Remington MB4130 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Remington MB4130
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
50 min.
Kleuren
grijs, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Closie 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een trimmer die doet wat hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een hele fijne trimmer. Ligt heerlijk in de hand, heeft goede accu en is met precisie af te stellen. Hij kan perfect trimmen en volgt goed de contouren van het gezicht.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Accu werkt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WitteVeder 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam in gebruikt

Algemene score

8,0
Ik heb deze gekocht omdat mijn wannebe baard een beetje bijgeharkt moest worden. Dit werkte prima met de MB4130. Prijs is ook in orde. Lengte van de baardharen kan tot ~2 cm ingesteld worden en dat werkt ook prima. Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat sommige haren wat moeite hebben om geknipt te worden omdat ze wat krullen.

Pluspunten

  • prijs
  • doet wat het belooft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jerry V. 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk apparaat met een lange accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat scheert de haren zeer grondig af voor een gelijkmatig resultaat. Ik heb hem nu meer dan een maand in mijn bezit en heb de accu nog geen enkele keer op moeten laden.

Pluspunten

  • accuduur
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olic 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grip

Algemene score

8,0
Mijn oude toestel was aan vervanging toe daarom heb ik de Remington aangeschaft. Het apparaat ligt lekker in de hand en met de verschillende hoogtes trim je je baard altijd zoals jij het wilt. Echt een top apparaat!

Pluspunten

  • Veel standen
  • Fijne grip

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat en de accu werkt lang.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er goed en stevig uit en ligt goed in de hand. Daarnaast scheert hij netjes en zonder problemen.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • scheert goed

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Handig verstelbaar is veel verschillende lengte. Lithium batterij is top voor langdurig gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RichardH 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk gebouwd en scheert scherp.
Met mijn volle baard heeft hij geen probleem.
Alleen moet je zelf even olie halen om hem gesmeerd te laten lopen ;)

Pluspunten

  • Scherp
  • Accuduur
  • Goed gebouwd

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

golfie000 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Algemene score

9,0
de baardtrimmer ligt erg goed in de hand, de trimhoogte is makkelijk in te stellen met duidelijke lengteaanduiding en trimt goed en snel.

Pluspunten

  • ligt erg goed in de hand
  • trimhoogte makkelijk in te stellen
  • trimt snel
  • prijs
  • mesje is af te spoelen

Minpunten

  • de trimmer zelf kun je niet afspoelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima beard trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen op basis van reviews en prijs/kwaliteit verhouding. Product bevalt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Algemene score

9,0
Voor dit geld een uitstekende keuze! scheert prima! accuduur is goed en ligt lekker in de hand. Gewoon doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bayaz 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
ik heb deze gekocht want ik viend het heel luek .ik vind deze apparaten prachtig en ik heb gekocht om cadeautje te geven.

Pluspunten

  • 534

Minpunten

  • 100

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim Vos 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MB4200 Endurance, kwam niet voor in uw cash-back formulier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lange accuduur, fraaie vormgeving, instelbaar tot 15 mm. voorzien van een handige reishoes; ziet er professioneel uit

Pluspunten

  • lange accuduur
  • accu blijft lang op peil

Minpunten

  • te glanzend oppervlak, geborsteld is mooier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A van Bergen 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Remmington baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het cadeau gekregen. Ik hoop het met Kerstmis te gaan gebruiken, voorlopig heb ik begrepen dat dit apparaat een goede review heeft gekregen van andere gebruikers. Hopen maar dat dit zo is!!!!

Pluspunten

  • lange batterijduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een fijn apparaat. De accu is snel opgeladen en gaat lang mee. Sinds kort een baardje laten staan en vandaar deze trimmer gekocht maar hij bevalt ook echt goed ! Scheert goed en netjes.

Pluspunten

  • Accu laad snel op
  • Trimmer werkt goed

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gemakkelijk verstelbaar werkt lang op de accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super gemakkelijk verstelbaar géén gedoe met kammen wisselen
ligt lekker in de hand en gaat láng mee op een volle accu
ook goed getest

Pluspunten

  • Makkelijk verstelbaar
  • Ligt lekker in de hand
  • Gaat lang mee op volle accu

Minpunten

  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Seff 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super ding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat je ervan verwacht! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en er zijn genoeg MM standen voor alle baardtypen en soorten. Gaat lang genoeg mee in principe, ikzelf nog niet met lege accu gestaan(:

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ROB 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en snel opgeladen. Scheert super.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit/verhouding is super! Hij is snel opgeladen en heeft een lange accuduur. Voelt ook lekker stevig in de hand.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beard BOSS indeed 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beard boss

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekend om je baard te trimmen, modelleren en verzorgen. Met de verschillende standen kan je alle kanten uit. Van een sikje tot een hipster beard. Ongelofelijk wat een mogelijkheden. Waarom heb ik dit niet eerder gekocht!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Voldoende power
  • Enorme hoeveelheid standen
  • Goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk

Algemene score

8,0
Hij is wel goed sterk maar snijd een beetje op de dunne huid. Dus ik denk dat de mesjes een beetje te scherp zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Baardman 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, licht en precies trimmen van de baard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een apparaat dat verstelbaar was. De lengte van ongeveer 2 cm was voldoende. Handig als hij zonder en met stekker werkt. Eenvoudig te reinigen is en niet te zwaar is (voor op reis). Daar voldeed deze prima aan. Ik heb hem nog niet zolang in huis en nu al dik te vreden

Pluspunten

  • Precies
  • Eenvoudig te reinigen
  • Ook met stekker te gebruiken
  • Hoeft niet eerst opgeladen te zijn
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Kan niet boven de 18 mm scheren.
  • Geen aparte assesoires voor de lengte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews