Siemens iQ300 SN236I00IE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
Geluidsniveau
46 dB
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paulien 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schone vaat, door timer geluidloos wassen in de nacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat goed uit de test van de Consumentenbond kwam, daar heb ik alle vertrouwen in. En... terecht! Wast schoon, komt er mooi droog uit. En de timer zorgt ervoor dat er in de nacht (op nachtstroom) gewassen wordt en niemand iets hoort van een werkende vaatwasser.

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Droogt goed

Minpunten

  • Rekje bovenin niet nodig
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernard Mulder 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wij zijn zo blij dat wij de keuze hebben gemaakt om de siemens vaatwasser aan te schaffen.
hij is super stil en maakt de vaat super schoon en droog.
het scheelt een hoop tijd en vieze vaat op het aanrecht.
wij willen niet meer anders.

Pluspunten

  • stil
  • goed droog
  • veel programmas
  • snel
  • geen afwas meer

Minpunten

  • geen min punten
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte vaatwasser voor een groot gezin. Maakt moeiteloos de ergste vuile vaat blinkend schoon. Een absolute aanrader.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 03-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorgaande was ook een Siemens, jarenlang gebruikt.
Reden om weer voor Siemens te kiezen.
Eenvoudig in bediening, goede kwaliteit/prijsverhouding.
Fraai uiterlijk.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Ruimte voor 14 borden en couverts
  • Lichtlopende korven
  • Duidelijk bedieningspaneel
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, stil, zuinig en eenvoudig te bedienen. Prijs-kwaliteit is prima, gekozen vanwege duurzaamheid en energieverbruik. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluid
  • Schoon en droog resultaat

Minpunten

  • Eco stand draait bijna 4 uur
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bep B 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser voor een nette prijs met een prima wasresultaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze dure vaatwasser begaf het en was niet meer te repareren. We zijn op Internet gaan zoeken naar een degelijke vaatwasser met goede beoordelingen en kwamen op een SIEMENS uit. De eerste "afwasjes" zijn gedraaid op verschillende programma's. Het resultaat is verbluffend. Fijne bijkomstigheid is, dat het apparaat ook erg stil is.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fatiha 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vaat komt er zo schoon uit als nieuw. Niet te geloven! En nog niet over het feit dat het hartstikke stil is tijdens de was.

Pluspunten

  • Stil
  • Maakt heel goed schoon
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezocht naar een nieuwe vaatwasser. Afgegaan op de vele positieve reviews over dit artikel en de goede naam die Siemens heeft. Is een machine die doet wat hij moet doen en doet dit goed.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236I00IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer