Siemens SN25L201EU - Reviews

8,8 Lees 15 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+
Geluidsniveau
48 dB
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden gebruiker 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel stil en zeer uitgebreide programma's. Zuinig en maakt goed schoon.
Zeker aan te raden. Mede door de service van Siemens en de garantiebepalingen die aangeboden worden.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jim 01-12-2016 Product paar weken in bezit

uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een fijne en vooral stille machine, zeer vriendelijk in gebruik, makkelijk bedieningsgemak. oftewel niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
anja 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding. gemakkelijke bediening, goede wasresultaten. Verder een niet te hard geluid als de machine draait. Aanrader!

Pluspunten

  • simpele bediening
  • tijdindicatie
  • bestekbak uitneembaar

Minpunten

  • niey

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Goed wassende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser reinigt en droogt prima ook met de variospeed waardoor programma maar 1,5 uur duurt.
Grootste nadeel is dat de onderste lade snel ontspoort

Pluspunten

  • kort programma
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Onderste lade ontspoort snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Siemens vaatwasser 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een perfecte keuze die ik gemaakt hebt!Een zeer uitgebreide machine met duidelijk aanzicht qua bediening!!Heb uiteraard eerst de beschrijving goed gelezen en de machine goed geïnstalleerd.Hij werkt echt naar behoren!Ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Droogt heel goed!

Minpunten

  • Geen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nils Bootsman 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser: Siemens SN25L201EU: Ontzettend tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben meerdere vaatwassers gehad van meerdere merken, echter de Siemens steekt er met kop en schouders boven uit! We hebben een gezien met 4 kinderen en de vaatwasser wordt minimaal 1 keer per dag gebruikt maar vaak ook 2 keer. Bediening is heel makkelijk en voor ons precies de instellingen die we gebruiken (starttijd uitstellen, eco, intensief, automatisch, soms een kort programma of alleen spoelen). Resultaat is bijna ongelofelijk, beter dan al die andere vaatwassers. Verder is de vaatwasser heel erg stil, persoonlijk vind ik dat belangrijk. Ik denk niet dat er voor dit bedrag een betere vaatwasser is. Voor ons geen andere merken meer iniedersgeval.

Pluspunten

  • Superschone vaat
  • Heel stil
  • Starttijd uitstel mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vaatwasser 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Schoonwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn Siemens afwasmachine het na 25 jaar liet afweten een nieuw exemplaar aangeschaft.
De eerste resultaten voldeden volledig aan mijn verwachting: wast de vaat goed schoon, maakt weinig herrie, is energiezuinig, verbruikt weinig water, kortom een bijna ideale machine ( je moet er wel zelf de vaat inzetten).
Ik hoop dat deze machine het net zo lang uithoudt als de vorige.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Weinig herrie
  • Energiezuinig
  • Weinig water nodig
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ton 10-11-2016 Product paar weken in bezit

makkelijke bediening , vrij stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs-kwaliteit verhouding- goed afleesbaar display -veel instellingen mogelijk-voor deze prijs energiezuinig

Pluspunten

  • geluidsarm
  • prijs

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
AS 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke mooie machine, opnieuw Siemens voor ons

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze Siemens vaatwasser was ermee gestopt, de pomp voor de afvoer werkte niet meer. Repareren of een nieuwe? Het laatste dus. Een modernere serie dan de vorige. Voelt (nog!) degelijker aan. Aansluiten was een fluitje van een cent met fijne lange afvoer- en waterslang. 1e wasbeurt gedraaid en als vanouds mooi schoon. Hopelijk weer jarenlang plezier en gemak!

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Degelijke kwaliteit
  • Lange slangen voor afvoer en water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Györgyi 26-10-2016 Product paar weken in bezit

Erg blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen, verrassend stil, genoeg programma's. Het bedieningspaneel is goed overzichtelijk. Ruim genoeg. Aanpasbaar aan de keukenkast. Leuk apparaat, hopelijk gaat nog vele jaren mee. Onze vorige vaatwasser was ook van Siemens, 15 jaar met plezier gebruikt. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Aanrader dus!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk

Minpunten

  • Nog geen( hopelijk nooit)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Monique 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Nette vormgeving, wast goed schoon, diverse mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser wast goed schoon en beschikt over diverse programma mogelijkheden, ook voor een 'snelle' afwas. Een klein nadeel vind ik het onderrek, deze schuift 'hard' naar achteren waardoor geplaatste borden ook doorschuiven naar achteren. Verder prima vaatwasser.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Nette vormgeving
  • Diverse programma mogelijkheden

Minpunten

  • benedenrek schuift iets te hard naar achteren.
  • bestekmand bij voorkeur in gelijke delen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Dali 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige en geluidsloze machine

Algemene score

8,0
Hij maakt super schoon.heel stil.
Zeker een aanrader.
Fijne prijs voor een vaatwasser,ziet er modern uit .Voldoet aan mijn verwachting en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Monique 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Nette vormgeving, maakt de vaat goed schoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser heeft een nette vormgeving en wast goed schoon. Een nadeel is wel het onderrek, dit schuift te hard terug waardoor borden die vooraan geplaatst zijn hard verschuiven naar het midden.

Pluspunten

  • Ziet er netjes uit
  • Wast goed schoon
  • Verschillende wasmogelijkheden

Minpunten

  • Onderrek schuift wat te hard naar achteren.
  • Bestekrek liever volledig gelijke vakken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Kobus 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

gemakkelijke programmas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast zeer goed schoon, en in een relatief korte tijd, ook de spullen komen er droog uit. Had hiervoor een A.E.G. was daar minder over te spreken, niet droog en schoon.

Pluspunten

  • schoon
  • bedienings-gemak
  • droog

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Triesje1977 20-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prima apparaat. doet wat hij moet doen. Wast goed schoon. Machine is makkelijk te bedienen. De service van siemens is top. Na bliksem inslag goed geholpen door siemens. daar kunnen leveranciers nog wat van leren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend