Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV149WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**1@o**k.com 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser lekkr stil en duidelijke bediening!
Goede service erbij en een kwaliteitsproduct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, een 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en bediening van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**1@g**l.com 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Gekocht tijdens een aanbieding en vanwege de extra garantie. Product werkt goed. Vaat is mooi schoon en mijn aanrecht is een stuk leger. Heel blij met de aanschaf!

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Simpel in gebruik
  • Half vaat functie
  • Stil (maakt mij niet wakker)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en wasresultaat.
Altijd fijn om te werken aan een lekker schoon aanrecht!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@g**l.com 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

1,0
Deze vaatwasser van Etna (VWV149WIT) is een waardeloos apparaat. We hebben hem 2 weken geleden nieuw gekocht, maar bij levering bleek hij niet droog en schoon te zijn bij programma's einde. Firma waar we hem gekocht hadden, dachten aan een fabrieksfout en dit zou door garantie verholpen kunnen worden. Hier zijn we niet akkoord mee gegaan en wilden een andere vaatwasser en de Etna terug. Ten slotte ging firma akkoord en de Etna vaanwasser is ingeruild tegen een vaatwasser van een ander merk.
Ook het inpakken van deze vaatwasser is niet praktisch en het komt allemaal bij de lades gammel over.
We hebben besloten om geen apparatuur van Etna te nemen in onze nieuwe keuken die we dit jaar krijgen.

Minpunten

  • Doet het niet naar behoren.
  • lades komen gammel over
  • Kan niet goed ingepakt worden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze feedback. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet naar behoren werkte en u hier niet tevreden mee was. Graag hadden wij u geholpen bij het oplossen van dit probleem, maar goed om te lezen dat uw keukenzaak met u heeft mee gedacht.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**6@g**l.com 19-07-2022
  • Product gekocht

Etna vaarwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Jammer dat het lang duurt voor dat de afwas droog is, afwasmachine is best geruisloos, staat in een open keuken en horen bijna niks.
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau van de vaatwasser.
Er zijn verschillende manieren om het droogresultaat te verbeteren.
Hier help ik jou graag mee om nog meer plezier te hebben van de vaatwasser,
zou jij hiervoor jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peepee 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Mooi design,makkelijk te bedienen door tiptoetsen.prijs/kwaliteit verhouding goed.
Mijn oude wasmachine is kapot gegaan keuken onder water gelopen. Dus moest een nieuwe kopen en de prijs is goed ,maakt goed schoon.

Ben er heel blij mee en staat mooi

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Wast schoon
  • Programma voor halfvolle machine
  • Eco programma

Minpunten

  • Slangen mochten ieder iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Peepee,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Pfoe de keuken onder water, dat zal best even schrikken zijn!
Leuk dat jij voor de nieuwe vaatwasser gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het bedieningsgemak, het wasresultaat en de verschillende programma's.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**e@h**l.com 28-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Doet alles naar wens, mooie indeling ook en het droog resultaat is ook keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de handige indeling en natuurlijk, het was- en droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**m@g**l.com 21-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima en betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Na jaren lang deze vaatwasser te hebben gebruikt jn huis, heb ik het ook in ons vakantieverblijf aangeschaft. Goed product,makkelijk bedienbaar, goede reiniging, nooit geen problemen gehad.

Pluspunten

  • Goede reiniging
  • Makkelijke bediening
  • Luxe voor een goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je voor dezelfde vaatwasser bent gegaan in jullie vakantieverblijf en fijn dat de bediening en reiniging naar tevredenheid zijn.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ingrid 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Geweldig. De vaat is goed schoon en droog. De machine is best stil en de bediening is top. Heel eenvoudig. Ook een mooie machine om te zien. Ik ben er superblij mee

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Machine is stil
  • Vaat goed droog
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste Ingrid,

Wat een prachtcijfer heb jij de vaatwasser gegeven, een 10!
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser.
Een laag geluidsniveau, eenvoudige bediening en natuurlijk het belangrijkste, een goed was- en droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**r@k**l.nl 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
De vaatwasser werkt prima; alleen wat luidruchtig (kortdurend) bij het pompen. Maar een uitstekende vaatwasser voor een aangename prijs.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Werkt uitstekend
  • Veel programma's

Minpunten

  • Geluid soms duidelijk aanwezig (pompen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede beoordeling.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en wasresultaat van de vaatwasser.

Wij wensen jou heet veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ingrid 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Mooie machine, en maakt weinig geluid. Indeling is ruim genoeg. Wassen en drogen zeer goed

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste Ingrid,

Een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en inhoud van deze stille vaatwasser!
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b**h@z**o.nl 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA APPARAAT VOOR GUNSTIGE PRIJS.

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit product vanwege veel positieve reacties. Zowel van vrienden als wel via internet.
Mooie prijs kwaliteit en merkvast zitten volop in de lift.
Voor klein budget goed apparaat.
De 5 jaar garantie van de ETNA heeft zeker meegespeeld in de overwegingen.
Tot nu heel tevreden met goede fijne installateurs van het bedrijf.
ETNA ga zo door.
Gr Benjamin

Pluspunten

  • mooi apparaat.
  • duurzaam en energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Benjamin,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review!
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA! Positieve reacties daar doen wij het voor en horen wij natuurlijk graag.
Fijn dat het gebruiksgemak en het wasresultaat zo goed bevallen.
En natuurlijk krijg ook onze kwaliteitsgarantie van 5 jaar, al hopen wij natuurlijk dat jij nog veel meer jaren probleemloos kan wassen!

Wij gaan zo door en wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Matthijs 14-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser voor modale inkomens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser voor een modaal huishouden. Past veel in en is ruim genoeg, ook aan de onderkant, waardoor de propeller ook bij grote pannen nog steeds kan blijven draaien. Enige nadeel is wel dat er geen schotje is voor bakjes aan de bovenkant, waardoor deze sneller vol zit dan ik gewend was bij andere vaatwassers.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen schotje voor bakjes aan de bovenkant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste Matthijs,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de ruimte en werking van de vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met uw vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

z**o@p**t.nl 28-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Oude was stuk een nieuw vaatwasser gekocht een Etna deze doet waar voor hij is bedoeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de vaatwasser naar behoren werkt.
Wij wensen u veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**s@g**l.com 17-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede service etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is goed naar 3 maand een probleem met de vaatwasser maar zoals het nu lijkt goed opgelost door etna

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn om te horen dat jij tevreden bent met de vaatwasser.
Jammer dat er een probleem was, erg fijn dat onze serviceafdeling dit naar tevredenheid heeft opgelost.
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Chantal 27-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Wilde graag een nieuwe vaatwasser daar mijn oude het begeven had. Na een week veel vaatwassers online te hebben vergeleken, is mijn keuze op deze gevallen. De prijs was top en de vaatwasser werkt super. Alles word mooi schoon en komt er droog uit. Makkelijke bediening en hij is ook zeer stil. Kortom een super fijne vaatwasser voor een mooie prijs. Hoop er nog heel lang plezier van te hebben. 😁

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Vaat komt er schoon en droog uit
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Chantal,

Een 10, dank je wel voor dit mooie cijfer😊 Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent over de werking van de vaatwasser. Dat jij tevreden bent over je aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier toe met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**5@h**l.com 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Tot nu toe werkt de vaatwasser wel heel goed, het enige wat ik zo irritant vind aan de vaatwasser is dat de bovenste lade beetje moeilijk er uit te trekken is. De vaatwasser deur voelt ook zo licht aan vergelijken met me vorige. Het allerbelangrijkste is dat het tenminste goed werkt daar ging het bij mij om.

Pluspunten

  • De vaat wordt goed schoongemaakt
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Bovenste lade beetje moeilijk er uit te trekken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van de review. Fijn te lezen dat de vaatwasser goed bevalt en makkelijk in gebruik is. Wel vervelend dat de bovenste korf moeilijk naar voren te schuiven is. Wanneer dit niet verbeterd ontvangen wij graag uw volledige adres-en contactgegevens samen met een kopie van uw geplaatste review. Dan kijken we graag met u mee.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 25-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Wel handig dat u weet waar u de mail naar toe mag sturen. Deze mag u sturen naar webcare@atagbenelux.com.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Sabiha 25-02-2022

Geachte heer/mevrouw

Dat is goed, dit zijn mijn gegevens:

Bougarchouh
Bas jungeriusstraat 268
3081VT Rotterdam

Ik weet alleen niet hoe ik mijn review hier op kan verzenden, maar inderdaad de bovenste korf is een beetje lastig.
Ik hoop dat dat verbetert kan worden

Met vriendelijke groet
Bougarchouh

Reageer

s**a@g**l.com 19-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Dit product viel op door de prijs.
Etna kennen we al lang door al de producten.
Deze vaatwasser bevalt prima , zoals verwacht.

Pluspunten

  • prima prijs kwaliteits verhouding
  • wast schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze review. Fijn te horen dat het merk ETNA bekend is bij u en de vaatwasser prima bevalt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

v**6@g**l.com 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Hele goede machine wast super schoon en snelle levering erg blij mee zou het zo andere aanraden

Pluspunten

  • Goede machine
  • Was super schoon

Minpunten

  • Iets kleiner dan mijn vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

Hallo,

Ik waardeer je positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat je ons aanraadt.

Veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

hoio75xj@kpnmail.nl 09-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

had iets beters verwacht van een nederlands merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

4,0
mooie machine en gekocht om de gunstige prijs,wij zijn 2 mensen van73 jaar en gebruiken hem echt niet veel maar na een half jaar doet hij niks meer er is een monteur geweest van expert en wachten nu al ruim2 weken tot hij weer terug komt met nieuwe onderdelen.m.vr.gr. bram bron

Pluspunten

  • mooie machine
  • gunstige prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser al vrij snel defect is geraakt, dit is natuurlijk niet de kwaliteit die wij willen bieden.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen betreffende de reparatie voor uw vaatwasser, kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

e**n@h**t.nl 26-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Prima vormgeving, en bediening boven op de deur dus echt strak uiterlijk, bovendien prima wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, bediening en was resultaat.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews