Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC GZ-R415DEU oranje

8,2 Lees 28 reviews

Vergelijkbare producten

JVC GZ-R435 camouflage

JVC GZ-R435 camouflage Best Reviewed sep 2017
8,5 (34)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LH 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze nieuwe full HD camcorder

Algemene score

9,2
Deze aangeschaft omdat deze camcorder tegen een stootje kan en waterdicht is, dit was voor ons een pro in verband met vakanties in de warmelanden en snorkelen.
Na de camcorder uitgepakt te hebben, en bekeken te hebben, de bijgesloten beknopte handleiding door genomen.
De volgende dag de camcorder uitgeprobeerd en werkelijk zeer mooie beelden, zeer scherp ( ook met volledig inzomen op een vliegende bij bijvoorbeeld).
Geluid is goed, wel iets schel, maar geen windgeruis in het geluid door de speciale ingebouwde microfoon.
Ook is het een voordeel ten opzichte van de eerdere modellen van de Evirio Quad Proof camcorders dat bij deze camcorder nu wel een beschermingskapje voor de lens is bijgeleverd.
Al met al een zeer goede eerste indruk, en alle benodigde kabels die nodig zijn zaten netjes in de verpakking.
We kunnen niet wachten wat we voor beelden onder water krijgen straks met de vakantie.
Wel aan te raden is om de handleiding via de JVC homepage te downloaden voor deze camcorder.
Koop een goede SD kaart van minimaal klasse 6 met een schrijfsnelheid van 80MB voor de camcorder, dan weet je zeker dat je mooie beelden hebt zonder haperingen, neem ook meer opslagcapaciteit op de SD kaart dan nodig, zo hoef je in principe nooit te wisselen van SD kaart tijdens het filmen van bijvoorbeeld je vakantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Bax 08-06-2016
  • Product maand in bezit

Mijn nieuwe Videdocamera

Algemene score

8,2
Mijn nieuwe videocamera de JVC-R415de, de camera ligt lekker in de hand, de motor hoor je als het heel stil is, een nadeel is het kapje voor de lens, ik vergeet het altijd eraf te halen, opgelost door voor de lens een Uv-filter te plaatsen, zo is de lens wel beschermd en geen kapje meer nodig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacques 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Verrassend!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige waterdichte camera met zeer goede beeldkwaliteit. Zeer geschikt voor filmen bij elk weertype. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

  • Water en vorstbestendig
  • Professionele beeld- en geluidkwaliteit (stereo)
  • Lange accuduur (cá 5 uur)

Minpunten

  • Geen wisselbare accu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

IremK. 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie kleur, goede accutijd, handig te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een heel handige camera. Ook is de kleur mooi en iets anders dan de zwart. Heel handig te gebruiken en ideaal voor op vakantie te gaan. Ik raad deze product zeker aan, vooral aan iemand die alles op camera wil op vakantie. Zeer goede beeldkwaliteit.

Pluspunten

  • Goede accutijd
  • Mooie kleur
  • Handig te gebruiken
  • Perfecte beeldkwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

baasb 24-03-2017
  • Product paar weken in bezit

jvc everio R

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening is heel simpel, en de beelden zijn van goede kwaliteit. Quad proof gekozen ivm met opgroeiende kinderen!
Super camcorder en zeker voor zijn prijs

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • shock proof ivm kleine internee
  • accu 5 uur filmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 14-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een maand hebben wij deze handige camera in gebruik. Het gebruik is eenvoudig en de camcorder is gemakkelijk te bedienen. Fotokwaliteit is prima en de filmkwaliteit goed. Een aanrader in deze prijsklasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Jansen 17-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed beeld geluid minder

Algemene score

7,0
Het beeld is goed, de bediening is gemakkelijk.
Wat tegenvalt is het geluid bij het in en uitzoomen. Als je in of uit zoomt hoor je dit heel duidelijk terug als een brom als je de film afspeelt op een TV

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Goede accuduur
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • storend geluit bij in en uitzoomen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 08-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede Prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

9,0
Goede camcorder wat betreft prijs kwaliteit verhouding. Mooi groot scherm, helder beeld. Gebruiksvriendelijk. Zonder al te veel voorbereiding kan je aan de slag met de camera. Kleine minpuntjes: geluid is wat zacht en vorm van camera ligt niet optimaal in de hand.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruikersvriendelijk
  • Waterdicht
  • Opvallend kleurtje

Minpunten

  • Geluidsopname is niet optimaal
  • Camera ligt minder fijn in de hand (vormgeving)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Nico Groot 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Licht gevoeligheid is goed bij minder licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuke camera voor zijn prijsklasse , voelt goed aan
zeker tov zijn concurrenten in deze prijsklasse
En heeft een mooie beeldkwaliteit
Ook bij wat minder licht filmt de camera nog goed

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • eenvoudig te bedienen
  • Water en stofdicht
  • lichtgevoeligheid is goed bij minder licht

Minpunten

  • manual moet worden uitgeprint is niet bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 29-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede accu duur, scherp beeld

Algemene score

8,0
De camera geeft een mooi beeld, de accu gaat lekker lang mee. Makkelijk over te zetten naar PC. Handige software. Er is een min puntje de camera mag iets groter zijn dan ligt hij beter in de hand.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • accu gaat lang mee
  • Water en stof dicht
  • vrolijke kleur, oranje

Minpunten

  • te klein, voor grotere handen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

schok/water bestendig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede kwaliteit
stevige camera
Klepje voor de aansluitingen voelt wat slap aan
apart klepje voor de lens heeft voor en nadelen

Pluspunten

  • stootvast
  • goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • slap klepje voor aansluitingen
  • losse afdekkapje voor de lens

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

martijn 04-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne handige camera

Algemene score

9,0
Het is een fijne kleine camera.
Erg handig in gebruik. Geen ingewikkelde instellingen.
Aanzetten en direct filmen.
Het overzetten op de pc of rechtstreeks kijken op de tv is erg handig.

Een mooie kleine gebruiksvriendelijke camera.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Duidelijk scherm
  • handige instellingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie camera, vanwege het gemak in de hand.
eerste keer onder water is wel een beetje ongemakkelijk, maar het werkt het perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanthiya 02-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Good camera !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We have this camera for few months now. We have it in orange color which is easy to see under water. The camera is easy to use and it has big touching screen. However, you do have to read the product manual before getting started. And you should do the test if the camera is really water proof and the terminal cover is properly close. We have until now no problem with this camera and the battery lasts quite long. The quality is good for the camera on this price range.

Pluspunten

  • Good quality for such a price
  • Easy to use
  • Nice color

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

B. Tilia 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Scherpe beelden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Relatief goedkope videocamera met scherpe beelden. Duidelijk geluid.
Gemakkelijk éénknops bediening recording en zoomen.

Pluspunten

  • Beeld
  • eenknops bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 26-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

In z'n prijsklasse een goede filmcamera

Algemene score

7,0
Heb deze camera gekocht voor de watersport. Waterdichtheid en robuustheid zijn voor mij een eerste vereiste. Tijdens vakantie is de camera uitgebreid getest.

Het filmresultaat is een positieve verrassing. Ook bij weinig licht geeft deze camera een leuk resultaat. Over de foto's ben ik minder tevreden. Een duurdere Nikon DX camera is voor mij het referentiepunt, maar dat is uiteraard een persoonlijke keuze. Je ziet vaak dat filmcamera's in deze prijsklasse minder goed zijn in foto's en omgekeerd fotocamera's geen goede filmpjes maken.

Een minpunt bij het filmen vond ik wel dat het even duurt als je wilt gaan filmen voor de camera "klaar" is. Als je bij aktiemomenten te vroeg op de film-knop drukt, start de opname niet. Dan moet je even wachten en later nog een keer op opname drukken. Let je daar niet op bij een aktiemoment dan is het eindresultaat dat er geen film is.

Goed en slecht is deels een persoonlijke keuze en een kwestie van budget. Voor foto's gebruik ik de camera niet, omdat ik de beeldkwaliteit onvoldoende vindt. Voor de filmpjes zal ik de camera op een volgende vakantie waarschijnlijk wel weer meenemen, misschien naast een andere (duurdere) camera.

Pluspunten

  • waterdichtheid
  • robuustheid

Minpunten

  • fotokwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ria 31-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Hele goede camera en de acu gaat echt heel lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze onderwater camera werkt heel goed. Blijft ook heel duidelijk van beeld als het donker is . Het geluid is ook heel goed ook als je onderwater filmt. De zoom functie werkt ook goed. Dus ik kan deze camera echt aanraden .

Pluspunten

  • Batterij gaat echt lang mee
  • Blijft heel scherp van beeld onderwater
  • Blijft ook in het donker scherp van beeld
  • Licht goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everio R GZ-R415DE 16-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi scherp beeld, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzaam makkelijk gebruik, scherp beeld (ook met weinig licht) Snel operationeel. Geluid goed. overzichtelijk en duidelijk menu.

Pluspunten

  • hoge resolutie
  • ook met weinig licht

Minpunten

  • kopie maken lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 08-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Review GZ-R415D

Algemene score

4,7
Camera is gekocht voor gebruik in de watersport met meer mogelijkheden dan de standaard action cam. Waterdichtheid is een eerste vereiste. Dat beperkt de keuze van geschikte camera's. Robuuste camera voor film en foto. Naast de start/stop knop en de zoom-knop verloopt de bediening via buttons op het LCD scherm. Die bediening vind ik niet echt handig. Ook het gebruikte video bestandsformaat AVCHD (.mts) vraagt om de nodige aandacht voor goede videobewerking op de computer.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

cypo 05-08-2016
  • Product paar weken in bezit

veelzijdig inzetbaar

Algemene score

8,2
Deze videocamera heeft een hogere kwaliteit beeld dan een smartphone. Uiteraard blijft een profesionele videocamera beter beeld geven. Met name dat deze videocamera tegen een stootje kan trok mij over de streep. De accu cappacitiet vind ik zeer goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews