Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR1680 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mir 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
Mooie compacte kast met veel ruimte. stevige laden, mooi display voor temperatuur. gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • compact
  • veel ruimte
  • stevige laden
  • duidelijke display temeperatuurweergave

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

z**7@l**e.nl 06-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooie stevige vriezer met sterke magneetstrip in de deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

10,0
Heb deze vriezer nu een tijdje en bevalt me zonder gekheid er goed.
mooie stevige kast, maakt geen lawaai en de plastic bakken zijn ook stevig (niet van dat goedkope plastic)
Ik had nog nooit van inventum gehoord maar het schijnt nog een nederlands merk te zijn ook.

Pluspunten

  • stil
  • stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ursula 31-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
Ik heb deze vrieskast gekocht omdat het een betrouwbaar merk is , hij is volledig uitgerust en het is een compact model.

Pluspunten

  • compact
  • no frost

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

z**7@l**e.nl 23-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No-nonsens vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

10,0
Mooie stevige vriezer . Doet mooi aan door het ribbeltje aan de buitenkant. Sterke magneet in de deur.

Pluspunten

  • stil
  • sterke plastic bakken
  • sterke magneet in deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.D.Haverkamp 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

precies goede maat voor ons

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
Vrieskast, goede verhouding prijs / kwaliteit.
werkt prima, mooi overzichtelijk door transparante lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vr1680 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
Mooi lang en smal design. No frost, super handig, nooit meer zelf ontdooien. Veel opbergruimte. Super vriezer!

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Irma van der Linde 24-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
Prima vriezer, ziet er goed uit , mooi compact, goede prijs/kwaliteit verhouding en heel fijn No Frost!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie,eenvoudige no-frost vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
Prima vrieskast,mooie hoogte(169cm)stevige laden,en alles wat je nodig hebt.Niet meer,niet
minder.Werkt zeer goed.

Pluspunten

  • Maat
  • no-frost

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekend vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

8,0
Voor een mooi bedrag een uitstekend vriezer gekocht met voldoende inhoud en een duidelijk display voor de temperatuur.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR1680

Algemene score

9,0
mooie prijs kwaliteit verhouding! Slanke vriezer. Lekker overzichtelijk ! in 1 oogopslag alles te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer