Inventum VVW6023AW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
Geluidsniveau
47 dB
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW6023AW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. van Schalkwijk 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppie vaatwasser doet de vaat nog beter dan mijn vrouw.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

10,0
Qua prijs hebben we een donders goede en mooie vaatwasser in de keuken staan.
Ben er zo blij mee dat ik mijn vrouw de keuken heb uitgestuurd.
Echt top zou er zo weer een nemen.

Pluspunten

  • Stilte
  • Makkelijk in de bediening
  • Alles perfect schoon

Minpunten

  • Vrouw komt minder van de bank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

10,0
Een hele fijne vaatwasser, enkel te bedienen d.m.v. en draaiknop en een programma te kiezen. Heel eenvoudig, daarom ben ik er ontzettend blij mee!

Pluspunten

  • eenvoudig
  • goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Koelman 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine! Goede prijs/kwaliteit combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

9,0
Fijne machine welke zijn verwachtingen waar maakt. Machine wast goed schoon, voldoende was opties, welke door de duidelijke draaiknop goed in te stellen zijn. Optie ECO waardoor de machine nog minder water en stroom vraagt. en optie halve vaat, hierdoor ook niet onnodig water verbruik. In deze prijsklasse zijn de klep en de rekjes van iets minder kwaliteit, geen probleem alleen met beleid mee omgaan.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Draaiknop voor wasprogramma's

Minpunten

  • Klep en rekjes iets mindere kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van Aperlo 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een goede vaatwasser de Inventum

Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

10,0
de prijs was goed. We zijn zeer tevreden over de inventum vaarwasser, hij doet wat je er van verwacht het komt er schoon en glimmend en droog uit de vaatwasser en hij is makkelijk in te pakken.

Pluspunten

  • wast god
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. De cock 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, handig, goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

9,0
Vergeleken met gelijkwaardige producten komt dit product als beste uit.
Zuinig en maakt alles goed schoon en droog.
Dit is het beste keus en ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Zuinig qua water en elektra
  • Goedkoop
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Onderste rek niet aanpasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.W.Vos 10-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede droge vaat, startuitstel, weinig geluid, zuinig prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

9,0
gekozen voor o.a. startuitstel, halve belading, en droger. zeer tevreden. prijs prima. goede droge vaat. duidelijke handleiding. en zuinig met water. veel programma optie's.

Pluspunten

  • startuitstel
  • droger
  • halve belading

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

klem 28-09-2017
  • Product paar weken in bezit

prima vaatwasser en makkelijk in de bediening

Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

9,0
een prima vaatwasser voor die prijs en nog zuinig ook
er zitten niet te veel knoppen op dus kan er weinig stuk aan gaan
makkelijk in de bediening

Pluspunten

  • zuinig
  • bediening
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr. W. Stroop 25-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AW

Algemene score

8,0
in de eerste plaats een goede machine voor een goede prijs en de service van 5 jaar garantie. Gemakkelijk te bedienen zonder te veel toeters en bellen. Inventum veilig en vertrouwt.

Pluspunten

  • simpel
  • goede uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer