting. Doet wat die moet doen, erg stil en door de led-verlichting alles goed zichtbaar.

Zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • vormgeving
  • ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**h@c**o.nl 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast nette uitstraling, kwaliteitsproduct!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Deze Liendert vrieskast straalt zichtbare kwaliteit uit. Ruime vakken, netjes afgewerkt en een bijzonder handig te bedienen en duidelijk display.
Prima keus.

Pluspunten

  • Zeer praktisch disply
  • Handige en ruime laden
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b**s@g**l.com 30-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden over deze vrieskast. Het heeft volop ruimte in de zes laden en is daarnaast ook nog eens esthetisch gezien een mooie, bijpassende aanvulling in de keuken, mede door de vorm van de deur en een overzichtelijk informatie- en bedieningspaneel netjes boven de deur.
Ik heb gekozen voor dit product en merk, omdat ik toch veel ruimte wilde in een niet kolossale vrieskast in mijn keuken en Liebherr is al vele jaren marktleider in koelen en vriezen.
Het merk staat bekend om gedegen kwaliteit voor een goede, redelijke prijs.
Het apparaat werkt zoals verwacht, lost alle invries mogelijkheden die ik eerst had naar volle tevredenheid op en is daarnaast ook nog stil, wat aangenaam is in een open keuken.
Ben er echt heel blij mee.

Pluspunten

  • mooi en praktisch
  • veel ruimte en toch niet te groot.
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**k@c**o.nl 16-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apparaat werkt perfect en is een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

9,0
Mijn oude vriezer ook een Liebherr (comfort) heeft meer dan 20 jaar zijn werk altijd goed gedaan(en deed dit nog steeds)
Aangezien mijn leeftijd en het jaarlijks ontdooien en schoonmaken werd mijn iets te veel.
Daarom nu gekozen voor een Liebherr met NoFost.
Geweldig apparaat en geen last meer dat je niet goed kunt zien wat er in la en de verpakking zit.
Het wissel van de draairichting van de deur is heel eenvoudig.
Ook de verlichting is best wel handig.
Al met al een goede keuze en zeer tevreden.

Pluspunten

  • extra verlichting
  • weinig geluid
  • overzichtelijk

Minpunten

  • de ruimte van de bovenste la loopt schuin weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**c@g**l.com 26-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

8,0
Goed vormgegeven diepvrieskast, handig te gebruiken en zuinig in energiegebruik

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • laag energiegebruik
  • goede vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@g**l.com 12-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Werkt goed met afleesbaar temperatuur display. Nonfrost dus niet meer ontdooien.

Reageer

v**s@h**l.nl 07-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

10,0
Ik heb de vrieskast nu 5 maanden en wat een fantastisch apparaat. Het is stil, keurig op temperatuur, heeft een heel praktische indeling met hele ruime lades en je hoort hem bijna niet. Ik heb deze op aanraden van de verkoper van de plaatselijke Expert, waar ik al jaren trouw mijn huishoudelijke apparaten koop. En de prijs viel reuze mee. Valt helemaal niet uit de toon bij andere merken, maar is domweg beter, praktischer en zuiniger.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Praktisch

Minpunten

  • Geen enkel minpunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**1@g**l.com 31-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een klasse product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2356 Premium

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen n.a.v. advies van de verkoper. De kast is een echte aanrader. Het is een ideaal product. Met alle snufjes die er op zitten, zoals no frost, alarm als de kast te lang open staat. Licht zodra je de kast open doet. Handige display aan de buitenkant. Er is duidelijk over nagedacht en aandacht aan besteed. Ik ben 100% tevreden. En hoop heel lang plezier van deze kast te hebben.

Pluspunten

  • No frost
  • Alarm als kast open staat.
  • Licht zodra je de kast open doet.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews