Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart Best Reviewed dec 2018

Vergelijkbare producten

JVC GZ-R405BEU Memory Camcorder zwart

JVC GZ-R405BEU Memory Camcorder zwart
8,1 (15)

JVC GZ-RX605BEU zwart

JVC GZ-RX605BEU zwart Best Reviewed aug 2019
8,5 (8)
Best Reviewed aug 2019
Bekijk alle Videocamera's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 13-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke camcorder

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Fijne camera, ligt goed in de hand en doet wat je ervan verwacht!
Beeldkwaliteit is goed en voordeel is dat de camera waterbestendig is (heb dit alleen nog niet getest). Verder fijn dat het een touchscreen heeft, werkt ook prima.

Pluspunten

  • Stevig/degelijk
  • Beeldkwaliteit
  • Waterbestendig
  • Touchscreen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nana 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal met kinderen en een hond!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
Wat heerlijk dat ik deze overal mee naar toe kan nemen en me niet meer druk hoef te maken over stof, water of vallen. De snelle gebruikershandleiding is heel duidelijk en je hebt hem zo aan de oplader. Hij ligt makkelijk in de hand, kan hem met 1 hand bedienen. Scherm is touch screen en kantelbaar! Menu is eeg duidelijk en simpel. Wifi is ideaal! Kortom een super mooi, stevig, eenvoudig te bedienen en kids en huisdierproof. Ik ben fan.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Powerbank aan hangen bij lage accu
  • 1 hand te bedienen
  • Kantelbaar scherm
  • Touchscreen en wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ketgun 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruggedized & multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Deze camcorder was m’n uiteindelijke keuze omdat hij ruggedized is en WiFi heeft. Op die manier kan ik m binnen en buiten gebruiken zonder schrik te hebben om hem te beschadigen en kan ik met m’n smartphone, zelfs over grote afstand, filmen en foto’s maken. Bovendien is de bediening aan het toestel zelf eenvoudig dankzij het touchscreen.

Pluspunten

  • Ruggedized
  • WiFi
  • Touchscreen

Minpunten

  • Complexe setup voor binnen- & buitenmonitoring

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide camera met uitstekende beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze camera vanwege de uitstekende beeldkwaliteit (50 frames p/s) en de mogelijkheid om hierbij onderwater te filmen. Een pracht apparaat om mooie momenten mee vast te leggen.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Beeldkwaliteit
  • Gewicht

Minpunten

  • Schermje in de zon soms moeilijk zichtbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Kanters 13-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Werkt erg prettig. Uitgebreide handleiding makkelijk te downloaden van internet. Veel gebruiksopties. Mooi design. Enkel nog wat testvideo's gemaakt, kwaliteit lijkt prima in orde!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HD 08-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compacte waterbestendige camera

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een compacte camcorder voor een bescheiden prijs en kwam uit op de JVC camcorder. Beeld en geluid zijn goed, bediening van het touchscreen scherm is even wennen maar is goed te doen, wel even goed aanraken en ondersteunen. Beeld en geluid Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Désirée 08-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

COMPACTE CAMERA.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
het is een compacte camera. Maakt mooie opnamens. Ben een sportcam gewend. Dit is dan weer even wennen. Maar verder voldoet hij aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • compact
  • mooie beelden

Minpunten

  • kleur is even wennen
  • handband te smal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart en Isabel 03-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige licht gewicht camcorder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
super leuke, handige licht gewicht camcorder.
top dat hij waterdicht is, voor onze leuke momenten aan zee of zwembad.
klein minpuntje is de losse lenskap en het openen van het beschermkapje voor de aansluiting netkabel.
voor de rest zeer handig in gebruik, gemakkelijk zoom en start knop.
zeer tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • ligt goed in de hand
  • degelijke zoom knop
  • gemakkelijk start stop knop
  • waterdicht en schokbestendig

Minpunten

  • los lenskapje
  • openen beschermkap voor laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

knolsta 20-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte camcorder met grote accucapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Mooie compacte camcorder met goede accucapaciteit. extra pluspunt is de water en stof dichtheid van de camera.

