Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 54 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV242WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

10,0
Deze Etna vaatwasser is echt een perfecte vaatwasser, handig in gebruik en als het programma klaar is gaat het deurtje vanzelf open wat ideaal is met drogen. De indeling is echt fantastisch en ook de besteklade bovenin is geweldig. Met 1 woord is deze vaatwassers dus PERFECT.

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Deurtje gaat automatisch open

Minpunten

  • Niet gevonden
  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste Edwin,

Wow, hier worden wij blij van! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo blij bent met de vaatwasser.
Het was- en droog resultaat bevallen jou goed, maar ook van de handige indeling met besteklade werd jij enthousiast.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**6@b**n.nl 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met deze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

8,0
Erg stille machine en wast de vaat netjes schoon. Het is nog even zoeken en proberen met pannen en grote borden (28cm) plaatsen maar tot nu toe nog wel een indeling kunnen vinden die past en alles toch nog schoon wordt.
De aan en afvoer slangen hadden van mij wel 20cm langer gemogen om het aansluiten wat makkelijker te maken.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Wast goed schoon
  • Droogt goed

Minpunten

  • Grote 28 cm borden passen net niet recht op
  • Slangen hadden wat langer gemogen
  • Handleiding wat beknopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het geluidsniveau en wasresultaat van de vaatwasser.
De indeling is weer even wennen, ik heb er vertrouwen in dat dit helemaal goed zal komen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**1@t**t.be 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
besteld en vlug geleverd zonder problemen raad het iedereen aan prijs kwaliteit zeer goed

Pluspunten

  • stil
  • veel plaats in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat de levering van de vaatwasser zo snel en soepel verlopen is.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau en ruimte van de vaatwasser.
En niet te vergeten, het wasresultaat!

Wij wensen jou heel veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

LoLena 26-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Doet het goed!
Erg stil maakt goed schoon
Alleen hele grote borden 28cm zijn lastig

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Piept als die klaar is, deur automatisch open

Minpunten

  • Grote borden zijn lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste LoLena,

Dank je wel voor deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau en was- en droogresultaat van de vaatwasser.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Anita 25-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over deze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

8,0
Na 21 jaar trouwe dienst van onze vorige vaatwasser, was het vorige week tijd voor de aanschaf van een nieuwe.
Wij hebben gekozen voor deze Etna vanwege de mogelijkheden aan programma's, de hoeveelheid vaat die erin kan, het bovenste rek dat versteld kan worden, een besteklade in plaats van een bestekmand én de kleur wit.
Vanwege de besteklade bovenin, kun je onderin de vaatwasser veel meer kwijt omdat hier geen bestekmand meer staat. Heel handig is het kunnen verstellen of geheel verwijderen van het bovenste rek. Hierdoor kun je onderin b.v. grote borden of pannen zetten.
Het programma A werkt echt. Via dit programma past de machine tijdens het wassen zelf de tijd aan die nodig is, heel handig en slim! Kortom, een goede aanwinst en extra garantie als je de aankoop registreert bij Etna.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • veel mogelijkheden
  • redelijk stil
  • duidelijke display voor informatie
  • opent automatisch als programma klaar is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste Anita,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt voor vervanging van jouw oude vaatwasser. Het doet ons goed dat je tevreden bent met de mogelijkheden en ruime indeling van de vaatwasser.

We wensen je vele jaren plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

R**d@i**y.net 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Na enkele weken gebruik te hebben gemaakt van de Vaatwasser Etna VWV242Wit zijn we er zeer tevreden over. Mooi design, veel ruimte en eenvoudig te bedienen en praktrisch geruisloos. Zeer overzichtelijk betreffende de handleiding. Een sterke aanrader. Qua prijs/kwaliteit verhouding perfect. In mijn jeugdjaren zo’n 60 jaar geleden werd er al door mijn ouders gebruik van gemaakt wat betreft het Merk “Etna” Daar waren ze altijd tevreden over. Naar aanleiding van de revieuws en het merk heb ik ook gekozen voor Etna. Dit doet mij denken aan mijn jeugdjaren, leuk toch. Degenen die zo’n Vaatwasser aanschaffen, veel gemak en plezier ermee.

Pluspunten

  • Zeer duidelijk in gebruik.
  • Overzichtelijk
  • Mooi design
  • Praktisch geruisloos
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Momenteel nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Wat leuk dat je gekozen hebt voor het merk ETNA en je dit doet denken aan je jeugdjaren. Fijn te lezen dat je na een aantal weken gebruik zo enthousiast bent over deze vaatwasser; het design, overzichtelijk en duidelijk in gebruik, veel ruimte en praktisch geruisloos. Allemaal mooie complimenten, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

Gerda W. 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Mijn allereerste vaatwasser en wat ben ik blij met hem. Bijna geluidloos maakt geweldig goed schoon en droog zelfs met een programma van 120 min.
Mijn man was jaren mijn vaatwasser maar die mag nu met pensioen.
Gerda

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • In korte tijd probleemloos schoon en droog

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Gerda,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt.
En natuurlijk erg fijn voor jouw man dat hij nu lekker met pensioen mag!

Wij wensen jullie beide veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**a@z**o.nl 08-07-2022
  • Product gekocht

Prima vaatwasser met slechte indeling.

Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

8,0
Prima, stille vaatwasser. Minpunt is de indeling van de rekken, m.n. mis ik een bestekkorf. en langere glazen/wijnglazen hebben onvoldoende steun.
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Fijn dat het geluidsniveau van de vaatwasser jou zo goed bevalt.
Jammer dat je de bestekkorf zo mist, de besteklade is hiervoor in de plaats gekomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**h@w**d.nl 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, doet wat het beloofd.
Met veel verschillende programma's die je ook kan verkorten in tijd.
Aparte besteklade wat ervoor zorgt dat je onderin ook mooi al je afwas kwijt kan.
Ik ben zeer tevreden over dit apparaat en raad hem aan.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • aparte besteklade
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedank voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent de werking van de vaatwasser en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Emre 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een stille energiezuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Zeer stille vaatwasser, wast perfect en met additionele droogtijd is de vaat altijd lekker droog en kan ik hem al verplaatsen in de kasten. De lade voor bestek vind ik ook super, erg handig voor mijn personlijke stituatie.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Vele opties

Minpunten

  • Kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Emre,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau, het was- en droogresultaat en de handige besteklade!

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Anja 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

8,0
Stille en degelijke machine. Handige opties voor flexibel vullen van de lades. Deze zijn deels weg- of inklapbaar, waardoor er meer ruimte ontstaat.
Wij kunnen goed uit de voeten met de indeling.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed te vullen
  • Indeling is aan te passen

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste Anja,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat het geluidsniveau, de indeling en het gebruiksgemak goed bevallen.
Wij wensen jou nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**4@g**l.com 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bedienbaar,veel ruimte erin.Echt stil.👌🏻Genoeg programma's en niet onbelangrijk,wast heel goed schoon en droogt perfect.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast en droogt heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, een 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, geluidsniveau en de mogelijkheden van de vaatwasser.
En inderdaad niet onbelangrijk; het wasresultaat natuurlijk!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**t@m**t.net 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna revieuw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

8,0
Na lang zoeken kwamen we er een tegen die alles had wat we zochten.
Stil, Zuinig, Schoon, Betaalbaar, Perfect.
Oh en van nederlandse bodem natuurlijk!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent over het geluid en de was- en droogkwaliteit van je toestel. Fijn dat je de vaatwasser zo fantastisch vindt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**a@k**l.nl 20-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een absolute aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Ik heb deze vaatwasser gekozen na lang alle voor en tegens afgewogen te hebben.
Mijn opa heeft jaren lang in de Etna fabrieken gewerkt.
Toen hadden wij thuis een Etna gasfornuis.
Vaatwassers bestonden toen nog niet.
Ik heb altijd een beetje zwak voor Etna gehad heb zelf ook een Etna gasplaat nu 10 jaar oud.
Toch kocht ik 17 jaar geleden een Miele.
Deze vond ik nu veel te duur en na al mijn onderzoek kwam deze vaatwasser er voor mij als beste uit de bus en tot nu helemaal waar Prijs/kwalitijd heel goed.
Annelies Wennekes

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jouw opa bij (ons) ETNA heeft gewerkt. Begrijpelijk dat je door de emotionele lading een zwak hebt voor ons merk. Daarom is het voor ons ook extra fijn dat je zo tevreden bent over de vaatwasser. Bedankt voor deze leuke feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**s@g**l.com 20-06-2022
  • Product gekocht

Maak mij niet uit

Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

10,0
De vaatwasser is prima fijn dat hij automatisch opengaat op het einde en dan goed droog eruit komt. Het enige minpuntje is de beneden korf borden passen moeilijk als ze groot zijn bv een diner bord. Maar voor de rest is hij fantastisch en ook nog zacht en genoeg programma's. Ik ben dik tevreden. Ken Etna al jaren heb geloof ik al 20 jaar mijn gasconfoor. Met vriendelijke groet mevr. Pennings
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je nu ook weer gekozen hebt voor ETNA. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Fijn dat je de vaatwasser zo fantastisch vindt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een tevreden klant.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Ed 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Prima apparaat werkt zoals je mag verwachten.
Met ruimte voor 14 couvert altijd ruimte zat.
Zeer stil en mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast goed schoon
  • Voldoende ruimte
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste Ed,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent, daar doen wij het natuurlijk voor.
Fijn dat het geluidsniveau, het wasresultaat en het mooie design jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**9@z**o.nl 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

blij met Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Heerlijke ruime afwas machine ben alleen nog beetje aan het zoeken om de glazen met pootjes,een plek te geven ,dus wat de indeling betreft.verder eigenlijk geruisloos,en als ik wel wat hoor is het een klein beetje geluid van water wegpompen maar is eigenlijk sporadisch dat ik het hoor.
Makkelijke te instrueren door de programma en functie knop
Kortom wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de vaatwasser. Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

j**a@p**t.nl 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

8,0
mooie uitstraling van het apparaat en wast de vaat goed schoon ,verder stil en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat de vaatwasser naar behoren werkt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**f@h**t.nl 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

10,0
Blij met vaatwasmachine is stil in gebruik en doet wat hij moet doen. Hebben hem gekocht omdat hij goed aangeschreven stond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10. Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**1@g**l.com 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV242WIT

Algemene score

9,0
Het is een mooie machine die bijna geruisloos de vaat schoon en droog maakt.
Goede prijs en kwaliteit verhouding.
Wij zijn tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 9!
Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over het geluid en de was- en droogkwaliteit van uw toestel.
Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews