JVC GZ-R435 rood - Reviews

Best Reviewed apr 2018 JVC GZ-R435 rood
Best Reviewed april 2018
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 65 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

teet 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte opvolger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude JVC kreeg een probleem na 10 jaar. Deze camera is een waardige opvolger. De camera ligt prima in de hand en is simpel te bedienen. Het menu is intuitief middels touchscreen en dat gaat prima. Kwaliteit van de opnames is prima alsmede het geluid. Voldoende mogelijkheden voor normaal gebruik. Heerlijk dat de camera stofdicht is.
Prima prijsstelling t.o.v. collega's

Pluspunten

  • compact formaat
  • sterke lens met goede zoom
  • stofdicht
  • prijs

Minpunten

  • lastig lensdopje
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RoLo 07-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima camcorder met veel opties, makkelijke bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De quad-proof opties gaven de doorslag voor de aanschaf. Met name de stofdichtheid van de camera was voor mij belangrijk. Onder water zal ik hem niet gebruiken.

De stevige behuizing is mooi meegenomen, hij kan ook tegen een stootje. Het display is makkelijk af te lezen en de bediening erg vriendelijk. Een paar symbooltjes in het display waren mij niet duidelijk, maar de handleiding gaf hier de antwoorden op.

Het opladen is erg makkelijk, alleen de lader bestaat uit diverse verloopkabeltjes wat erg vreemd overkomt. SD-kaarten tot 128 GB worden moeiteloos geaccepteerd.

De Intelligent Autofocus doet zijn werk goed, maar ook handmatig kun je de hele camera naar wens instellen. Opties zoals voeding er beter uit te laten zien, zal ik niet gauw gebruiken. Camera ligt lekker in de hand en het LCD-scherm kun je 180 graden draaien om bijvoorbeeld je eigen vlog op te nemen.

Het jammere is dat er geen bandje bij zit om de camera om je nek te hangen. Niet zo'n ramp, ik heb er nog wel eentje liggen van een ander merk. Gemiste kans. Het zoomen is heel iets hoorbaar in de opname, maar ook daar kan ik niet wakker van liggen.

Qua onderhoud valt er weinig aan te doen, de camera is al water- en stofdicht, dus afspoelen onder de kraan en afdrogen. Klinkt bizar, maar tegenwoordig kan dat dus allemaal met een videocamera als deze.

Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker, je hebt met deze camera een goed product in handen wat bovendien ook nog eens goed geprijsd is. Ik ga hier zeker weten heel veel plezier aan beleven, videofilmen vind ik een leuke hobby en met deze HD-camera zal het video-plezier alleen maar toenemen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Duidelijk scherm
  • Stofdicht, waterdicht
  • Handleiding nauwelijks nodig
  • Voor beginner en gevorderde

Minpunten

  • Zoomgeluid iets hoorbaar in opname
  • Audio klinkt ietwat schel
  • Geen bandje om hem om je nek te hangen
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr. R 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R435 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De JVC GZ-R435 zwart heb ik gekozen voor de prijs pret verhouding!
Na wat research ben ik uitgekomen op de JVC GZ-R435 zwart.
De reden waarom deze cam is dat het makkelijk te bedienen is en er zit een baby optie op als voorkeur aangezien dat ik over 2 weken papa wordt ;-)
Men beweerd dat deze camera tot 5 meter waterdicht is en dus al het kind ooit gaat zwemmen wel leuk om mee te nemen naar de eerste zwemles.
Wat ik mis is de wifi dit is eigenlijk een must, maar ja voor de prijs kan men niet alles hebben.
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jo 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hinderlijke tikgeluiden in audio

Algemene score

6,0
Als je tijdens videoopnamen maar heel lichtje je hand verschuift, de zoom knop aanraakt enz dan krijg je sterke klikgeluiden in de opnamen. JVC gebeld hiervoor. Dit is een standaard probleem, elk klein geluidje op de behuizing wordt intern gigantisch verstekt waardoor zeer hindelijke klik geluiden in de opnamen. Video is redelijk te noemen. foto's maken is onder de maat met deze camera. De goede recensies zijn m.i. een gevolg van marketing acties zoals extra garantie enz. Ik heb spijt dat ik mijn oude videocamera van Sony al heb verkocht.

Pluspunten

  • compact
  • redelijk videobeeld

Minpunten

  • zeer slecht geluid
  • tikgeluiden in beeld
  • apparaat voeld fragiel aan
Geschreven voor: JVC GZ-R435 camouflage

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cor Roos 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kennismaking, een kind kan de was doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product lijkt handzaam, is clientvriendelijk en kan tegen een stootje. Daarnaast mooie kwaliteit van de beelden. Geluid is wat minder, maar volstaat nog steeds.

Pluspunten

  • Compact,
  • klantvriendelijk

Minpunten

  • geluid. op de camera.
Geschreven voor: JVC GZ-R435 wit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi klein formaat. Duidelijke Nederlandstalige handleiding en duidelijk menu. Kortom perfecte videocamera voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Duidelijke handleiding
  • Duidelijk menu
  • Ziet er degelijk uit

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HK 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima camcorder die tegen een stootje kan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede compacte camera voor beginners, water dicht en kan tegen een stootje voor een aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • waterdicht
  • compact
Geschreven voor: JVC GZ-R435 camouflage

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lisette 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze JVC ligt goed in de hand. Goede beeldkwaliteit.goede prijs-kwaliteit verhouding. Goed geluid, en scherp beeld.
Geschreven voor: JVC GZ-R435 oranje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juweeltje van jvc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige camera met veel mogelijkheden en een lange duur van de batterij. Hij is compact en makkelijk te bedienen. Ook in het water geen probleem en prima opnames. Prijs/kwaliteit prima. Na 2 sony's ben ik hier meer tevreden mee!

Pluspunten

  • Compact
  • Waterdicht
  • Scherp beeld
  • Prijs
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Gemis van een tasje misschien
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 05-05-2018
  • Product gekocht

Slechte software

Algemene score

2,0
Doordat ik zoveel goede reviews las over dit apparaat, uiteindelijk voor de GZ-R435 gekozen. De bijbehorende Everio software is waardeloos. Het duurt altijd dagen voordat het eindelijk lukt de opnames op DVD te branden. Elke keer heb ik een ander probleem waardoor het niet lukt.

Pluspunten

  • Klein/licht
  • Nooi model
  • Waterbestendig

Minpunten

  • Slechte software!
  • Omzetten/Branden duurt lang. (als dit lukt)
Geschreven voor: JVC GZ-R435 wit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rene 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

belangrijk is de lange gebruiksperiode door lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
handige camera. Belangrijk is de lange accuduur, waardoor de kans dat de camera het op belangrijke momenten niet meer doet, verminderd.
Handig LED-scherm en makkelijk in gebruik. Zonder uitgebreide handleiding goed te gebruiken.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • licht in gewicht

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: JVC GZ-R435 oranje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heleen Kelderman 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Eenvoudig, licht, helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
camcorder geadviseerd door de verkoper. Fijne lichte camera met helder scherm en eenvoudig in gebruik. Menu is duidelijk en accu gaat lang mee
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruurd 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettig formaat

Algemene score

8,0
Na mijn aanschaf wilde ik de batterij opladen, helaas de oplader deed het niet. Bij de leverancier (BCC) werd dit probleem echter direct en op prettige wijze opgelost waarna ik de opgeladen camera op een korte trip naar Texel kon beproeven. Het is een fijne camera met een helder scherm, makkelijk zoomknop bovenop. Mooie heldere beelden, kortom in de twee dagen dat ik de camera heb gebruikt ben ik zeer tevreden over het gebruiksgemak en de mogelijkheden.
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Nellenel 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mijn camrecorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig formaat, leuk kleurtje, makkelijke bediening, goed beeld, accu 5 uur film, niet te duur.
Inpluggen beetje moeilijk, handbandje zit wat laag waardoor camera in je hand kantelt.
Daar is mee te leven, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • 5 uur accuduur
  • handig formaat
  • water bestendig
  • makkelijke bediening
  • leuke prijs

Minpunten

  • handband zit wat laag, camera kantelt
  • inpluggen wat krap.
Geschreven voor: JVC GZ-R435 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

niko 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

beste camcorder die we tot nog toe hebben aangekocht

Algemene score

9,0
dit toestel is zeker een aanrader ,mooie beeldkwaliteit ,stabiel beeld .

ook mag dit toestel 30 minuten onder water van max 5 meter diep .

we hebben hier absoluut geen spijt van ,doen deze aankoop

Pluspunten

  • stabielbeeld
  • waterdicht

Minpunten

  • er zit geen beschermtasje erbij
Geschreven voor: JVC GZ-R435 wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub van den Akker 31-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker licht en goede opname kewaliteit

Algemene score

8,0
koop altijd JVC producten daar ben ik tevreden over
mijn vorige camcorder was ook een everio
goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken

Pluspunten

  • lange levensduur
  • goede accuduur
Geschreven voor: JVC GZ-R435 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, licht lekker in de hand, eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal product! Ik ben echt een buiten mens en met deze camcorder maak je stabiele opnamens en je kan met alle weersomstandigheden filmen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ie dan kapot gaat! Zonder zorgen hele jaar rond alles wat je lief is filmen! Nogmaals geweldig product!
Geschreven voor: JVC GZ-R435 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michelle Vrolijk 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, goede kwaliteit, filmen&opladen kan tegelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik het volgende zocht:
- Mogelijkheid tot filmen en opladen tegelijk i.v.m. binnen filmen, dan raakt de accu nooit leeg.
- Touch screen
- Waterproof i.v.m. buiten filmen
- Handzaam formaat
- Eenvoudige bediening
- Mogelijkheid om in te zoomen
- Stabilizator
- Goede kwaliteit beeld&geluid

Deze camcorder heeft dit allemaal en ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: JVC GZ-R435 rood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louise 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camcorder is gemakkelijk in gebruik. De accu gaat lang mee. De filmpjes zijn op verschillende manieren te bewerken en op de pc over te brengen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • lichtgewicht

Minpunten

  • beeldscherpte
Geschreven voor: JVC GZ-R435 oranje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camcorder aan mijn dochter van 11 gegeven. Zonder uitleg kan ze direct ermee aan de slag. Tevens nog shockbestendig ook, ideaal!

Pluspunten

  • gebruik
  • schokproof
Geschreven voor: JVC GZ-R435 oranje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews