[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt prima, en doet wat hij moet doen: je baard netjes trimmen. Er zijn verschillende opzetstukjes voor verschillende lengtes. Mooi design. Wat handig is, is dat hij gewoon waterdicht is, dus je kunt het gedeelte met de mesjes onder de kraan afspoelen zodat hij langer schoon blijft. Dit kan natuurlijk ook met de opzetstukjes, deze haal je eenvoudig los.
De batterij laadt snel op, en werkt ruim lang genoeg, in ieder geval nu het product nieuw is. Of dit lang zo blijft, daar kan ik helaas nog niet over oordelen.
Ik zou het verder alleen geen revolutionair apparaat noemen, het werkt prima maar zoals eigenlijk altijd met baardtrimmers is het wel handig om meerdere keren over je baard heen te gaan voor een goed en gelijkmatig resultaat, in ieder geval met de opzetstukjes. Voor het trimmen zonder opzetstukjes volstaat één keer eigenlijk wel.
Er zit een fijn tasje bij om alles in op te bergen, maar daarin zit wel alles los zonder verdere vakjes, dus ik ben een beetje bang dat de plastic opzetstukjes (sowieso al het meest fragiele onderdeel meestal) waarschijnlijk het eerst stuk gaan, ook omdat er wel wat uitsteeksels aan zitten die het makkelijkst afbreken.
Al in al is het echter een fijne baardtrimmer!
Oorspronkelijk gepost op philips.com