Pluspunten

  • waterdicht
  • accu capaciteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

HvM 11-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte camcorder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

10,0
Ik gebruik al vele jaren een JVC camcorder. Nu was ik toe aan een nieuwe. Via internet heb diverse JVC camcorders vergeleken. Deze camcorder past het best bij mijn wensen. Lekker compact, veilig vast te houden wegens anti-slip materiaal. Weer erg tevreden met deze camera.

Pluspunten

  • Compact
  • Laag gewicht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elias 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevig toestel, geod kwaliteit

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Eerste gebruik is positief, mooie kwaliteit.
Even wennen aan het touchscreen (beetje harder op duwen dan bij de gemiddelde smartphone

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stevig

Minpunten

  • allles via touchscreen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

de Hoop 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact, goede beeldkwaliteit en waterproof!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
Na vele jaren toe aan een andere camera, omdat toch t beeldkwaliteit van onze oude camera te wensen over liet ( geen hd )
Zijn we op deze jvc uitgekomen met een schitterend beeldkwaliteit, en vele functies, ook belangrijk voor mij, zn lange accuduur
Zeker een aanrader kwa kwaliteit en prijsverhouding!

Pluspunten

  • Goede beeld kwaliteit
  • Compact
  • Lange duur batterij
  • Vele mogelijkheden
  • Wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

een zeer tevreden man 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super compacte camcorder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
mijn vorige filmcamera was ook een jvc en daar heb ik goede ervaringen meegehad
dus na bijna 15jaar tijd voor een nieuwe generatie camcorder
werkt ook met supersnelle samsung evo 256 gb sdxc kaartje dus het dubbele van wat er in de beschrijving staat (128 gb )

de camcorder heeft heel veel mogelijkheden maar ik heb nog niets alles uitgeprobeerd

via de site van JVC.nl staat alle informatie en zeer duidelijke uitleg voor deze camcorder

tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene H 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De accu duur is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
Tervervanging van mijn oude jvc Gr DVL-109, heb ik weer voor JVC gekozen. Een goed prijs/kwaliteit product. Makkelijk te bedienen ,ligt goed in de hand, waterdicht,wifi.
Heb de camcorder 1 maand in mijn bezit.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Zoom

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene van Meggelen 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super comfortabel en gemakkelijk te bedienen camcorder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

8,0
Apparaat ligt zeer prettig in de hand, en is zeer eenvoudig te bedienen. ook de wifi functie is een fluitje van een cent. zeer tevreden over de camcorder!

Pluspunten

  • Licht
  • Waterdicht en stootvast
  • groot gebruiksgemak

Minpunten

  • geen tasje bij geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Opa Wim 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzame en robuuste camcorder. JVC voor betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

10,0
Ter vervanging van mijn oude camcorder, die het nog steeds goed doet heb ik weer voor JVC gekozen. Het is een hoog kwaliteitsproduct voor aantrekkelijke prijs. De bediening gaat intuïtief en de mogelijkheden uitgebreid. Ga nu ook met lezen werken. Het is voor mij de beste full HD camcorder, die tegen een stootje kan.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • makkelijk in de hand
  • mogelijkheden voor voorzet lezen
  • wifi mogelijk
  • kan als beveiligingscamera werken

Minpunten

  • externe voeding powerpack mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt prettig in de hand, goede scherm bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
Ligt prettig in de hand, waterdicht is een groot voordeel voor het maken van sportopnames. Lange accu-duur en groot scherm. zoomt prettig in.

Pluspunten

  • scherm grootte
  • waterdicht
  • shockproof
  • lange accu-duur

Minpunten

  • geen zonnekap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MiKelAn 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

7,0
Wilde heel graag een goeie en betaalde video camera en daaom hebben we gekozen voor deze kleine krachtpatser welke mooie Full HD beelden maaktvan je mooiste momenten

Pluspunten

  • Full HD
  • doet wat die moet doen

Minpunten

  • weinig opties

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ron 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemeen overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

9,0
Mooi scherp beeld, met mooie kleuren. gemakkelijk in gebruik. De bediening is ook gemakkelijk. Duidelijk uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alie Zijl 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu en groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU Memory Camcorder zwart

Algemene score

10,0
Dit is onze 2'de JVC Camcorder, de vorige hebben we 15 jaar gehad,en doet het nog steeds, nooit geen onkosten aan gehad, hoop dat we van deze ook zoveel plezier zullen hebben!!
We hebben hem nu 1 week, hij bevalt nu al uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer