Bosch Serie 4 SMS46IW05N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
46 dB
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 SMS46IW05N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 17-03-2018

top machine die zijn beloften waar maakt

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
zeer stil, met de juiste programma's voor iedere situatie. Het bestek rekje vinden wij niets, maar kan ook makkelijk verwijderd worden. De afmetingen van de gaten van de bestek mand kunnen beter. Een RVS kaasschaaf of een aardappelschilmesje past niet, daarnaast heeft het bestek nogal de neiging tegen elkaar aan te zakken wat met een andere vormgeving van de onderzijde van het mandje eenvoudig is te voorkomen en een beter wasresultaat gefft.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

VERHEIJEN 02-05-2020

PETER

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

8,0
PRIMA VAATWASSER DOET WAT HIJ MOET DOEN EN ZEER STIL [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gijs 24-04-2020

Flexibel en robuust

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
Je kunt de lades inklappen of niet, bestekbakje verzetten waar je wilt. Dat maakt t flexibel hoe je de vaatwasser inricht. Daarnaast fijn dat er een lampje is voor elk van de zaken die je iets bij moet vullen, zo houdt je het onderhoud overzichtelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Addy Vrancken 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is prima! Gemakkelijk in- en uitladen en heel stil tijdens gebruik.Duidelijke display!

Pluspunten

  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • stil tijdens gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans en jolanda 22-02-2020

Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
Supertevreden over de vaatwasser wast uitstekend schoon en droogt fantastisch [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Desiree 06-10-2019

Zelfde als de vorige

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

8,0
We hebben nagenoeg dezelfde gekozen als onze vorige van Bosch. Niét omdat de vorige zolang mee ging helaas (5 jaar :( ) maar omdat wij tóch vertrouwen in Bosch hebben (en zéker in de winkel/medewerkers waar wij hem gekocht hebben!), het een fijne vaatwasser is en er nu gewoon op vertrouwen dat deze minstens een jaar of 8 meegaat, zoals het eigenlijk hoort. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adriaan 02-07-2019

Prima

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

8,0
Stille machine met aardig wat mogelijkheden. Voldoet naar wens. Goede prijs/kwaliteit verhouding. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wimpie 11-06-2019

Mooi apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen snelle vaat zo klaar je kunt er zelfs mee voorspoelen
Als die draait hoor je hem bijna niet
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ad 53 14-10-2018

Werkt prima

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
Ik had voorheen een lade onder met een hoge achterkant waar ook nog kopjes op konden staan dit was heel prettig
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marianne 11-06-2018

Stil

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
Bij de eerste keer draaien hebben we met ons oor bij de machine gestaan om te luisteren of hij het wel deed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jose 28-03-2018

prima machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMS46IW05N

Algemene score

10,0
Veel keuze programma's en een schoon en droog eindresultaat. verder is de machine zeer stil in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer