JVC GZ-MS215PEU roze - Reviews

Specificaties
Optische zoom
45 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
0,8
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-MS215PEU roze op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

casawillem 14-07-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Dit is mijn eerste camcorder aangeschaft op basis van goede reviews. Goed product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor mensen die niet te veel toeters en bellen willen.
Beeldkwaliteit viel me ietwat tegen en de bijgeleverde standaard accu is vrij snel leeg.
Heb een extra accu en een HDMI aansluitkabel bijgekocht.
Al met al ben ik er wel tevreden mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

itroom 08-07-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb de camera nu een paar dagen in bezit, maar al aardig wat gefilmd.
De camera is erg eenvoudig te bedienen.
Ideaal is het slot voor 2 SDHC kaartjes. Als de 1 vol zit gaat hij automatisch verder op het andere kaartje.
Verder is het een kleine camera dus makkelijk mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van den Dool 03-04-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik had hem speciaal aangeschaft om mijn dochters 1e dressuurwedstrijd te filmen en dit is heel goed gegaan.
Doordat hij zo klein is, doe je hem met gemak in je jaszak.
Je kan hem ook makkelijk in je handtas meenemen. Echt super
Beeldkwaliteit is ook goed en het geluid is ook helemaal wat ik ervan verwachtte.
Een echte aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolande2010 13-12-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Sinds een paar weken in het bezit van de digitale videocamera van JVC. Mijn vorige camera was ook een JVC maar dan nog met opnamebandjes. Omdat ik altijd heel blij ben geweest met deze camera was de keuze voor een nieuwe niet moeilijk. Hij is licht in het gebruik, de handleiding wel doorgelezen maar eigenlijk is alles heel vanzelfsprekend. Makkelijk overzicht van alle beelden die je opneemt. Tot nu toe heel blij met de camera en hoop er evenveel plezier van te hebben als van de vorige JVC camers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kloyenz 05-12-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Reeds anderhalve week in bezit en verschillende instellingen uitgeprobeerd.
In de automatische stand kun je al meteen mooie beelden maken.
Mijn vrouw was al na 5 minuten weg met de camera.
Dus zeer gemakkelijk in gebruik.
Wel een 2de batterij erbij gekocht.
De kwaliteit van deze camer is heel goed voor zijn prijs.
Beeldstabilisatie werkt schitterend voor tijdens het inzoomen
Zeer tevreden over deze aankoop. Een aanrader als je een goedkope camera wilt die toch leuke resultaten geeft.
Ook het overzetten van de beelden naar PC loopt vlotjes.
op DVD branden en je hebt je beelden voor later.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sasmuys 30-09-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Doosje open, batterij plaatsen, sd kaart erin en tadaaa, je kan opnemen! Echt een hele fijne camera. Ik gebruik hem voor mijn stage en hij is echt super gebruiksvriendelijk!
Het geluid is soms wel wat zacht. Wee niet of dit aan te passen is?
En dan de kleur, gaaf toch dat roze!
Echt een fijne camera voor niet heel veel geld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Doze 04-08-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Erg gebruikersvriendelijk.
Beeld en geluid opmerkelijk goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gunnewijk 26-07-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heerlijk compacte camera! Lekker licht maar toch groot scherm. Mooi beeld en geluid voor die prijs. Zoomknop is prettig te bedienen (door enige weerstand van de knop wordt voorkomen dat je te snel inzoomt, had ik bij vorige camcorder vaak last van). Camera heeft ruimte voor 2 geheugenkaarten, is ook erg handig. Meegeleverderde accu geeft stroom ongeveer een uur filmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicole van Nijnatten 23-07-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Ik ben super tevreden over deze kleine en makkelijke camera,echt super handig enfilmt erg mooi en goed
Ik ben zelf niet handig maar alles lukt gelijk een goede uitleg in alle talen erbij en een mooie prijs niet duur en toch goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lol11 30-06-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
ik heb het toestel nu ongever twee dagen ben zeer tevreden goed beeldkwaliteit geluid ook was eerst om een ander toestel gaan kijken in de winkel van een ander merk maar heb toen voor dit toestel gekozen om wilen van de lens en beeldkwaliteit en geluid kosten iets meer maar is dat zeker waard is dan wel geen hd camera maar moet zeker niet onder doen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik 1931 24-06-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vanmorgen net deze camera gekocht en uitgeprobeerd.
de knoppen zijn makkelijk te bedienen en ik heb nogal dikke vingers.
Ik ben 79 jaar en kan met deze camera goed uit de weg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elisag 05-04-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
Ik vind het een goede video camera.
Ik kan er goed mee omgaan en vind hem erg handig en compact.
De kwaliteit van het beeld en geluid zijn goed.
Hij is erg licht van gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer