Miele G 4203 SC Active - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Geluidsniveau
46 dB
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wat is dat? 18-02-2017 Product paar weken in bezit

Werking nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser voldoet aan mijn verwachtingen. Ik heb zonder aarzeling gekozen omdat mijn ervaringen met de vorige vaarwasser, mijn wasmachine en droger, tot volle tevredenheid, ook van Miele zijn, Ik blijf altijd voor Miele kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Altena 13-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede vaatwasmachine.

Algemene score

8,0
Wast vaatwer goed schoon. Besteklade ideaal, bestek wordt eveneens goed schoon. Moest even wennen aan lange tijd wasprogramma.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. M. L. Vermeulen Schiedam 11-02-2017 Product paar maanden in bezit

Vaatwasser

Algemene score

7,0
Omdat onze vorige Miele ruim 20 jaar uitstekend werkte, kochten we onlangs weer een Miele. Het merk gaat tenslotte door voor prima kwaliteit. Voor één kenmerk geldt dat bij dit type echter uitdrukkelijk niet: hij droogt veel slechter dan de vorige. In veel te veel gevallen moeten we de artikelen, vooral glazen, nu nog met een doek afdrogen. Zeer irritant!
Maar ja, ruilen voor de oude, waar we zeer tevreden over waren, kan niet meer. En een vaatwasser is geen vloerkleed dat je Miele G 4203 SC Active-vaatwasser omruilt als het niet bevalt ... Jammer!

Minpunten

  • Droogt onvoldoende

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Miele 14-02-2017

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het droogresultaat van uw vaatwasser, graag willen wij daarom met u in contact komen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw adres gegevens in een e-mail te versturen aan webcare@miele.nl, dan nemen wij contact met u op.

Reageer

R. 09-02-2017 Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de keuze gemaakt (weer) voor miele te gaan omtrent de besteklade en eerdere ervaring met mijn vorige vaatwasser. Deze heeft het na 20 jaar begeven door een ongelukje bij het verhuizen.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rhijn 08-02-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Jarenlang een Miele vaatwasser gehad zeer tevreden over Miele. Deze vaatwasser mooie prijs, eenvoudige bediening, goed apparaat.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • bestek lade boven nog wat vochtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grace Smeets 06-02-2017 Product paar weken in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e Miele vaatwasser en bevalt prima. Gekozen voor het basis model omdat ik een 3D besteklade niet echt een must vind. Ook nog 50 euro cashback op dit model. Vaatwasser doet wat ie moet doen makkelijk in gebruik vaat word goed schoon kortom het is een Miele.
Wat ik wel jammer vind is dat hij geen soft close heeft, nu gaat de deur wat stugger dicht, hier eigenlijk niet op gelet bij de aanschaf omdat de vorige vaatwassers dit wel hadden ben ik ervan uitgegaan dat dit normaal was, maar dat is dus niet zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Denise 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine met prettige indeling. Onderste lade veel ruimte zodat ook hoge borden en pannen er goed inpassen. Makkelijk te bedienen en werkt stil

Pluspunten

  • Ruimte indeling
  • Stille werking

Minpunten

  • Droogt minder goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

Miele G 4203 SC Active

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede betrouwbare zuinige vaatwasser. Daarnaast is hij ook nog eens een keer stil
Het betreft een ruime vaatwasser die gemakkelijk te vullen is. Ook de lade boven in voor het bestek is zeer practisch
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • ruim en stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manita 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

Ideaal, zo'n aparte besteklade

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser doet wat hij moet doen. De vaat komt er schoon uit. Ik ben vooral erg blij met de aparte besteklade. Dat scheelt ruimte onderin en het bestek heeft ook meer ruimte.

Pluspunten

  • Aparte besteklade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion Blok 05-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Groot scherm een heerlijke bestekla houd en heerlijk rustig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er zitten veel programma' s op en de bestek lade is heerlijk daar door heb je meer ruimten in de machine en het is ook heerlijk dat de middelste la naar beneden en om hoog kan

Pluspunten

  • Heerlijk rustig
  • Er kan veel in in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Kool 05-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, eindelijk een MIELE !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de Miele vaatwasser nu enkele weken in gebruik. Alles loopt soepel en je hoort hem bijna niet. Dus stille moter. Resultaat van afwas, prima. Aparte besteklade wekt makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Miele vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer geruisloze praktische indeling. Gewoon een super machine. Ben er super blij mee. Ik heb een whirlpool gehad en nog een ander merk dit is mijn derde maar een super machine. Maakt goed schoon.

Pluspunten

  • De perfecte indeling
  • Je hoort hem bijna niet

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 03-02-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine miele g 4203 sc

Algemene score

9,0
heb voor miele gekozen omdat mijn vorige ook een miele was en die deed het nog na 26 jaar , de reden dat ik een nieuwe heb gehaald is dat ik bezig ben alles te vervangen ivbm energie zuing te verbruiken. deze nieuwe g 4203 sc werkt naar behoren en maakt goed schoon en stil, alles voeld degelijk aan en is van degelijk materiaal gemaakt net als mijn vorige oude miele vandaar hij ook na 26 jaar nog funcioneerde .

Pluspunten

  • goedschoon maken
  • stil
  • degelijke machine
  • energie zuinig
  • fijne indeling van de was rekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.van Peer 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk en eenvoudig in gebruik van deze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De indeling is praktisch en heeft een lange levensduur de vorige Miele vaatwasser hebben we 16 jaar gehad ,we hopen met deze miele ook zo lang te kunnen doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Uitmuntende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Natuurlijk wisten we uit ervaring dat een Miele afwasmachine grote klasse is. Dat was onze motivatie om weer voor een Miele te kiezen. Ook deze machine beantwoord weer volledig aan onze verwachtingen. Hij is zuinig gaat lang mee en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Wij kunnen weer jaren vooruit.

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • Is energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 03-02-2017 Product paar maanden in bezit

Vaatwasser G 4203 SC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine doet het naar alle tevredenheid en is heerlijk stil in de open keuken.
Wegklapbaar borden rekje in onderste la is erg prettig.

Pluspunten

  • wegklapbaar bordenrekje in onderste la
  • lekker rustig
  • uitstelbare starttijd voor nachtstroom voordeel
  • besteklade voor het mooie bestek

Minpunten

  • in automatische stand nog wel opdroogvlekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. vd Tol 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met mijn Miele vaatwas machine,daar dit mijn eerste is kan ik niet vergelijken,maar mijn vaat komt er mooi schoon en droog uit,heerlijk.

Pluspunten

  • Besteklade
  • Verstelbare rek(ken)

Minpunten

  • Heb ik eigenlijk nog niet gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yolande 03-02-2017 Product paar maanden in bezit

Vaatwasser naar mijn hart!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het tobben met onze oude vaatwasser is het een verademing dat ik deze Miele vaatwasser heb gekocht.
Wast schoon en loopt bijna geluidloos ..... geweldig

Pluspunten

  • Vaat komt er schoon en streeploos uit
  • Geen geluidsoverlast - loopt geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Cornelisz 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

Prima prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ja een Miele is wat duurder, maar hij wordt intensief gebruikt en de prestaties zijn uitstekend. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Ook is hij erg stil en zitten er voldoende programma's op.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trudy 02-02-2017 Product paar weken in bezit

Waardering vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima product. We hebben ook al een wasmachine en droger van Miele en zijn er zeer tevreden over. Onze 1ste wasmachine van Miele hebben we 18 jaar mee gedaan.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede indeling
  • Goede programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews