Remington MB4130 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Remington MB4130
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
50 min.
Kleuren
grijs, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Closie 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een trimmer die doet wat hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een hele fijne trimmer. Ligt heerlijk in de hand, heeft goede accu en is met precisie af te stellen. Hij kan perfect trimmen en volgt goed de contouren van het gezicht.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Accu werkt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROB 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en snel opgeladen. Scheert super.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit/verhouding is super! Hij is snel opgeladen en heeft een lange accuduur. Voelt ook lekker stevig in de hand.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beard BOSS indeed 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beard boss

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekend om je baard te trimmen, modelleren en verzorgen. Met de verschillende standen kan je alle kanten uit. Van een sikje tot een hipster beard. Ongelofelijk wat een mogelijkheden. Waarom heb ik dit niet eerder gekocht!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Voldoende power
  • Enorme hoeveelheid standen
  • Goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk

Algemene score

8,0
Hij is wel goed sterk maar snijd een beetje op de dunne huid. Dus ik denk dat de mesjes een beetje te scherp zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Baardman 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, licht en precies trimmen van de baard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een apparaat dat verstelbaar was. De lengte van ongeveer 2 cm was voldoende. Handig als hij zonder en met stekker werkt. Eenvoudig te reinigen is en niet te zwaar is (voor op reis). Daar voldeed deze prima aan. Ik heb hem nog niet zolang in huis en nu al dik te vreden

Pluspunten

  • Precies
  • Eenvoudig te reinigen
  • Ook met stekker te gebruiken
  • Hoeft niet eerst opgeladen te zijn
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Kan niet boven de 18 mm scheren.
  • Geen aparte assesoires voor de lengte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc van Veenendaal 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, de enige in zijn soort die mijn "zware" baard aan kan en niet vast slaat. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stratje 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht, 2 keer geprobeerd, perfect resultaat! Kan het elke vent aanraden. Veel instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • prima scheerresultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knutsel 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed product

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand door de antislip grip en vorm van het handvat.
Trimt nauwkeurig op lengte die makkelijk is in te stellen, en pakt elk haartje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

SK 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfecte baardtrimmer, licht goed in de hand en voelt goed aan op de huid/baard. Scheert gelijkmatig en voorkomt happen.

Pluspunten

  • Ligt prettig in de hand
  • Scheert gelijkmatig door goede opzetkop
  • Oplaadindicator (deze is uit bij volle accu)

Minpunten

  • Gaat van 4 naar 6 mm
  • Mist een reishoesje om de opzetkam te beschermen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastian 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great shaver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Especially the sturdyness of the distancing cap is an outstanding feature on this product. It is light but powerful and easy to use. The results after first tries are very satisfieing.

Pluspunten

  • sturdy distancing cap
  • lightweight

Minpunten

  • long charging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis C 09-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijn stylen met remington mb4130

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een tijdje geleden 1 aangeschaft fijne greep. Makkelijk en duidelijk lengte instellen. En accu gaat lang mee. Ik trim mijn baard en en haar met gemak. Nu ook 1 aangeschaft voor mijn vader!

Pluspunten

  • makkelijk verstelbaar
  • fijne grip
  • niet te zwaar
  • accu gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.O. 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington MB4130 Beard Boss Pro Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doet precies wat die moet doen. Prima prijs / kwaliteit. Doet niets onder voor de duurdere modellen.

Pluspunten

  • Prijs / Kwaliteit
  • Ligt prettig in de hand
  • 50 min snoerloos gebruik

Minpunten

  • Geen opberg etui om alles bij elkaar te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies wat je kunt verwachten van een goed merk als Remington. En voor de prijs hoef je het niet te laten liggen. Ik ben er erg blij mee en beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Alles is uitstekend

Minpunten

  • Voor deze prijs kun je niet meer verwachten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roel 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De MB4130 is zeer fijn in gebruik, ligt fijn in de hand en daarnaast is de bediening eenvoudig maar zeer zeker erg praktisch. Zelf heb ik een behoorlijke baardgroei en een dik haartype waar de meeste trimmers in vastlopen. De MB 4130 gaat er zeer makkelijk doorheen, er is niks te merken dat het apparaat moeite moet doen om er door te komen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijn in gebruik
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzaam apparaat. makkelijk in te stellen en werkt gewoon goed. Niet al te duur en met de cashback actie nu wel heel aantrekkelijk

Pluspunten

  • handzaam
  • gebruiks gemak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Yannic 25-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Baard trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede baard trimmer met een lange accuduur en die in veel standen te verstellen is. Heb hem
Nu 1,5 maand super tevrede mee!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Verstelbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rico Francesko 17-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima ding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat wikken en wegen uiteindelijk buiten de comfort zone (Philips) gestapt en deze baardtrimmer aangeschaft. Absoluut geen spijt van. Het doet wat het moet doen. Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

Pluspunten

  • Extra garantie na registratie
  • Bruikbaar met snoer
  • Accuduur en oplaadtijd binnen prijsklasse

Minpunten

  • Kan wat onhandig zijn bij snorhaartjes, went wel
  • Opzetkam voelt breekbaar aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yannic 12-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede baard trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege de prijs kwaliteit verhouding. Super apparaat met een lange accuduur. De baardtrimmer is op veel verschillende hoogtes in te stellen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Lengte instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.N. 10-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Baardtrimmer MB4130

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben sinds enige maanden de trotse bezitter van de Remington MB 4130 trimmer, de trimmer is zeer nauwkeurig in te stellen. De trimmer is voorzien van een uitstekende accu ik gebruik de trimmer drie maal per week en heb de trimmer in driemaand een keer opgeladen. Superding!

Pluspunten

  • nauwkeurig trimlengte
  • lange standtijd accu
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rahul 10-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

good value for money

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I am very satisfied with this trimmer. Its easy to use and enables the shapes and the length of hairs that one might be interested in. i recommend this product

Pluspunten

  • easy to use
  • different length settings
  • stays charged for longer time

Minpunten

  • lack of extra blade to sharpen the hairs at edges

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews