Liebherr GP 1213 - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Liebherr GP 1213
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
98 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1213 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 05-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Robuuste vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
Zeer complete vriezer. Met superfrost, compact, maar voldoende inhoud. 3 Stevige bakken/laden die lang meer zullen gaan. Deur is zeer eenvoudig links dan wel rechtsdraaiend te maken.

Pluspunten

  • Zeer compleet met superfrost
  • Stevige laden/bakken
  • Goede heldere handleiding
  • Kinderbeveiliging
  • Stil!

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisDeRo 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen van de verkoper bij Expert Vlaardingen mbt tot mijn keuze. Degelijke en mooi gevormde vrieskist en is zeer geruisloos en is heel overzichtelijk om in te stellen. Goede keuze gemaakt en kan dit type zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig
  • Mooi van vorm
  • Nederlandse handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Eeftink 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote opbergruimte

Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Mooie uitziende stille vriezer. Heeft drie grote lades waar je tot 98 liter in kunt opbergen.
Wat ook mooi is dat de vriezer een super Frost functie heeft waarmee je tot 11 KG snel in kunt vriezen.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • grote invriescapaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

30-08-2020 30-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer!

Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
Goede vriezer voor een niet te duur bedrag. Geen ijsvorming. Handig voor in de schuur. Zelf temperatuur in te stellen. Bijna geluidloos. Compact maar kan veel in. Energiezuinig.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Zelf temperatuur instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Meijvogel 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

7,0
Nog maar kort in ons bezit, werkte gelijk en was binnen korte tijd op temperatuur.
Verder nog geen beoordeling gezien de korte tijdsduur dat het apparaat in ons bezit is.

Pluspunten

  • Eenvoudige instellingen

Minpunten

  • Geen thermometer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B hoogland 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast prima indeling

Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast zeer stil , ruime laden en een zeer goede afwerking ! Ook makkelijk dat je aan de buitenkant de vriestemperatuur kunt aflezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 12-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr diepvrieskast tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Bevalt prima.
Drie diepe laden met tussenin glasplateaus, dus kan ook zonder laden gebruikt worden voor b.v. grote stukken.

Pluspunten

  • glasplateaus

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 03-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en ruim tafelmodel diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Omdat wij erg tevreden waren met onze GP1486 Diepvrieskast, maar eigenlijk nog meer vriesruimte nodig hadden, gekozen voor de GP1213. Stille, zuinige en ruime diepvrieskast.

Pluspunten

  • Stil
  • Relatief zuinig
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan R 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer, net design, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Prima vriezer, eenvoudig in gebruik met prima service. Hiervoor ook jaren een Liebherr gehad. Wel een iets smaller model (55cm) maar daardoor misschien wel beter zodat er meer ventilatie rondom de vrieskast is.
Prijs-kwaliteit prima, levensduur kan ik nog niets over zeggen maar daar heb ik alle vertrouwen in

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Net design
  • lange aansluitsnoer
  • past mooi naast de liebherr koelkast

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer met ruime lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
Op zoek naar een vriezer voor in de schuur. Perfect formaat vriezer met ruime lades, waardoor je veel kwijt kunt.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Handig formaat
  • Kan in onverwarmde schuur
  • Kan gestapeld worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, genoeg inhoud, simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Mooi simpel te bedienen apparaat. Super geluidsarm. Je hoort hem niet. Moesten een paar keer kijken of hij het wel deed. Genoeg inhoud en goed in te delen vriezer. Super blij mee.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Genoeg inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Twee fantastische “jongens” in de schuur

Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Twee onafhankelijke apparaten op een plaats waar voorheen een combi-apparaat stond. Geweldig bedienings gemak , goed in te stellen per apparaat.
En de kwaliteit is discussieloos , in een woord gewoon fantastische apparaten !

Pluspunten

  • Energie zuinig , mooie afwerking !
  • Geweldig in te stellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quint 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima formaat, stille en mooie vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Het is een mooi formaat vriezer. met een inhoud van bijna 100 liter geeft dit voldoende ruimte met 3 laden, 2 grote en onderin een kleinere lade ivm. de motor. Met energieklasse A++ is deze zuinig genoeg mits goed geplaatst met de bijgeleverde afstand houders (afstand van de muur). Qua geluid is hij bijna niet te horen. Vooral de binnenkant is mooi afgewerkt. Geen koelleidingen of ijzeren roosters. 2 glasplaten die ook nog verwijdert kunnen worden waardoor de binnenruimte aangepast kan worden. De handgreep steek wat mij betreft iets te ver uit, had ook anders gekund. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Geluid
  • Energieverbruik
  • Binnenzijde
  • Inhoud

Minpunten

  • Handgreep deur
  • Geen akoestisch alarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danielle 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
Heb de vriezer nu een paar dagen in mijn bezit. Hij is niet zwaar en daardoor makkelijk op zijn plek te zetten. De knoppen wijzen voor zichzelf en daardoor makkelijk te bedienen. Hij is erg stil en snel op de ingestelde temperatuur.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen functie scherm voor de temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
duidelijk te zien hoe hard hij vriest op het display op de voor zijde ,op andere vriezers zit een niets zeggend knopje of lampjes ,snel invriezen tot -32 ,heel erg stil als hij goed op gesteld staat , deur gaat soepel open .zuinig met energie a++ kortom ik ben er blij mee

Pluspunten

  • mooi display makkelijk in te stellen temperatuur
  • snel invriezen
  • zuinig met energie a++

Minpunten

  • op een gladde vloer verschuift hij makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goos 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi tafel modelvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
ik heb voor dit product gekozen omdat ik goede ervaringen heb met het merk Liebherr.de service is goed .heb verder geen op en aanmerking servies goed levering
goed goede garantie voorwaarde

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johnnie 04-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed zeer en lange levenduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
Lange levensduur en mooi design en mooi afgewerkt en zuinig in verbruik en de prijs was ook niet duur

Pluspunten

  • Levensduur
  • Design

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Migchielsen 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

8,0
Prima vrieskast en service, uitstekende lades en gebruiks functie, gebruiks vriendelijk in te stellen qua vriesniveau.

Pluspunten

  • Laag stroomverbruik
  • Mooie vormgeving
  • Goede lade begeleiders

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margarita Vastbinder 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidloos,, mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

10,0
Dit is de enige vriezer die in de schuur kan staan bij koude in de winter en toch goed kan blijven functioneren, hij ziet er bovendien prachtig uit, de lades zijn stevig en erg hoog. Er kan ook een plateau uit zodat je grote dingen in de lades kan leggen, erg praktisch

Pluspunten

  • geruisloos
  • stevig
  • zuinig
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debie 18-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi prodcut en voldoed aan de eisen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over het product, zou de volgende keer zeker weer voor een liebherr kiezen en dit aanbevelen aan andere.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews