ETNA VWV149WIT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV149WIT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rick 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Basic Etna vaatwasser met goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
ETNA VWV149WIT
Heeft een goede prijs kwaliteit verhouding bovendien past de vaatwasser precies binnen een standaard keuken. (meten is weten)
Ik heb de vaatwasser in de aanbieding gekocht maar onder de 450 euro is het zeker geen slechte koop.
Het fijne is dat de knopjes aan de bovenkant zitten. Als je de vaatwasser dicht doet zie je dus de lampjes niet irritant knipperen wat een rustige kijk geeft. je kunt de vaatwasser instellen op:
1uur (60 graden)
intensief duurt een stuk langer (65 graden)
eco (45 graden)
weken (voor later wassen van de vaat)
kort/snel 35 graden is korter maar droogt dan ook niet de vaat.
ook de instelling 1/2 vaat is mogelijk. (bij 1 uur, intensief en Eco)
De handleiding is ook in het Nederlands wat ik zeker een pluspunt vind. Wel heb ik een aanmerking erover er staat in de handleiding dat je de hardheid kunt instellen aangegeven met H1 t/m H6 dit kan niet bij dit type.
Verder kijk naar de plus en min punten en hopelijk heeft u wat aan mijn mening

Pluspunten

  • maakt goed schoon en droogt goed
  • piept bij einde progamma
  • aan-drogen-einde met symbolen voorkant weergegeven
  • zout en glansmiddel indicatie
  • 2 naar 5 jaar garantie naar registratie Etna

Minpunten

  • geen tijd indicatie
  • maakt misschien iets meer geluid dan verwacht
  • handleiding hardheid water (klopt/kan niet)
  • Energie-efficiëntieklasse E (2021)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-06-2021

Beste Rick,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie, positieve en uitgebreide review. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering. Wij streven ernaar ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken. Wij wensen je veel gemak van deze vaatwasser toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

m**e@g**l.com 13-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet zo tevreden

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

6,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht, omdat mijn andere vaatwasser kapot was gegaan. Wat me tegenvalt is dat de vaat na het korte en het ECO programma nat blijft. Hierdoor moet ik alsnog gaan afdrogen. Ik ben dus niet zo tevreden.

Pluspunten

  • ziet er netjes uit

Minpunten

  • vaat blijft nat
  • geen besteklade

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 14-07-2021

Beste m**e@g**l.com,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend om te lezen dat het droog resultaat van de vaatwasser niet geheel naar wens is. Korte- en ECO-programma's slaan meestal de droogfase over. Gebruik een volledig programma om de vaat te laten drogen.

Meer tips voor een goed droogresultaat kun je vinden op onze site;
https://support.etna.nl/support/solutions/folders/77000277983

Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag. Je kunt hiervoor contact opnemen via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

van den Akker 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser voor een aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser had het begeven, en wij op zoek naar een voordelige vaatwasser met goede specs. Zodoende kwamen we uit op deze Etna VWV149Wit

Pluspunten

  • voordelig in aanschaf
  • duidelijke bediening
  • wast prima schoon

Minpunten

  • dunne RVS binnen deksel, deukt snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-06-2021

Beste heer/mevrouw Van den Akker,

Bedankt voor uw review. Fijn dat de vaatwasser van ETNA u bevalt.
Wij hopen dat u nog lang plezier heeft van uw nieuwe aanschaf.

Groet Niki
Webcareteam ETNA

Reageer

akurp 19-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie aanwinst

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Prima machine voor kleine ruimte. Wast alles goed en schoon. Ik was toe aan een andere afwasmachine en deze was van hetzelfde merk als mijn vorige waar ik 10 jaar plezier van heb gehad.

Pluspunten

  • Maakt niet al te veel geluid

Minpunten

  • bij eco wassen niet helemaal droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-02-2021

Geachte hee/mevrouw,

Wij waarderen uw positieve review. Goed te lezen dat ETNA al zolang een vertrouwd beeld is.

We wensen u dan ook heel veel en lang plezier van deze vaatwasser.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer