Liebherr GP 1476 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
104 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1476 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nozy50 22-01-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
Over het algemeen een goed apparaat. Totdat het begon te vriezen. Jarenlang een diepvries gehad die in een onverwarmde berging stond. Nooit problemen.
Bij de aankoop van deze Liebherr geen rekening gehouden met het feit dat de laagste temp max +10 graden mag zijn. Dit is ook niet vermeld bij de aankoop. Nu bij vorst valt hij steeds in storing. Om te zorgen dat hij niet kapot gaat is het nodig dat de kast een plaats in binnenshuis te geven.

Tip voor kieskeurig: Misschien vermelden bij de diepvries specificaties verwarmde/ onverwarmde ruimtes geschikt ja/nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
nozy50 22-01-2016

Sorry: er wordt wel in de specificaties een min/max omgevingstemperatuur weergegeven.(Foutje mijn kant)

Reageer

Jacqueline 21-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tefelvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Mooie diepe laden, snel op -18 graden. Duidelijke instellingen. Stevige handgreep.
Ik ben er echt heel blij mee. Betrouwbaar merk. Ik heb alles van Liebherr.

Pluspunten

  • goede handgreep
  • snel op -18 graden
  • super frost knop
  • Met kinderbeveiliging
  • Stroom alarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer 103 l

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
Een goed product, voldoet aan de verwachtingen.
Makkelijk in te stellen
Je kunt er veel in kwijt.
Goede uitleg gehad bij bcc

Pluspunten

  • Ruim
  • En energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend 13-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
Goed product, met ruime inhoud, erg onderhoudsvriendelijk. Makkelijk in te stellen. Zonder veel moeite makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Aussems 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudige bediening en helder display. Diepe laden.
Mag na transport meteen ingeschakeld worden. Hoeft niet eerst te staan. Dat is Liebherr.

Pluspunten

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Eenvoudige bediening
  • Helder display
  • Alarm
  • Meteen in gebruik nemen, hoeft niet eerst te staan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies63 19-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

9,0
Deze diepvries werkt na behoren echt goed, ben heel tevreden ook over die display
schijnt best veel licht af, is ook wel eens handig.
De laden van de diepvries zijn ook goed, diepe laden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Albert 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan tevreden..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1476

Algemene score

10,0
Ben er van overtuigd, dat ik de juiste keuze heb gemaakt: lekker ruim en overzichtelijk, temperatuur instelbaar, energiezuinig (A++).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer