Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens GS36NMW30

8,5 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Vriezers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AJansen1981 25-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Op de kleine foto's in veel webshops is niet goed te zien hoe mooi deze vrieskast is.
Over de duurzaamheid kan ik na 3 weken bezit nog niet veel zeggen, maar alles voelt erg solide aan, daarom een 9.
Er gaat enorm veel in en is zeer stil.
Doordat deze vrieskast zeer zuinig is kan het uit om aanbiedingen te kopen en in te vriezen.
Echt een aanrader!
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Vink 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geruisloos, Mooie grote bakken. Wel opletten want de aan-/uitknop en de controlelampjes zitten aan de binnenkant van de deur. Als de knop per ongeluk ingedrukt is, dan krijg je geen signaal en kan het apparaat zo maar uit zijn zonder dat je het merkt.
Wel iets minder inhoud dan verwacht, maar groot genoeg. Mooi apparaat voor een redelijke prijs.
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Overzichtelijke lades. Lekker groot, veel opbergruimte. Nog maar kort ingebruik, dus kan er verder nog niets over zeggen

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Wieffer 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote vriezer , door de 5 lades en de 2 vakken overzichtelijk in te delen , prijs is goed €477,95 bij de Makro
Maakte veel lawaai maar is direct door een monteur in de tweede week na aankoop hersteld, prima.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Zuinig

Minpunten

  • maakte veel lawaai , is keurig en vlot hersteld
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DoganS 04-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,3
Wij hebben deze vriezer gekocht omdat de ander (miele) 16 jaar oud was. Hij deed nog prima, maar volgens consumentenbond verbruikt veel energie en moesten jaarlijks ontdooien voor schoonmaak.
WIj vinden jammer dat de instelling van temperatuur achter de deur is. Ook de deur gaat vrij zwaar open, komt door het ontbreken van een scharniersysteem. Ook jammer dat bij deze model geen verlichting is.
Hij maakt in vergelijking met onze oudere versie weinig geluid, en wij gaan ervan uit energie zuinig is.
Wat ook mooi is dat wij voortaan hem jaarlijks niet hoeven te ontdooien. No_Frost systeem.
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HildeRikard 31-07-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Geweldige maat, simpele en strakke vormgeving. Grote lades zijn wel heel groot, worden een beetje "rommelbakken". Alle bediening bevind zich helaas achter de deur, evenals temperatuur aanduiding. Anders zou gebruiksgemak een 9 kunnen krijgen!
Prijs-kwaliteit verhouding een 10!
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Familie van B Houten 20-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Een praktisch ingedeelde vriezer waarbij je goed zicht hebt op de diepvriesproducten, met handige extra grote laden. Mooie vormgeving en No frost systeem, is zeer stil, en ook nog eens energie zuinig (A++). Kortom wij zijn er erg blij mee.
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RebeccaHN 20-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Biedt veel ruimte, 346lITER in grote transparante laden. Hij is stil en energiezuinig.A++ label. Erg tevreden
Geschreven voor: Siemens GS36NMW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer