Liebherr GN 5275-20 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 5275-20 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Mijn eerste diepvries was ook een liebherr, daarom heb ik liebherr GN 5275 gekozen, omdat ik geen andere kon vinden die voldeed aan de eisen, no frost , lades die over geleiders gaan en de ruimte en is AAA+, gewoon een geweldige diepvrieskast. Is wel wat duurder in aanschaf maar is het dik en dubbel waard,

Pluspunten

  • No frost
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert jan luijben 24-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinig , degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Zeer degelijke, energiezuinige vrieskast. Grote gelagerde laden op rails. Voelt zeer betrouwbaar.een parel in ieder huishouden. Doet wat het moet doen met zeer weinig energie

Pluspunten

  • Degelijk
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

7,0
op advies van verkoper gekocht.
vooral zijn inspanning om eea na te bekijken, zodat hij mij een goede advies kon geven.wat betreft stroomgebruik, inhoud etc. wat bij mijn situatie past, waardeer ik zeer. Ik zocht een kast met grote inhoud.
Kortom, ik ben zeer tevreden over de verkoper. .
Tot nu toe bevalt de kast mij goed..

Pluspunten

  • inhoud
  • stroomgebruik
  • dat laden eventueel uitneembaar zijn
  • zodat je keuze hebt hoe deze vakken te gebruiken
  • niet meer te moeten ontdooien.

Minpunten

  • temperatuur slechts af te lezen na openen deur.
  • felle verlichting, gelukkig waarschuwing
  • de verkoper en Liebherr hiervoor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Genoeg inhoud en geweldig ladensysteem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Vorige diepvries was een Leibherr en zeer tevreden over en dus was de keus makkelijk gemaakt toen deze vervangen moest worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rose 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GN 5275-20

Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldig product. Heb nu veel ruimte om etenswaren in te slaan. Vrieskast is ook heel stil. Enige wat ik jammer vind is dat de SmartDeviceBox niet standaard wordt meegeleverd terwijl dit wel wordt gepromoot,

Pluspunten

  • ruimte
  • geluid

Minpunten

  • SmartDeviceBox wordt niet standaard meegeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 14-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vries capoaciteit

Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

9,0
Grote opslag ruimte goed functionerende ruime lades strakke uitstraling goed sluitende deur. Kortom een goede investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoihallo 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nofrost is ook echt geen ijs in je diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

9,0
We wilden een diepvries die energie zuinig, degelijk en niet ontdooit hoeft te worden. Zodoende hebben voor deze diepvries gekozen en tot nu is het nog naar wens

Pluspunten

  • energie zuinig
  • niet meer ontdooien

Minpunten

  • formaat is erg groot. Zorg voor genoeg ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manuela 26-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Extra veel vriesruimte

Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

9,0
Fantastisch veel vriesruimte in deze grote vriezer. Met een totaal van 8 laden meer dan voldoende ruimte om alles in te vriezen. De laden lopen op rails waardoor het eruit vallen of staan balanceren met laden verleden tijd is. Ik ben altijd al een groot fan van Liebherr en en heb al mijn apparatuur van dit merk, dus aanschaf van een nieuwe vriezer was een uitgemaakte zaak. Alleen maar goede ervaringen met dit merk en eigenlijk alleen maar een nieuwe vriezer aangeschaft omdat ik meer ruimte wilde en nofrost. De oude vriezer van Liebherr presteerde na 18 jaar nog steeds fantastisch.

Pluspunten

  • Grote laden die op rails lopen
  • Simpele bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer veel ruimte en vele instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

8,0
Het was niet goedkoop maar de mogelijkheden hebben ons overtuigd voor dit apparaat te kiezen en niet voor goedkopere merken. Het verschil is duidelijk te zien.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze diepvrieskast omdat dit een mooie grote kast is met hele ruime laden, die heel soepel open en dicht gaan (lopen letterlijk op rolletjes)!

Pluspunten

  • laden zijn mooi ruim
  • laden gaan heel makkelijk open en dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Schitterende vrieskast met 8 grote laden. De grote laden lopen zeer soepel op gelagerde ladenrailsen.
Zelfs is de superfrost stand hoor je de kast niet, zeer geluidsarm.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Soepel lopende laden op rails
  • Grote hersencapaciteit
  • Goed verlicht

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. Maesen 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Mooi design, goede verlichting, laag stroom gebruik. Laden zijn zeer functioneel en sterk. Tijdens het lopen hoor je de vrieskast bijna niet dus extreem stil.

Pluspunten

  • stroomgebruik
  • design
  • goede laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poulissen 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Heerlijk ruime vrieskast, nooit meer ontdooien om schoon te maken, geweldig.
Soepel lopende laden. Geruisloos apparaat. Producten zijn snel ingevroren

Pluspunten

  • Nooit meer ontdooien
  • Heerlijk ruim, soepele laden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weer een vertrouwd gezicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275-20

Algemene score

10,0
Na jaren van afwezigheid weer een Liebherr gekocht. Dat voelt weer fijn. Mijn eerste Liebherr heeft me nooit in de steek gelaten en voelde aan als een vertrouwde vriend.
Mijn 2e Liebherr, net geïnstalleerd, geeft me weer dat zelfde gevoel van zekerheid. Altijd een voorraad eten in huis goed bewaard in mijn nieuwe vrieskast.

Pluspunten

  • Mooi strak model
  • Betrouwbaar merk, laat je niet in de steek
  • Mooie binnenkant met goede schrijflades

Minpunten

  • Echt helemaal geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer