Remington MB4125 - Reviews

8,2 Lees 29 reviews
Best Reviewed dec 2016 Remington MB4125
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
40 min.
Kleuren
rood, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs- en kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze baardtrimmer is de eerste trimmer die ik heb aangeschaft. Tevreden met de resultaten en lekker fijn met de keuzes van haarlengtes. Ook is het niet duur ( waard voor de prijs). De enige minpunt dat ik kon vinden is dat je het niet kan gebruiken tijdens het opladen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Niet bruikbaar tijdens opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een baardtrimmer omdat mijn tondeuse minder geschikt is voor het bijwerken van baard en snor. Zag bij de Kijkshop de Remington MB4125. Een compacte baardtrimmer voor een bescheiden prijs. Na het lezen van enkele reviews heb ik het apparaat aangeschaft.
Ik heb er tot nu toe geen spijt van gehad. Ik heb de baardtrimmer inmiddels een keer of 5 gebruikt en het scheerresultaat bevalt me prima. Zowel baard als snor zijn goed bij te werken. Meestal volstaat één keer scheren. Volgt de contouren van het gezicht goed. De accuduur is voor mij meer dan voldoende. Fijn trimmen gaat uitstekend door het opzetstukje even te verwijderen
De scheerhoogte, ruim instelbaar, is aan te passen door het opzetstukje hoger of lager te plaatsen. Bij het inschakelen van het apparaat wordt de gekozen scheerhoogte vergrendeld. Ideaal. Het opzetstukje is van kunststof en daardoor redelijk kwetsbaar. Niets forceren bij het plaatsen of verwijderen van dit opzetstukje door bijvoorbeeld veel kracht te gebruiken. Ik vraag me af of zo’n opzetstukje los te koop is. Dus voorzichtig hiermee omgaan. Dan kun je jaren plezier hebben van deze baardtrimmer.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Prima scheerresultaat
  • Ruim instelbare scheerhogte
  • Vergrendeling scheerhoogte

Minpunten

  • Mogelijk kwetsbaar opzetstukje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sjoerd 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Algemene score

7,0
In het begin even wennen wat de beste manier was om het apparaat vast te houden en de scheerrichting te bepalen maar dat eenmaal door werkt het prima.
De batterij gaat met gemak een aantal scheerbeurten mee.
Ik mis alleen een batterij indicatie zodat je niet weet wanneer je moet opladen.

Pluspunten

  • Voor de prijs een prima apparaat

Minpunten

  • Geen batterij indicate

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Duidelijk 27-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goede baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De MB4125 trimt goed en voldoet aan de verwachtingen. Met een iets bredere scheeroppervlakte zou het perfect zijn geweest. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Trimt goed en snel
  • Makkelijk vast te houden
  • Compact

Minpunten

  • Mesbreedte / trimoppervlakte
  • Niet oplaadbaar via micro-USB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 20-12-2016 Product paar weken in bezit

Goedkope en degelijke trimmer

Algemene score

8,0
Zeer goedkope trimmer, voor dit geld doet hij het echt geweldig. Hij ligt ook verrassend goed in de hand. Het enige wat ik mis, is extra opzet stukken, maar dat kan je ook niet verwachten voor die prijs.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Geen extra's

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dennis 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Doet wat die moet doen, zorgt voor een stoppelbaard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het mm systeem werkt goed. Ik heb geen volle baard maar hou wel van een stoppelbaard of net iets langer. Met dit product kan ik dat voor elkaar krijgen en netjes houden.
Om de 2 dagen even paar minuutjes en bijhouden is daardoor een makkie.
Wel mis ik een scheer-iets, waardoor ik alsnog een mesje moet pakken om rest van de wang glad te krijgen.

Pluspunten

  • oplaadbaar
  • lange batterijduur

Minpunten

  • de haartjes blijven aan het product plakken
  • appartaat geeft niet aan wanneer batt bijna op is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chris 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

scheren als een pro! ;-)

Algemene score

8,0
Door het rubber over de hele behuizing ligt hij goed in de hand. De hoogte verstelling schuift degelijk en makkelijk door de standen omhoog en om laag.
Er ziitten geen extra opzet stukjes bij die je toch sowieso nóóit gebruikt. Hij is simpel doeltreffend.
Doet waar ik hem voor gekocht heb.

Pluspunten

  • goede grip
  • degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Werkt goed. Trimt fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een fijn apparaat. Draadloos scheergemak. Na opladen zat power om te scheren. Handig verstelbare kop voor meerdere lengtes.

Pluspunten

  • Laadt snel op
  • Verstelbare kop voor meerdere lengtes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

muslum 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Remington MB4125

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
scherpe messen en lange accuduur ligt goed in de hand geen indicator die aangeeft hoeveel accu nog over is.

Pluspunten

  • accu
  • scherp
  • stil

Minpunten

  • geen accu meter
  • geen laadstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fras 16-12-2016 Product paar weken in bezit

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt perfect waar hij voor is, accu gaat lang mee en is makkelijk oplaadbaar, je kan elke stand gebruiken voor de juiste lengte van je baard

Pluspunten

  • accu
  • hulpstukken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JorisV 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer goed apparaat voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige (Philips) trimmer was niet meer bruikbaar wegens de batterij die helemaal versleten was. Dit was een NiMH batterij. Daarom was ik op zoek gegaan naar een toestel met een (veel beter) lithium batterij en in dit toestel heb ik hem gevonden!
Doordat de accu een lithium is, garandeert ze een veel langere levensduur dan de typische NiMH batterijen.

Ook over het scheerresultaat ben ik zeer te spreken. Je krijgt heel veel voor een heel lage prijs. Enkel jammer dat voor de kortste scheerstanden (

Pluspunten

  • Zeer goede (lithium) batterij
  • Aangenaam in gebruik
  • Goedkoop

Minpunten

  • Oppassen bij kortste scheerstanden
  • Beetje luid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anne 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik en goede prijs

Algemene score

9,0
M'n man is er blij met de baardtrimmer. Het apparaat werkt eenvoudig en geeft een goed resultaat. Aanrader!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goeie prijs

Minpunten

  • Nog geen nadeel gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Glenn 15-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed product voor een aanvaardbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze trimmer is mijn eerst trimmer voor baard en snor. Doet zijn werk zeer goed en door de verstelbare kam heb je heel veel keuze in lengtes om te trimmen. Dit was zeker een van de pluspunten waarom ik voor dit toestel gekozen had.
Geen slechte keuze en zeker niet voor de lage prijs.

Pluspunten

  • Veel verstelbare lengtes
  • Oplaadbaar en snoerloos
  • Bescheiden prijs

Minpunten

  • Breedte van kam maakt het soms moeilijker trimmen
  • Geen houder om het toestel in te plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Krachtige trimmer, loopt niet snel vast, handig verstelbaar

Algemene score

8,0
Krachtig apparaat, loopt niet vast
Verstelbare kam werkt super makkelijk
Apparaat ligt lekker in de hand, makkelijk te hanteren
Alleen kleur vind ik niet erg mooi

Pluspunten

  • Verstelbare kam
  • Krachtige motor
  • Ligt lekker in de hand, niet te groot

Minpunten

  • Kleur rood
  • Niet onder douche

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Abdh 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur en prijs- en kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Remington MB4125 was een goede keuze. Wat betreft prijs- en kwaliteit verhouding, steekt de Remington MB4125 er zeker bovenuit. Goede keuze, mooi apparaat en een tevreden klant! Echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Zeer scherpe mesjes, mooie scheerresultaat
  • Maakt weinig herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grieto 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in te stellen en lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar een goeie baardtrimmer op accu en niet op batterij.
Hij doet precies wat je verwacht van een trimmer is ook gemakkelijk in te stellen op lengte,
als hij ingesteld is verschuift hij niet meer als je hem aandoet. Zeer gemakkelijk in gebruik.
Lange accu duur. Laat ook vrij snel op. gebruik hem nu een dikke maand en ben zeer tevree

Pluspunten

  • lange accu duur
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • nog geen minpunt gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Bos 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Handig apparaatje

Algemene score

6,0
Compact apparaat voor een bescheiden prijsje. Scheert met name de wat langere haren goed. Bij kortere haren is ie bij mij iets minder effectief.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Compact

Minpunten

  • Kortere haren gaan moeizamer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roel 14-12-2016 Product paar maanden in bezit

Perfecte baardlangte en lange accu duur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Iets duurder dan andere merken maar de kwaliteit is gewoon beter. De accu gaat lang mee en de baard lengte kan perfect worden ingesteld. Het lijkt wel of de snede beter is waardoor de stoppels minder scherp zijn. Een heel mooi en licht apparaat dat lekker in de hand ligt.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Accu duur
  • Fijne snede
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Iets duurder dan andere merken
  • Geen USB lader (makkelijk voor op reis)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een praktisch apparaat dat makkelijk in de hand ligt en ook het schoonmaken is snel gebeurd door even af te spoelen onder de kraan

Pluspunten

  • Na gebruik schoon te spoelen onder de kraan
  • Scheerkop verschuift na instellen niet
  • Makkelijk te hanteren
  • Voor bepaalde tijd snoerloos

Minpunten

  • Opladen duurt wat lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Cornelis 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed toestel

Algemene score

8,0
Zeer goed toestel voor de prijs. Het scheert zelfs met gemak in de moeilijk te bereiken hoekjes. Ook de batterij gaat lang mee. Het plastieken opzetstukje voelt wat breekbaar aan.

Pluspunten

  • Batterij
  • Grootte
  • Batterij

Minpunten

  • Plastiek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews