Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC GZ-RX645A zwart

7,9 Lees 17 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Videocamera's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kwiebus 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleine camera makkelijk op vakantie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijke en compacte camera . Ligt lekker in de hand en heeft een haarscherp beeld. Is makkelijk mee te nemen en simpel in gebruik.
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal Lancelot 05-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

really poor quality

Algemene score

1,0
this is the only cam corder i know which is waterproof, but the screen fails very very fast, as well water can get inside even with low immersion - does not like cold water
Worse is the warranty is always rejected...
Really a bad provider...
BUT!
functionalities are great and qaulity of film is good.. Just too bad it is so poor quality and so bad customer service

Pluspunten

  • the torch
  • the image

Minpunten

  • customer service
  • quality
  • the screen dies very very fast
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

marco 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein, maar super in het maken van videos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik had al jaren een everio harddisk videocamera, maar nu werd het tijd voor een hd camera. mijn oog viel op deze camera. mooi geprijsd en met wifi. dat is echt een verademing. remote control via een app, en makkelijk de video om te zetten naar iphone en ipad. werkt met mijn mac dus helemaal super. klein van formaat maar groot in prestatie

Pluspunten

  • klein maar super beeld
  • wifi
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk vanaf het eerste gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mogelijkheid om tot 5 meter onder water te filmen gaf bij mij wel de doorslag. Leuk om bij het snorkelen in warme landen visjes en schildpadden te filmen. Jaren lang gefotografeerd, maar toch weer de behoefte gekregen om bij mooie reizen ook bewegende beelden te maken.
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topper 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte camcorder met legio mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik verbaas mij over de mogelijkheden, die deze kleine camcorder in huis heeft. Fraai design en ligt goed in de hand. Touchscreen werkt perfect. Eerste buitenvideo's zien er strak uit. Van de zomer zal de camcorder zijn vuurproef ondergaan, want dan gaat deze intensief outdoor gebruikt worden onder alle klimaatomstandigheden. De keuze viel op deze camera ten eerste voor zijn prijs, Wifi mogelijkheden en quad proof specificaties. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, maar JVC levert al jaren kwaliteit.

Pluspunten

  • long life battery
  • Quad Proof
  • Wifi
  • afmetingen
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TV82 19-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Teleurstellend

Algemene score

2,0
Lang op zoek geweest naar een camera die geschikt is om de kinderen te filmen onder allerlei omstandigheden. Deze dacht ik gevonden te hebben in de de JVC RX645 maar het valt toch aardig tegen.

Kinderen gefilmd in en rond het zwembad echter na een 15 min, waarvan hooguit een minuut onder water begaf de camera het. Blijkt niet waterdicht te zijn. SD kaart is nat echter de aansluitingen achter het klepje niet dus vermoedelijk lekt de camera.
Gemaakte foto's en filmpjes zijn niet meer terug te halen.
Verkocht door cameranu.nl als een camera met optische stabilisatie echter is dat niet het geval.

Verder veel ruis in donkere situaties.

Pluspunten

  • Optische zoom van 40x
  • Lange opname tijd

Minpunten

  • Menu bediening is onhandig/omslachtig
  • Zoom geluid terug te horen in opname
  • Geen optische stabilisatie
  • Stelt niet scherp bij ver in zoomen
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Zwerten 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top all rounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoom, kwaliteit lens, Batterij life, ....alles zit op deze camera voor een redelijke prijs.
Na 1 week testen, gebruik voldoet deze camera volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Batterij
  • Zoombereik
  • Handig klein, licht

Minpunten

  • Vaste batterij
  • Videoformaat
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der velden 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Klein, makkelijk, gebruikersvriendelijk en betaalbaar. Ligt goed in de hand, mooie blauwe kleur. Kan in een klein tasje. Handig om mee te nemen.

Pluspunten

  • Klein
  • makkelijk
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • tot nu toe niks gevonden
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred van den Heuvel 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact

Algemene score

8,0
het een goede camera licht in gebruik en makkelijk
Het beste is dat de camera tegen water kan en stof

Pluspunten

  • compact
  • goed in gebruik
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Your eyes 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig scherp zicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een ideale camera voor een ieder
Het neemt haarscherp op en super makkelijk te bedienen
Vooral de WiFi optie is super handig filmen en direct naar je social media
Kortom top product
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Lschaerlaeckens 31-12-2017

Heb deze camera nu ook. Ik begrijp alleen niet hoe ik via WiFi mijn filmpjes op social media krijg. Tips??

Reageer

Ruud 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top filmcamera die goed bestand is tegen alles

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas in bezit maar nu al zeer tevreden..
Stof en waterdicht is echt een must..
Twijfelde tussen een actioncam en deze camera.
Deze kan ook tegen een stootje en waterdicht
En met deze kan je wel zoomen en filmt beter omdat ie goed in de hand ligt en ken zeker mee het zwembad in

Minpunten

  • Is gemaakt voor de rechtshandige
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Days1950 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur

Algemene score

8,0
Nog bezig met lezen gebruikershandleiding maar er zijn veel mogelijkheden. Misschien iets teveel mogelijkheden om alles te onthouden indien de camera zo nu en dan gebruikt wordt voor filmen kleinkinderen

Pluspunten

  • accuduur
  • mogelijkheden
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JVC EverioR een aanrader! 03-08-2017
  • Product paar weken in bezit

prachtig apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik zocht een klein handzaam apparaat met veel mogelijkheden, en heb dit gevonden in de JVC EverioR. hij maakt duidelijke opnames en deze opnames zijn gemakkelijk te verwerken. ook is het apparaat zeer licht en handzaam!

Pluspunten

  • gemakkelijk in het gebruik
  • licht
  • handzaam
  • mooie en duidelijke opnames
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, mooi beeld. Wifi is erg handig, vooral in combinatie met de app, daardoor is de camera ook vanaf afstand te bedienen

Pluspunten

  • wife
  • waterdicht
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-06-2017

Prachtige camera, mooie beeldkwaliteit!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de camera nu een aantal dagen in huis en deze bevalt mij erg goed!! De beeldkwaliteit is erg hoog en het gebruiksgemak van de camera is ook een groot pluspunt. De wifi functie is ook erg handig in samenwerking met de evirio sync.3 app kan je gemaakte filmpjes direct naar je tablet of mobiele telefoon sturen en zelfs de camera bedienen. Wat voor mij ook een groot pluspunt is dat de camera quad proof is, in de winter wil ik hem graag meenemen met skieen en dan hoef ik niet bang te zijn dat de camera door de kou of nattigheid stuk zal gaan. Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en zal de camera aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Wifi functie
  • Beeldkwaliteit
  • Zoom bereik
  • Gemak van bedienen
  • Design

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

haarlem 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer mooi camera duidelijk lcd scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
alles is makkelijk te vinden in het scherm. Wat ook heel handig is dat hij water- en stof dicht is, zeker voor op vakantie.

Pluspunten

  • waterdicht
  • stofdicht
  • duidelijk lcd scherm
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dendra 20-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

top camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik gebruik al jaren een JVC camera en bij een nieuwe valt de keus weer op JVC.
zijn het nu kermisopnames die mijn man maakt, of de natuurfilms die voor mezelf op de eerste plaats komen het is genieten als we thuis komen.
Geschreven voor: JVC GZ-RX645A zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer