JVC GZ-R430BEU zwart - Reviews

Best Reviewed mei 2018 JVC GZ-R430BEU zwart
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
10

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne en goede camera die als grote pluspunt ook tegen water, stof en stootje kan. Bediening is eenvoudig en touchscreen reageert goed. Het beeld wat op het camerascherm te zien is lijkt niet heel erg scherp, maar via hdmi aansluiting op een tv is het beeld veel scherper (wel hoge kwaliteit opname instellen)
Prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed. Voor normaal gebruik zoals vakantiefilmpjes voldoet deze uitstekend.

Pluspunten

  • Kan tegen water, stof en een stootje
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Klepje voor sdkaart en opladen voelt kwetsbaar
  • Hoogste resolutie beeldopname vergt veel geheugen
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan van Loodam 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Compacte fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 9 jaar afscheid genomen van mijn JVC GZ-HM200 wegens slijtage door intensief gebruik.
Na terdege diverse merken bekeken te hebben, weer besloten om een JVC GZ-R430BE aan te schaffen. De pluspunten zijn toch het gemak van de bediening. Ook de instellingen en het aanraakscherm werken goed. Met mijn eerste JVC camera had ik externe accu's, nu een interne met 4x zo lange opname duur. Het opnemen gaat vrij eenvoudig met goed kleurenbeeld en geluid. Stabiliteit ook bij inzoomen is goed. Een pluspunt is ook de waterdichtheid, zodat mooie opnames onderwater zijn gemaakt in Curaçao. Wel goed naspoelen met kraanwater ook bij veel stof. De prijs/kwaliteit is voor dit toestel erg goed en kan een ieder deze camera aanbevelen voor leuk eenvoudig opname werk.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Kleuren en geluid
  • interne accu voor lang gebruik

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieke 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een camera die tegen een stootje kan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde JVC camera en ik kom er steeds op terug vanwege de goede zoomfunctie. Groot voordeel van deze camera vindt ik de Quad Proof functies . Ik hoop dat dit zal leiden tot een langere levensduur, aangezien ik de camera altijd meesleep onder allerlei extreme omstandigheden. Ook een langere accuduur vind ik een pré. Wel ligt de camera wat lastiger in de hand dan mijn vorigen. Dit komt doordat hij iets groter is en het bandje voor mijn, vrij smalle, handen niet helemaal op de juiste plek zit. Verder ziet de gefilmde kwaliteit er net zo goed uit als ik van mijn vorige camera's gewend ben en ik hoop dan ook weer veel leuke films te maken.

Pluspunten

  • robuust
  • makkelijk in gebruik
  • grote zoom (paparazzi camera)
  • lange accuduur

Minpunten

  • display minder bij fel licht
  • lastig goed vast te houden met kleine handen
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J.v.d. Brink 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet waarvoor het bestemd is. Ligt goed in de hand. Duidelijke menubeschrijving in de handleiding te vinden op intern

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruurd 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accu duur, veel opnemen zonder herladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al sinds ik met een camcorder aan het filmen ben gebruik ik nog steeds tot volle tevredenheid een camcorder van JVC. Het is een prettig formaat, niet te groot zodat hij makkelijk meegenomen kan worden. Het bedienen is heel gemakkelijk, heeft een goed afleesbaar scherm ook bij fel zonlicht nog steeds goed zichtbaar en, met de handleiding erbij, geeft de camcorder een schat aan mogelijkheden voor vele vormen van filmen. De macro optie is ook heel fijn bij natuuropnamen. De kwaliteit is in de xp modus voor mij zeker voldoende en in de uxp modus zeer goed. De ingebouwde long life battery is ook een grote vooruitgang ten opzichte van mijn eerdere camera's.

Pluspunten

  • lange battery duur
  • helder touchscreen
  • simpele bedieningh
  • goede snelle hulp via internet

Minpunten

  • handleiding moeilijk te vinden op internet,..
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon Buijs 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur en haarscherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kan zelfs onderwater opnames maken, is zeer licht dus gemakkelijk mee te nemen en zeer gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Onderwater

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hetty 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm,en geen losse accu's' meer nodig, l

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blij met deze camcorder,
Makkelijk in gebruik, snel opgeladen,
En onder water filmen een uitdaging ,
Overzetten naar computer is eenvoudig.
Groot scherm
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi duidelijk scherm,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goede prijs-kwaliteitverhouding. uitstekende weergave en opname. Lekker klein voor mee te nemen. SD kaart verwisselbaar voor nog meer opslagruimte.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • verwisselbare sd kaart meer opslag (vakantie)
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel optische zoom en i.a. werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze camera gekozen omdat hij waterdicht is en dat vond ik een groot voordeel. Daarnaast ben ik tevreden over de kwaliteit en gebruikersgemak van deze camera.
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bolle jan 52 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en fijne camera. Gaan hem gebruiken voor vakantie
Waterdichtheid was voor ons belangrijk omdat we ook onder water willen filmen

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Stabiliseert bij een trlhand

Minpunten

  • nog niet bekend
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sanne 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie camera waterdicht tot 5 meter onderwater, duidelijk beeldscherm, handige nederlanstalige bediening.
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in de omgang,mooie geluid en beeld opnamen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is makkelijk in gebruik en alles wijst voor zich. je kan het scherm draaien zodat je ziet of de camera het opneemt. het geluid en beeld is duidelijk en goed, ook als je wat verder weg staat.

Pluspunten

  • beeld en geluid
  • scherm kan draaien
  • makkelijk te gebruiken
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact formaat ligt lekker in de hand gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camera heeft een handig compact formaat en is zeer gebruikersvriendelijk, gemakkelijk in gebruik en dat met prima beeld en geluid.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Compact
  • kwalitatief goed beeld en geluid
  • Stof en waterdicht

Minpunten

  • klepje teer materiaal
Geschreven voor: JVC GZ-R430BEU zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer