JVC GZ-R435 zwart - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 JVC GZ-R435 zwart
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RoLo 07-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima camcorder met veel opties, makkelijke bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De quad-proof opties gaven de doorslag voor de aanschaf. Met name de stofdichtheid van de camera was voor mij belangrijk. Onder water zal ik hem niet gebruiken.

De stevige behuizing is mooi meegenomen, hij kan ook tegen een stootje. Het display is makkelijk af te lezen en de bediening erg vriendelijk. Een paar symbooltjes in het display waren mij niet duidelijk, maar de handleiding gaf hier de antwoorden op.

Het opladen is erg makkelijk, alleen de lader bestaat uit diverse verloopkabeltjes wat erg vreemd overkomt. SD-kaarten tot 128 GB worden moeiteloos geaccepteerd.

De Intelligent Autofocus doet zijn werk goed, maar ook handmatig kun je de hele camera naar wens instellen. Opties zoals voeding er beter uit te laten zien, zal ik niet gauw gebruiken. Camera ligt lekker in de hand en het LCD-scherm kun je 180 graden draaien om bijvoorbeeld je eigen vlog op te nemen.

Het jammere is dat er geen bandje bij zit om de camera om je nek te hangen. Niet zo'n ramp, ik heb er nog wel eentje liggen van een ander merk. Gemiste kans. Het zoomen is heel iets hoorbaar in de opname, maar ook daar kan ik niet wakker van liggen.

Qua onderhoud valt er weinig aan te doen, de camera is al water- en stofdicht, dus afspoelen onder de kraan en afdrogen. Klinkt bizar, maar tegenwoordig kan dat dus allemaal met een videocamera als deze.

Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker, je hebt met deze camera een goed product in handen wat bovendien ook nog eens goed geprijsd is. Ik ga hier zeker weten heel veel plezier aan beleven, videofilmen vind ik een leuke hobby en met deze HD-camera zal het video-plezier alleen maar toenemen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Duidelijk scherm
  • Stofdicht, waterdicht
  • Handleiding nauwelijks nodig
  • Voor beginner en gevorderde

Minpunten

  • Zoomgeluid iets hoorbaar in opname
  • Audio klinkt ietwat schel
  • Geen bandje om hem om je nek te hangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr. R 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R435 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De JVC GZ-R435 zwart heb ik gekozen voor de prijs pret verhouding!
Na wat research ben ik uitgekomen op de JVC GZ-R435 zwart.
De reden waarom deze cam is dat het makkelijk te bedienen is en er zit een baby optie op als voorkeur aangezien dat ik over 2 weken papa wordt ;-)
Men beweerd dat deze camera tot 5 meter waterdicht is en dus al het kind ooit gaat zwemmen wel leuk om mee te nemen naar de eerste zwemles.
Wat ik mis is de wifi dit is eigenlijk een must, maar ja voor de prijs kan men niet alles hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

teet 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte opvolger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude JVC kreeg een probleem na 10 jaar. Deze camera is een waardige opvolger. De camera ligt prima in de hand en is simpel te bedienen. Het menu is intuitief middels touchscreen en dat gaat prima. Kwaliteit van de opnames is prima alsmede het geluid. Voldoende mogelijkheden voor normaal gebruik. Heerlijk dat de camera stofdicht is.
Prima prijsstelling t.o.v. collega's

Pluspunten

  • compact formaat
  • sterke lens met goede zoom
  • stofdicht
  • prijs

Minpunten

  • lastig lensdopje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruurd 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettig formaat

Algemene score

8,0
Na mijn aanschaf wilde ik de batterij opladen, helaas de oplader deed het niet. Bij de leverancier (BCC) werd dit probleem echter direct en op prettige wijze opgelost waarna ik de opgeladen camera op een korte trip naar Texel kon beproeven. Het is een fijne camera met een helder scherm, makkelijk zoomknop bovenop. Mooie heldere beelden, kortom in de twee dagen dat ik de camera heb gebruikt ben ik zeer tevreden over het gebruiksgemak en de mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Nellenel 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mijn camrecorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig formaat, leuk kleurtje, makkelijke bediening, goed beeld, accu 5 uur film, niet te duur.
Inpluggen beetje moeilijk, handbandje zit wat laag waardoor camera in je hand kantelt.
Daar is mee te leven, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • 5 uur accuduur
  • handig formaat
  • water bestendig
  • makkelijke bediening
  • leuke prijs

Minpunten

  • handband zit wat laag, camera kantelt
  • inpluggen wat krap.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

niko 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

beste camcorder die we tot nog toe hebben aangekocht

Algemene score

9,0
dit toestel is zeker een aanrader ,mooie beeldkwaliteit ,stabiel beeld .

ook mag dit toestel 30 minuten onder water van max 5 meter diep .

we hebben hier absoluut geen spijt van ,doen deze aankoop

Pluspunten

  • stabielbeeld
  • waterdicht

Minpunten

  • er zit geen beschermtasje erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub van den Akker 31-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker licht en goede opname kewaliteit

Algemene score

8,0
koop altijd JVC producten daar ben ik tevreden over
mijn vorige camcorder was ook een everio
goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken

Pluspunten

  • lange levensduur
  • goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, licht lekker in de hand, eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal product! Ik ben echt een buiten mens en met deze camcorder maak je stabiele opnamens en je kan met alle weersomstandigheden filmen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ie dan kapot gaat! Zonder zorgen hele jaar rond alles wat je lief is filmen! Nogmaals geweldig product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michelle Vrolijk 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, goede kwaliteit, filmen&opladen kan tegelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik het volgende zocht:
- Mogelijkheid tot filmen en opladen tegelijk i.v.m. binnen filmen, dan raakt de accu nooit leeg.
- Touch screen
- Waterproof i.v.m. buiten filmen
- Handzaam formaat
- Eenvoudige bediening
- Mogelijkheid om in te zoomen
- Stabilizator
- Goede kwaliteit beeld&geluid

Deze camcorder heeft dit allemaal en ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louise 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camcorder is gemakkelijk in gebruik. De accu gaat lang mee. De filmpjes zijn op verschillende manieren te bewerken en op de pc over te brengen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • lichtgewicht

Minpunten

  • beeldscherpte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camcorder aan mijn dochter van 11 gegeven. Zonder uitleg kan ze direct ermee aan de slag. Tevens nog shockbestendig ook, ideaal!

Pluspunten

  • gebruik
  • schokproof

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer goede toestel mooie beelden en kan ook onder water mooie beelden maken.
De batterij gaat lang mee zonder op te laden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 10-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handzaamheid in combinatie accuduur een eenvoudige camera zonder al teveel poespas. Daarnaast water en stof dicht wat zich in de praktijk nog moet gaan bewijzen.

Minpunten

  • Laadpunt achter klepje wat steeds open moet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tito solano 11-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

JVC R435 DE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super Camera. Mooi kleur.waterproef.super makkelijk te bedienen. Goed prijs.
Na testen in de zon en in de sneeuw de toestel reageer zo als het moet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van der tuuk 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accu duur, veel kwaliteit voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lange accu duur , goede beeldkwaliteit,makkelijk te bedienen,kortom een goede camera doet precies wat er gezegd wordt!

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Lange accu duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een kwaliteits product van JVC zodat ik zeker weet dat ik zonder problemen video kan opnemen. De grootte van de camcorder is precies goed, prima lcd scherm, ligt goed in de hand, is niet te zwaar en heeft een perfecte beeldstabilisatie. Mooi meegenomen is zijn waterdichtheid en schokbestendigheid. Voldoet aan mijn verwachtingen en dat voor een zeer redelijke prijs. Twee nadelen: geen meegeleverd tasje voor de handycam en het vereist enige oefening om het klepje voor de div. aansluitingen goed open en dicht te krijgen.

Pluspunten

  • prijs
  • mogelijkheden
  • uiterlijk
  • lcd scherm
  • long life batterij

Minpunten

  • geen meegeleverd tasje
  • klepje voor de aansluitingen vereist oefening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame camcorder met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camcorder is licht en gemakkelijk te hanteren. Het scherm voldoet prima. De mogelijkheden van deze camcorder zijn indrukwekkend. De accu doet het ruim 4 uur en de filmpjes zijn van hele goede kwaliteit. Heel leuk is ook de timelapse.

Pluspunten

  • accuduur
  • de vele mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte beeldkwaliteit

Algemene score

7,0
Ik wilde mijn oude camera canon FS10 vervangen omdat deze vreemde bestanden maakte .MOD en de beeldkwaliteit 's avonds of binnenshuis niet zo goed was.
Na de reviews te hebben gelezen dacht ik met deze Full HD camera een goede koop te doen.
Niets is minder waar. De beeldkwaliteit 's avonds en binnenshuis is niet naar behoren naar mijn mening. Zie nog steeds pixels in beeld en dat voor een HD camera. Ook had ik gehoopt dat hij MPEG bestanden oid zou maken, maar dit zijn ook .MTS bestanden.

Al met al een leuke camera voor deze prijs, maar breng hem toch terug aangezien ik er meer van had verwacht en ik verbetering zoek tov mijn canon FS10. Dat is deze iig niet.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • touchscreen

Minpunten

  • matige beeldkwaliteit
  • maakt .MTS bestanden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noppeh 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accu, bouw-kwaliteit en scherm uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
verbazingwekkend hoeveel kwaliteit je hier krijgt voor een lage prijs. Klein genoeg om in elke rugzak en buitensport-jas mee te nemen. Mooie kleuren om uit te kiezen. Digitale zoom iets minder van kwaliteit

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Handzaam

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Meskes 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

5 uur opname tijd, vindt dat elders maar eens!!!

Algemene score

8,0
Omdat ik voor presentaties een ononderbroken video opname moet leveren van hoge kwaliteit. Bovendien is de camcorder licht en schokbestendig en waterdicht is voor mij gewoon een extraatje. Prima apparaat voldoet aan al mijn verwachtingen. Bij instel problemen prima service.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Haarscherp beeld ook bij weinig licht
  • Ononderbroken opname mogelijk via instellingen
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews