Siemens GS36NMW30 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
237 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AJansen1981 25-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Op de kleine foto's in veel webshops is niet goed te zien hoe mooi deze vrieskast is.
Over de duurzaamheid kan ik na 3 weken bezit nog niet veel zeggen, maar alles voelt erg solide aan, daarom een 9.
Er gaat enorm veel in en is zeer stil.
Doordat deze vrieskast zeer zuinig is kan het uit om aanbiedingen te kopen en in te vriezen.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad en 25-08-2017

fraai model, grote laden

Algemene score

8,0
Grote laden, doorzichtig dus overzichtelijk.. Wij zijn niet groot dus dat is wel handig. Hebben 'm pas kort maar vervangt een minstens 20 jaar oud exemplaar. Alleen al de auto ontdooi functie en anti frost zal een uitkomst zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

DoganS 04-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,3
Wij hebben deze vriezer gekocht omdat de ander (miele) 16 jaar oud was. Hij deed nog prima, maar volgens consumentenbond verbruikt veel energie en moesten jaarlijks ontdooien voor schoonmaak.
WIj vinden jammer dat de instelling van temperatuur achter de deur is. Ook de deur gaat vrij zwaar open, komt door het ontbreken van een scharniersysteem. Ook jammer dat bij deze model geen verlichting is.
Hij maakt in vergelijking met onze oudere versie weinig geluid, en wij gaan ervan uit energie zuinig is.
Wat ook mooi is dat wij voortaan hem jaarlijks niet hoeven te ontdooien. No_Frost systeem.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

annegie 10-08-2015

Veel plaats en energiezuinig

Algemene score

10,0
Ik heb mijn diepvriezer gekocht in 08.2014 en zeer tevreden. Veel plaats, energiezuinig en beter dan mijn kofferdiepvriezer die ik nog gebruik voor ijsjes e.d
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

mans 04-04-2015

geweldig

Algemene score

10,0
Geen ijs aanslag,waarschuwing als de deur te lang open staat veel bergruimte door glasplaten tussen lades
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

HildeRikard 31-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Geweldige maat, simpele en strakke vormgeving. Grote lades zijn wel heel groot, worden een beetje "rommelbakken". Alle bediening bevind zich helaas achter de deur, evenals temperatuur aanduiding. Anders zou gebruiksgemak een 9 kunnen krijgen!
Prijs-kwaliteit verhouding een 10!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Familie van B Houten 20-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Een praktisch ingedeelde vriezer waarbij je goed zicht hebt op de diepvriesproducten, met handige extra grote laden. Mooie vormgeving en No frost systeem, is zeer stil, en ook nog eens energie zuinig (A++). Kortom wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RebeccaHN 20-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Biedt veel ruimte, 346lITER in grote transparante laden. Hij is stil en energiezuinig.A++ label. Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer