Liebherr GN 5275 - Reviews

Specificaties
Aantal plateaus/lades vriezer
8
Energiebesparing
Nee
Jaarlijks energieverbruik
162 kWh
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 5275 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 05-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

GN 5275-20 Grote Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Grote kast, veel inhoud, stevige lades, erg soepele rails,
en als een van de weinigen geschikt voor in de garage, omgevingstemperatuur onder de 15°

duurzaamheid moet zich nog bewijzen komende jaren, kast heeft wel condens aan buitenzijde, wat evt roest in de hand werkt
(nog niets van te zien en hopelijk over 10 jaar nog steeds niet)

Pluspunten

  • groot
  • spoele rails

Minpunten

  • onderste en bovenste lades geen rails
  • wel nog condens aan buiten zijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tiny van den Berg 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel gebruiksgemak, energiezuinig, nauwelijks hoorbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Veel vriesruimte, weinig ruimte nodig, solide uitstraling, maakt nauwelijks geluid, veel onderhouds- en gebruiksgemak, flexibel in te delen.

Pluspunten

  • Niet ontdooien
  • Label A+++ energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja Dortmans 30-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

diepvries kast GN 5275-20

Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Dure aanschaf maar is het geld meer dan dubbel waard.
Geen moment spijt gehad, stevige laden, rollen altijd
grote vierkanten bakken er passen liefst 5 hele broden in een la
je hebt een duidelijk overzicht in de diepvries.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Overbosch 23-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
De vriezer is zeer zuinig en heeft een fantastische bouwkwaliteit. Dit niveau kon ik bij geen enkel ander merk vinden. Daarbij is hij erg praktisch door de laden op geleiderails. Soepel lopend zonder dat de boel gaat vast zitten. Een apparaat van topklasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 31-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Mooie, grote vriezer voor de vele groenten op mijn tuin. Handige indeling met 8 lades die goed rollen over de geleiders. Mooie afwerking van het geheel, produceert bovendien erg weinig geluid. Ben er tot nu toe heel tevreden over.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, stil ,voelt kwalitatief goed aan. Over de kwaliteit op langere duur kan ik nu nog geen oordeel vellen (pas 8 dagen in bezit.

Pluspunten

  • Lades lopen soepel
  • Wi-Fi intergratie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rikkers 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GN 5275-20

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Jaren een Liebherr diepvrieskast gehad tot volle tevredenheid en daarom opnieuw voor dit merk gekozen. Zeer stil en no frost. Veel ruimte in de laden en gebruikt maar 161 kw per jaar. Wat zeer energiezuinig is voor deze grote diepvrieskast

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Veel ruimte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Mijn eerste diepvries was ook een liebherr, daarom heb ik liebherr GN 5275 gekozen, omdat ik geen andere kon vinden die voldeed aan de eisen, no frost , lades die over geleiders gaan en de ruimte en is AAA+, gewoon een geweldige diepvrieskast. Is wel wat duurder in aanschaf maar is het dik en dubbel waard,

Pluspunten

  • No frost
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert jan luijben 24-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinig , degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Zeer degelijke, energiezuinige vrieskast. Grote gelagerde laden op rails. Voelt zeer betrouwbaar.een parel in ieder huishouden. Doet wat het moet doen met zeer weinig energie

Pluspunten

  • Degelijk
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

7,0
op advies van verkoper gekocht.
vooral zijn inspanning om eea na te bekijken, zodat hij mij een goede advies kon geven.wat betreft stroomgebruik, inhoud etc. wat bij mijn situatie past, waardeer ik zeer. Ik zocht een kast met grote inhoud.
Kortom, ik ben zeer tevreden over de verkoper. .
Tot nu toe bevalt de kast mij goed..

Pluspunten

  • inhoud
  • stroomgebruik
  • dat laden eventueel uitneembaar zijn
  • zodat je keuze hebt hoe deze vakken te gebruiken
  • niet meer te moeten ontdooien.

Minpunten

  • temperatuur slechts af te lezen na openen deur.
  • felle verlichting, gelukkig waarschuwing
  • de verkoper en Liebherr hiervoor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Genoeg inhoud en geweldig ladensysteem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Vorige diepvries was een Leibherr en zeer tevreden over en dus was de keus makkelijk gemaakt toen deze vervangen moest worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rose 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GN 5275-20

Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldig product. Heb nu veel ruimte om etenswaren in te slaan. Vrieskast is ook heel stil. Enige wat ik jammer vind is dat de SmartDeviceBox niet standaard wordt meegeleverd terwijl dit wel wordt gepromoot,

Pluspunten

  • ruimte
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 14-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vries capoaciteit

Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Grote opslag ruimte goed functionerende ruime lades strakke uitstraling goed sluitende deur. Kortom een goede investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoihallo 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nofrost is ook echt geen ijs in je diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
We wilden een diepvries die energie zuinig, degelijk en niet ontdooit hoeft te worden. Zodoende hebben voor deze diepvries gekozen en tot nu is het nog naar wens

Pluspunten

  • energie zuinig
  • niet meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manuela 26-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Extra veel vriesruimte

Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Fantastisch veel vriesruimte in deze grote vriezer. Met een totaal van 8 laden meer dan voldoende ruimte om alles in te vriezen. De laden lopen op rails waardoor het eruit vallen of staan balanceren met laden verleden tijd is. Ik ben altijd al een groot fan van Liebherr en en heb al mijn apparatuur van dit merk, dus aanschaf van een nieuwe vriezer was een uitgemaakte zaak. Alleen maar goede ervaringen met dit merk en eigenlijk alleen maar een nieuwe vriezer aangeschaft omdat ik meer ruimte wilde en nofrost. De oude vriezer van Liebherr presteerde na 18 jaar nog steeds fantastisch.

Pluspunten

  • Grote laden die op rails lopen
  • Simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer veel ruimte en vele instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
Het was niet goedkoop maar de mogelijkheden hebben ons overtuigd voor dit apparaat te kiezen en niet voor goedkopere merken. Het verschil is duidelijk te zien.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze diepvrieskast omdat dit een mooie grote kast is met hele ruime laden, die heel soepel open en dicht gaan (lopen letterlijk op rolletjes)!

Pluspunten

  • laden zijn mooi ruim
  • laden gaan heel makkelijk open en dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Schitterende vrieskast met 8 grote laden. De grote laden lopen zeer soepel op gelagerde ladenrailsen.
Zelfs is de superfrost stand hoor je de kast niet, zeer geluidsarm.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Soepel lopende laden op rails
  • Grote hersencapaciteit
  • Goed verlicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. Maesen 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Mooi design, goede verlichting, laag stroom gebruik. Laden zijn zeer functioneel en sterk. Tijdens het lopen hoor je de vrieskast bijna niet dus extreem stil.

Pluspunten

  • stroomgebruik
  • design
  • goede laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poulissen 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Heerlijk ruime vrieskast, nooit meer ontdooien om schoon te maken, geweldig.
Soepel lopende laden. Geruisloos apparaat. Producten zijn snel ingevroren

Pluspunten

  • Nooit meer ontdooien
  • Heerlijk ruim, soepele laden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews