JVC GZ-RX605BEU zwart - Reviews

Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
10

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

een zeer tevreden man 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super compacte camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mijn vorige filmcamera was ook een jvc en daar heb ik goede ervaringen meegehad
dus na bijna 15jaar tijd voor een nieuwe generatie camcorder
werkt ook met supersnelle samsung evo 256 gb sdxc kaartje dus het dubbele van wat er in de beschrijving staat (128 gb )

de camcorder heeft heel veel mogelijkheden maar ik heb nog niets alles uitgeprobeerd

via de site van JVC.nl staat alle informatie en zeer duidelijke uitleg voor deze camcorder

tot nu toe zeer tevreden
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene H 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De accu duur is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tervervanging van mijn oude jvc Gr DVL-109, heb ik weer voor JVC gekozen. Een goed prijs/kwaliteit product. Makkelijk te bedienen ,ligt goed in de hand, waterdicht,wifi.
Heb de camcorder 1 maand in mijn bezit.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Zoom

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene van Meggelen 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super comfortabel en gemakkelijk te bedienen camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat ligt zeer prettig in de hand, en is zeer eenvoudig te bedienen. ook de wifi functie is een fluitje van een cent. zeer tevreden over de camcorder!

Pluspunten

  • Licht
  • Waterdicht en stootvast
  • groot gebruiksgemak

Minpunten

  • geen tasje bij geleverd
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Opa Wim 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzame en robuuste camcorder. JVC voor betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ter vervanging van mijn oude camcorder, die het nog steeds goed doet heb ik weer voor JVC gekozen. Het is een hoog kwaliteitsproduct voor aantrekkelijke prijs. De bediening gaat intuïtief en de mogelijkheden uitgebreid. Ga nu ook met lezen werken. Het is voor mij de beste full HD camcorder, die tegen een stootje kan.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • makkelijk in de hand
  • mogelijkheden voor voorzet lezen
  • wifi mogelijk
  • kan als beveiligingscamera werken

Minpunten

  • externe voeding powerpack mogelijk
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt prettig in de hand, goede scherm bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt prettig in de hand, waterdicht is een groot voordeel voor het maken van sportopnames. Lange accu-duur en groot scherm. zoomt prettig in.

Pluspunten

  • scherm grootte
  • waterdicht
  • shockproof
  • lange accu-duur

Minpunten

  • geen zonnekap
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MiKelAn 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wilde heel graag een goeie en betaalde video camera en daaom hebben we gekozen voor deze kleine krachtpatser welke mooie Full HD beelden maaktvan je mooiste momenten

Pluspunten

  • Full HD
  • doet wat die moet doen

Minpunten

  • weinig opties
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ron 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemeen overzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi scherp beeld, met mooie kleuren. gemakkelijk in gebruik. De bediening is ook gemakkelijk. Duidelijk uitleg
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alie Zijl 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu en groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze 2'de JVC Camcorder, de vorige hebben we 15 jaar gehad,en doet het nog steeds, nooit geen onkosten aan gehad, hoop dat we van deze ook zoveel plezier zullen hebben!!
We hebben hem nu 1 week, hij bevalt nu al uitstekend.
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer