Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV149WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willie K 23-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening,goede indeling van de rekken.De machine droogt zeer goed.Het produkt is naar verwachting.ik ben er tevreden mee! Met vr gr: Willie

Pluspunten

  • Niet duur in aanschaf
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 24-11-2022

Beste Willie,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat het gebruiksgemak, de handige indeling en het goede drogen van de vaatwasser zo weet te waarderen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**6@g**l.com 06-11-2022
  • Product gekocht

Etna vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

6,0
Vaatwasser wast niet goed schoon, het servies en de pannen komen er niet schoon en nat uit, als we alles hadden geweten, hadden we een andere vaatwasser gekocht.
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet naar behoren werkt. Graag kijken wij wat we voor jouw kunnen betekenen en ontvangen we jouw NAW-gegevens plus een kopie van deze review per e-mail. Deze gegevens kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Pipo de clown 02-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Witte reus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Mijn oude was op.
Dus zoeken naar prijsklasse, wat voor mij betaalbaar was.
Dit gevonden.
Ben er heel blij mee.
Niet teveel geluid,en zuinig in water en stroom.
Zal het aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Rustig en zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een positieve review, daar worden wij natuurlijk blij van! Bedankt!
Leuk dat jij voor ETNA gekozen hebt voor jouw nieuwe vaatwasser.
Het geluidsniveau en de duurzaamheid van de VWV149WIT bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**a@h**l.com 01-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Goed product wast goed schoon.
Makkelijke bediening met tiptoets.
Zit ook programma op voor halve lading.
Ik vind zelf dat de slang aanvoer langer had gemogen is 1 mtr.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Goede prijsverhouding

Minpunten

  • Aanvoerslang had iets langer gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige bediening, de verschillende programma's en natuurlijk het goede wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Petra078 21-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne, praktische vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Deze Etna vaatwasser is super makkelijk en fijn in gebruik. Ik hoor hem nauwelijks, en via de elektronische display kan ik zien wanneer de vaat gewassen wordt, gedroogd wordt, en klaar is. Er zijn niet veel verschillende programma opties, maar dat heb ik ook niet nodig. Hoe eenvoudiger hoe beter. De vaatwasser gaat ook vanzelf uit als hij eenmaal klaar is en het lampje end gebrand heeft. Zo hoef ik niet thuis te blijven om hem handmatig uit te zetten. Dit moest bij mijn vorige vaatwasser wel. De digitale display vind ik super fijn. Dit had ik bij mijn vorige vaatwasser ook niet. Ik ben er super tevreden over! Daarnaast is de actie dat je de fabrieksgarantie met 3 jaar extra gratis kunt uitbreiden, natuurlijk sowieso helemaal super! 2 jaar garantie is echt zo voorbij, 5 jaar is veel beter!

Groetjes een zeer tevreden klant 😊

Pluspunten

  • Elektronische display
  • Eenvoudig te bedienen
  • Weinig geluid
  • 3 jaar extra garantie gratis na registratie

Minpunten

  • Niet heel energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Best Petra,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je zeer tevreden bent met jouw keuze voor deze praktische en makkelijk te gebruiken vaatwasser.
We wensen je veel jaren plezier met deze vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

n**k@g**l.com 06-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
A anrader Etna vaatwasser makkelijk te bedienen, was schoon.
Fijn apperaat voor weinig geld, extra 5 jaar garantie mooi meegenomen.
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over het bedieningsgemak, het goede wasresultaat en de extra garantie.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**8@h**e.nl 29-09-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
wij hebben weer voor ETNA gekozen ons ouwe vaatwasser was ook van ETNA .Daar al ons keukenapparatuur van ETNA is zoals oven kookplaat koelkast vriezer.
Wij zijn zeer content met het apparatuur en de prijs van dit alles is ook nog redelijk.
E Smit Delfzijl
Officiele reactie van Atag 30-09-2022

Beste heer / mevrouw Smit,

Hier worden wij natuurlijk blij van!
Een trouwe ETNA klant die ook nog eens een topscore uitdeelt!
Wat fijn om te lezen dat alle apparatuur zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier in jouw (ETNA)keuken!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

benniearling@hotmail.com 13-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Goed product na prijs/kwaliteitsverhouding, gebruik momenteel eco i.v.m. hoge energiekosten komt er goed schoon uit en geen lawaai

Review 31-8-2022
Goed ontvangen, de vaatwasser heeft een fijne indeling, maakt niet veel lawaai en wast goed schoon ook op het halve programma. De prijs-kwaliteit verhouding is het wat ons betreft waard.

Pluspunten

  • schoon
  • geen lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij een update geeft over jouw ervaringen.
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruik van de vaatwasser.
Fijn dat ook het ECO programma zo goed bevalt, een kleine tip van ons is om in ieder geval eens per maand een wasprogramma met hogere temperaturen te gebruiken, zo spoelen ook alle resten wasmiddel goed weg uit de leidingen. Heb je hier nog vragen over? Mail ons even op webcare@atagbenelux.com dan geven wij jou hier wat meer informatie over.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marjon 13-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader gezien prijs en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Deze ETNA is een makkelijke en vooral degelijke vaatwasser. Het heeft een basic programma menu, maar doet precies wat hij moet doen. Hij staat hier elke dag aan, is makkelijk te bedienen en maakt op en top schoon in korte tijd en je hoort hem amper. Je kan veel vaat er in kwijt en vooral het bovenrek is erg ruim.
Kan niet anders zeggen dat dit een aanrader is, zeker als je de prijs kwaliteit vergelijkt.

Pluspunten

  • prijs
  • veel ruimte voor vaat
  • weinig geluid
  • overzichtelijk menu
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste Marjon,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en werking van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**1@o**k.com 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser lekkr stil en duidelijke bediening!
Goede service erbij en een kwaliteitsproduct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, een 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en bediening van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**1@g**l.com 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Gekocht tijdens een aanbieding en vanwege de extra garantie. Product werkt goed. Vaat is mooi schoon en mijn aanrecht is een stuk leger. Heel blij met de aanschaf!

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Simpel in gebruik
  • Half vaat functie
  • Stil (maakt mij niet wakker)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en wasresultaat.
Altijd fijn om te werken aan een lekker schoon aanrecht!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@g**l.com 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

1,0
Deze vaatwasser van Etna (VWV149WIT) is een waardeloos apparaat. We hebben hem 2 weken geleden nieuw gekocht, maar bij levering bleek hij niet droog en schoon te zijn bij programma's einde. Firma waar we hem gekocht hadden, dachten aan een fabrieksfout en dit zou door garantie verholpen kunnen worden. Hier zijn we niet akkoord mee gegaan en wilden een andere vaatwasser en de Etna terug. Ten slotte ging firma akkoord en de Etna vaanwasser is ingeruild tegen een vaatwasser van een ander merk.
Ook het inpakken van deze vaatwasser is niet praktisch en het komt allemaal bij de lades gammel over.
We hebben besloten om geen apparatuur van Etna te nemen in onze nieuwe keuken die we dit jaar krijgen.

Minpunten

  • Doet het niet naar behoren.
  • lades komen gammel over
  • Kan niet goed ingepakt worden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze feedback. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet naar behoren werkte en u hier niet tevreden mee was. Graag hadden wij u geholpen bij het oplossen van dit probleem, maar goed om te lezen dat uw keukenzaak met u heeft mee gedacht.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**6@g**l.com 19-07-2022
  • Product gekocht

Etna vaarwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Jammer dat het lang duurt voor dat de afwas droog is, afwasmachine is best geruisloos, staat in een open keuken en horen bijna niks.
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau van de vaatwasser.
Er zijn verschillende manieren om het droogresultaat te verbeteren.
Hier help ik jou graag mee om nog meer plezier te hebben van de vaatwasser,
zou jij hiervoor jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peepee 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Mooi design,makkelijk te bedienen door tiptoetsen.prijs/kwaliteit verhouding goed.
Mijn oude wasmachine is kapot gegaan keuken onder water gelopen. Dus moest een nieuwe kopen en de prijs is goed ,maakt goed schoon.

Ben er heel blij mee en staat mooi

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Wast schoon
  • Programma voor halfvolle machine
  • Eco programma

Minpunten

  • Slangen mochten ieder iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Peepee,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Pfoe de keuken onder water, dat zal best even schrikken zijn!
Leuk dat jij voor de nieuwe vaatwasser gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het bedieningsgemak, het wasresultaat en de verschillende programma's.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**e@h**l.com 28-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Doet alles naar wens, mooie indeling ook en het droog resultaat is ook keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de handige indeling en natuurlijk, het was- en droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**m@g**l.com 21-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima en betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Na jaren lang deze vaatwasser te hebben gebruikt jn huis, heb ik het ook in ons vakantieverblijf aangeschaft. Goed product,makkelijk bedienbaar, goede reiniging, nooit geen problemen gehad.

Pluspunten

  • Goede reiniging
  • Makkelijke bediening
  • Luxe voor een goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je voor dezelfde vaatwasser bent gegaan in jullie vakantieverblijf en fijn dat de bediening en reiniging naar tevredenheid zijn.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ingrid 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Geweldig. De vaat is goed schoon en droog. De machine is best stil en de bediening is top. Heel eenvoudig. Ook een mooie machine om te zien. Ik ben er superblij mee

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Machine is stil
  • Vaat goed droog
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste Ingrid,

Wat een prachtcijfer heb jij de vaatwasser gegeven, een 10!
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser.
Een laag geluidsniveau, eenvoudige bediening en natuurlijk het belangrijkste, een goed was- en droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@k**l.nl 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
De vaatwasser werkt prima; alleen wat luidruchtig (kortdurend) bij het pompen. Maar een uitstekende vaatwasser voor een aangename prijs.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Werkt uitstekend
  • Veel programma's

Minpunten

  • Geluid soms duidelijk aanwezig (pompen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede beoordeling.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en wasresultaat van de vaatwasser.

Wij wensen jou heet veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ingrid 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Mooie machine, en maakt weinig geluid. Indeling is ruim genoeg. Wassen en drogen zeer goed

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste Ingrid,

Een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en inhoud van deze stille vaatwasser!
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b**h@z**o.nl 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA APPARAAT VOOR GUNSTIGE PRIJS.

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit product vanwege veel positieve reacties. Zowel van vrienden als wel via internet.
Mooie prijs kwaliteit en merkvast zitten volop in de lift.
Voor klein budget goed apparaat.
De 5 jaar garantie van de ETNA heeft zeker meegespeeld in de overwegingen.
Tot nu heel tevreden met goede fijne installateurs van het bedrijf.
ETNA ga zo door.
Gr Benjamin

Pluspunten

  • mooi apparaat.
  • duurzaam en energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Benjamin,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review!
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA! Positieve reacties daar doen wij het voor en horen wij natuurlijk graag.
Fijn dat het gebruiksgemak en het wasresultaat zo goed bevallen.
En natuurlijk krijg ook onze kwaliteitsgarantie van 5 jaar, al hopen wij natuurlijk dat jij nog veel meer jaren probleemloos kan wassen!

Wij gaan zo door en wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews