Bosch SMS86M12EU - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Geluidsniveau
42 dB
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philip 01-03-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser heeft ons 17 jaar goed bevallen.
Nu vertoont hij wat kuren en de monteur heeft eerlijk geadviseerd om een nieuwe aan te schaffen omdat er geen onderdelen meer leverbaar waren. De monteur heeft ons een nieuwe laten zien op zijn computer,hier waren we blij mee. De nieuwe voldoet
ons in korte tijd zeer goed.

Pluspunten

  • goed

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 11-05-2016

Super machine

Algemene score

10,0
Afwas wordt prima schoon, ook ovenschalen, droogt goed. Fijn dat apparaat aan het einde zelf uitschakeld
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Bart 13-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Handige vaatwasser. Veel mogelijkheden om grote delen te wassen doordat je de bestekmand overal kunt neerzetten en de bovenste korf in hoogte kunt instellen.
Lasgneschaal met aangebakken randen wordt gewoon schoon op eco programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Freddie 02-12-2015

Geweldige Vaatwasser

Algemene score

10,0
Zeer stil, moest aan apparaat luisteren of het wel werkte.
Veel keuze mogelijkheden.
In het algemeen stiller, veel keuze in programma, schonere vaat
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

tony 01-12-2015

Goed product

Algemene score

8,0
Deze machine nu 2 weken in gebruik en bevalt bijzonder goed, weinig storend geluid en wast goed schoon.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

cristian 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
mooie en gebruiksvriendelijke machine.
fijne bediening door de tiptoetsen.
de diverse wasprogramma's zijn erg handig.
duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen maar het ziet er degelijk uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CASPER 14-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Stil apparaat ,alles is super schoon en gemakkelijk in te stellen.
Mooi afgewerkt en mooie materialen gebruikt,ziet er zeer degelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CK 04-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Goed uitziend product veel mogelijkheden en lekker stil mogelijkheid om extra warmte te gebruiken en de hygiëne stand is ook goed start uitstel en je kan nog zie hoelang die nog moet door de resttijd indicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet en Fie 03-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
wij zijn er blij met deze vaatwasser.
Prachtig schoon en droog.
Erg makkelijk te bedienen.
Wij hopen op een jarenlange gunstige werking en energiebesparende machine.
De exklusive uitstraling is om trots op te zijn.
Het interieur is luxe,degelijk en ergonomisch uitgevoerd.
Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingmad 03-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Deze 'huisknecht'doet stilletjes zijn werk. De vaat is sinds jaren niet zo 'kristal'helder geweest. We hopen jaren van deze nieuwe aanschaf te genieten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 31-07-2015

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Na 16 jaar goede arbeid moest onze Bosch vaatwasser vervangen worden. Weer een Bosch. De SMS86M12eu/98. Na enkele weken is de conclusie: geweldige machine. Perfect schoon en droog. Voor het naar bed gaan apparaat inschakelen. Fluisterzacht.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Gezina 20-04-2015

Vrijdag 18 april ! tijd werking ?

Algemene score

6,0
Ik vind het ecco programma wel HEEL erg lang duren en het drogen ? nog nat .
trouwens alle programma,s duren lang !
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer