JVC GZ-R410BEU zwart - Reviews

Best Reviewed aug 2016 JVC GZ-R410BEU zwart
Best Reviewed augustus 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
7,62 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

leuke filmpjes

Algemene score

8,8
Mooie compacte camcorder, gekozen vanwege zijn goede beoordeling, inderdaad makkelijk te bedienen en leuk dat je er ook foto's mee kan maken. Niet zwaar en lekker klein, dus kun je makkelijk meenemen. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie van os 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

jvc quad proof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
handig simpel en fijn en mooi dat die waterdicht is ligt lekker in de hand we zijn er blij mee het is een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • beeld goed
  • geluid goed
  • ligt gewicht
  • handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer fijne en simpele camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal dat deze water en stofdicht is, de bediening is zeer makkelijk en het beeld uitermate goed, al bij al zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Stofvrij
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mattias 18-05-2017 Product paar dagen in bezit

prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke camcorder voor een mooie prijs. Uitstekend voor de mooiste familiemomenten vast te leggen.

Pluspunten

  • lange levenduur batterij
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roberto 15-05-2017 Product paar weken in bezit

Compact, handzaam en mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte en handzame camera met een leuk zoom bereik.
Mooie beelden.
Camera gekocht om filmpjes te maken van mijn kinderen en kleinkinderen.
Tot nu toe zeer tevreden over de camera.

Pluspunten

  • Prima beeldkwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Camera ligt goed in de hand

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

wederom prima camcorder van JVC

Algemene score

8,0
oude was stukgemaakt door zoon, dus maar een relatief goedkope nieuwe gekocht. Deze voldoet, zeker qua prijs - kwaliteit verhouding, volledig aan de verwachtingen. Wat mij betreft dus een aanrader.

Pluspunten

  • simpele bediening
  • prima scherm

Minpunten

  • touchscreen blijft wat vreemd in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sabina 04-05-2017 Product paar dagen in bezit

handzaam en mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een leuke, handzame camera. Geluid is goed, beeld is goed. Was de goedkoopste van alle camera'd die onder water kunnen (nog niet getest), maar zeker niet slecht dus. Mijn dochter van 10 heeft m gekocht om te vloggen en dit gaat supergoed. Bestanden goed over te brengen op de pc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eldert 19-04-2017 Product paar weken in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzame camera met, tot 20x zoom, prima beeld. Daarboven wordt het minder scherp.
Makkelijk in gebruik.
Dacht problemen met de accu (geen losse accu's maar alleen intern, dus geen power zonder stroom) te krijgen maar dat is met power-pack opgelost.

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijk gebruik

Minpunten

  • vaste accu
  • onscherp boven 20x zoom.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 04-04-2017 Product paar dagen in bezit

leuk in de hand!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie beelden, past perfect in mijn kleine handen, water- en stofbestendig is mooi meegenomen! Ook de lange batterijduur is een pluspunt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 02-04-2017 Product paar maanden in bezit

Super accu en kan tegen een stootje

Algemene score

9,0
Bij mijn zoektocht naar een camcorder in eerste instantie gezocht naar goedkopere varianten, de verkoper in de winkel bracht mij deze JVC onder de aandacht.

De camcorder is aangeschaft om onze kleine te gaan filmen en dan is het wel handig
dat hij tegen een stootje kan.

Pluspunten

  • Accu
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Touchescreen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor Broeksema 31-03-2017 Product paar maanden in bezit

Toestel licht lekker in de hand en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel fijn toestel waar je erg mooie video's mee kan maken. Ideaal voor het video bewerken! Ook is het erg fijn om te weten dat het toestel tegen een stootje kan, zodat de kinderen er ook mee kunnen opnemen. De onderwater functie heb ik nog niet uitgeprobeerd, als het zover is dan zal ik de review aanpassen.

Pluspunten

  • Prima beeldkwaliteit
  • Kan tegen een stootje
  • Makkelijk te bedienen
  • Toestel ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia 15-03-2017 Product paar dagen in bezit

Handzame, vrouwvriendelijke, hoogwaardige camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In de header al beschreven, een fijne, makkelijk te bedienen camera. Prachtige beelden en het geluid is perfect. Speelt in HD prima af op de TV.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brera01 14-03-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs dit cameraatje gekocht voor mijn dochter. Uiteraard eerst even zelf mee zitten spelen, en het eerste wat opvalt is het zeer makkelijke gebruik en handzame formaat. Heel wat anders dan de GR-DV3000E die ik zelf al vele jaren gebruik. Beeld- en geluidkwaliteit zijn verbluffend goed voor zo'n kleine camera en zeer belangrijk, zeker als mijn dochter hem gebruikt in weer en wind, is de water- en stofdichtheid. Prima ding dus!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk in gebruik
  • Warer- en stofdicht
  • Schokbestendig
  • Prima kwaliteit van beeld en geluid

Minpunten

  • Lange oplaadtijd accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prettige camera met eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam eenvoudige bediening. Kortom mooie camera voor het geld. Ook voldoende lichtsterk en goedebatterij prestaties. Kortom ik ben ererg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stan 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prima camera, nu nog zien te bewerken. Vraag...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Iemand ervaring met meegeleverde Everio Media Software? Als ik mijn filmpjes wil bewerken geeft hij "voorbeeld tonen mislukt" en in de deel functie geeft hij "film converteren mislukt" publiceren op Facebook of you tube gaat wel goed. Disc aanmaken (zowel als DVD als BDMV) gaat ook goed.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Foutmeldingen in Software

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 04-01-2017 Product paar weken in bezit

In uit zoomen

Algemene score

4,0
Inmiddels terug gebracht en een andere camera aangeschaft.
Met het in en uit zoomen is er bij het afspelen een irritant bijgeluid te horen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JPN 07-12-2016 Product paar weken in bezit

super scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in gebruik. super scherpe beelden. Ook bi moeilijke omstandigheden op de schaatsbaan. Ligt goed in de hand en bediening is makkelijk

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • licht goed in de hand

Minpunten

  • hoe zit het met de software?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Janaen 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Waardeloos

Algemene score

3,0
Het is misschien maar net waar je tevreden mee bent. Mijn Panasonic hc-v700 viel kapot op de grond. Daarom besloten voor een camera die een stootje kon hebben. Zag er allemaal goed uit tot ik hem ging proberen. Hele kleine groothoek, beeld absoluut niet helder laat staan scherp, constant op zoek naar de scherpte, golfjes door het beeld, met in en uitzoomen hoor je een zoemend geluid en een tikje als je het knopje loslaat, stabilisator onvoldoende. Heb hem geretouneerd en een panasonic hcv770 gekocht. Deze is wat duurder, en kan niet in het zwembad, maar super kwaliteit prachtige beelden en dat is waar t mij om draait.

Minpunten

  • Zeer slechte camera

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima camera ligt goed in de hand ,makkelijke bediening en mooi helder beeld en maakt mooie foto,s. De prijs van de camcorder is heel gunstig.

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Prima beeld
  • Redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FC Uitgeest 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudige bediening

Algemene score

9,0
klein maar goed duidelijk scherm met touchscreen. wel moet je flink drukken maar dan werkt het ook prima. in de regen met het apparaat gelopen en het werkt nog steeds.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews