JVC GZ-R495BEU zwart - Reviews

Best Reviewed jul 2019 JVC GZ-R495BEU zwart
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Optische zoom
40 x
Megapixel
2,5
Opslagtype
geheugenkaart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-R495BEU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

christ jacobs 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

jvc gz-r495beu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
makkelijk te bedienen en mooi beeld
ie zeer handelbaar in gebruik ben zeer tevreden hier over
de prijs is ook zeer goed zeker voor het gene wat je er voor terug krijgt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Es 28-07-2019
  • Product gekocht

Leuke aanbieding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Prijs- kwaliteitverhouding is prima. Batterij gaat lang mee en de camcorder is uit te breiden met een WiFi sdhc kaart, zodat je alles kan versturen naar ken mobiel.

Reageer

Ger Schonhage 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
prjs/kwaliteitverhouding voor dit produkt is uitstekend. eenvoudige bediening en een goede accu. ga er veel gebruik van maken voor het maken van video's van sport en van de kleinkinderen.

Pluspunten

  • lens
  • bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjohn 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte camera met scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van oude Everio camera. Deze camera is makkelijk te bedienen en de tiptoetsen op het scherm zijn erg handig. Ligt goed in de hand en geeft scherp beeld.
Prijs - kwaliteit verhouding is erg goed en is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudige bediening
  • onder water gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 06-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig moderne camcorder en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
Het is een geweldige camcorder, met veel mogelijkheden, ligt goed in de hand en super uitgerust met alle benodigdheden.

Pluspunten

  • klein en licht
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Ruinard 28-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld en ben ook blij dat die tegen water kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
ik vind het een mooie camcorder licht mooi beeld en en hij kan tegen water dat vind ik ook goed ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad uit Rotterdam 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk bedienbare en lichte camera, maakt mooie opname's en makkelijk af te spelen via TV en/of computer/laptop. Camera is voorzien van SW die eenvoudig is over te zetten naar computer of Laptop. Bediening is simpel en doordacht. Zijn heel tevreden met deze camera. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Simpele bediening via scherm
  • Lange batterij duur
  • Water en stof dicht
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Geen HDMI kabel bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kadeka 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Camcorder is compact , licht en handzaam.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Diverse producten vergeleken. Hiervoor al een veel duurdere Sony camera gehad , met veel te veel mogelijkheden en die relatief snel een defect scherm had.
JVC kwam toch wel naar voren als een prima product . Goede prijs kwaliteit verhouding met voldoende mogelijkheden en sterke punten als vochtwerend, shockproof en de sterke batterij.
Door zijn compleetheid , met tas en SD card , werd het voor mij nog interessanter.

Pluspunten

  • compact
  • licht
  • handzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wijnveldt 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helder scherm waarop de functies goed staan aangegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
het apparaat kwam goed uit diverse testen en heeft een goede prijs.
de belofte dat het apparaat goed tegen water en stoten kan heeft zeker tot de aanschaf hiervan bijgedragen

Pluspunten

  • compact
  • robuust

Minpunten

  • geen bijverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer compacte camerq

Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
18 jaar geleden mijn eerst camcorder gekocht, een JVC. na jarenlang plezier gehad te hebben nu een nieuwe gekocht, en ja weer een JVC.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • zeer compact
  • makkelijk in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, ligt en stof/waterdicht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht, was uit voorraad leverbaar. Heb jarenlange ervaring met filmen met camera met harde schijf. Deze camera is dan een verademing, onderweg naar huis gefilmd. Ziet er perfect en schokvrij uit. Specifiek aangeschaft voor de actieve vakanties waarbij het belangrijk is dat deze stof en waterdicht is. Hopelijk komen mijn verwachtingen uit!

Pluspunten

  • klein en ligt goed in de hand
  • stof en waterdicht

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jaap 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

waterdicht

Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
mijn vorige camcorder was ook een JVC en die beviel ons uitstekend . deze is weer een stuk beter door waterdicht en shock proof en een batterij voor 5 uur gebruik .de beeldkwaliteit is prima en het zoomen gaat makkelijk geluid is zeer goed .voor dit bedrag is het een prima camera

Pluspunten

  • waterdicht
  • batterij

Minpunten

  • nog niets
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

drpeter 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed scherm ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken in mijn bezit: mijn derde JVC en zeker klein en handzaam. Werkt aangenaam en ik viel voor de 40x zoom. Ondanks het lage gewicht voelt het geheel stevig. Die ervaring heb ik ook met de vorige camera's

Pluspunten

  • Handzaam
  • Mooi beeld

Minpunten

  • matige handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EH 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en lekker compacte camera met een goede accu

Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht vanwege kwaliteit prijs verhouding en dat er gelijk een tasje en een sd kaart van 16GB bij zat en dat deze tot 5 meter waterdicht is.

Pluspunten

  • compact
  • waterdicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera met groot gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
De JVC GZ-R495B is een camera die je direct uit de doos kunt gebruiken. Geen ingewikkelde instructies, maar feel en touch. Prachtige opnamen ook onder moeilijke lichtomstandigheden. Door het geringe formaat een camera die je makkelijk meeneemt.

Pluspunten

  • Uitstekende accu
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Deurloo 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scherm en ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Heb er geen spijt van dat ik deze camcorder heb gekocht. Tussen de aanbieders onderling was er geen prijsverschil en was hij verder extra uitgerust met een tas en extra Geheugenkaart

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Had qua omvang iets groter gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jaap 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader onder de camcorders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Ik film voor mijn werk, daarbij ben ik veel buiten en daar is deze camera perfect voor.
Mooi beeld en geluid kwaliteit. En past zich aan met het licht. Ook erg mooie zoom en blijft scherp. Kan tegen een stootje en is vuil bestendigd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aleksander Kyi 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm , goede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
Ik had een camera nodig, ik stelde de mening van anderen voor , Ik had een camera nodig, ik stelde de mening van anderen voor

Pluspunten

  • grote scherm
  • accu

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, prima beeldkwaliteit en lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
De camera is compleet aangeleverd door Coolblue. In de verpakking zat een 16gb geheugen kaart (tussen de 1 en 2 uur filmen afhankelijk van de kwaliteit die je zelf instelt) en een beschermhoes.

Het installeren was makkelijk, datum en tijd instellen en direct aan de slag. De beelden zijn helder en hebben een hoge framerate. Enig minpuntje is de kwaliteit van de foto's, zeker bij inzoomen ogen de foto's nogal korrelig maar daar koop je geen camcorder voor ;)

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Lange accuduur
  • Komt met tas en geheugenkaart
  • 40x zoom geeft uitstekend beeld

Minpunten

  • Touchscreen werkt stug
  • Kwaliteit foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeedebee 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Ik overwoog eerst voor een goedkopere camera te gaan, maar dan zou ik daar een betere batterij bij moeten kopen en uiteindelijk duurder uit zijn. Bovendien zit er ook nog een SD-kaartje bij. Hij is ook heel handig in gebruik.

Pluspunten

  • opnameduur
  • SD-kaartje erbij

Minpunten

  • je moet iets installeren op je computer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews