Remington MB7000 - Reviews

Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard, snor, bakkebaard
Type/soort
precisietrimmer
  • Best Reviewed 2 keer jun 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB7000 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heusinkveld 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Een fijne trimmer met veel accessoires! Ligt fijn in de hand en is licht van gewicht. Heel handig ook dat je de kop om kunt draaien en zo vanuit een andere hoek kan trimmen en hierdoor beter zicht hebt op wat je doet.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BPWA 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington mb7000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Fijn product, perfect in gebruik door handige t-systeem. Veel opzetstukken, kunt alle kanten uit. Nu al een aantal dagen in gebruik, perfecte trimmer nu het niet mogelijk is om naar een barbier te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manulito 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Light as a feather, precise as laser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Cool product with precision cutting and light weight to work with it, the only minus could be that comes without a charging station, that will be a completely 10 points then.

Pluspunten

  • Light
  • Sharp cutting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zorko 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en robust. Schitterend scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Een ideale baard trimmer/styler. Eenvoudig in gebruik en onderhoud. Lang gezocht naar een trimmer die ook waterdicht is om onder de douche te gebruiken. Prijs kwaliteit is het een topper.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Verstelbare trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoppels of lange baard? Deze kan er allemaal mee omgaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Ik ben iemand die het liefst een stoppelbaard heeft. Ik heb dit altijd gecreëerd door met een tondeuse voor het hoofdhaar aan de slag te gaan. Voldeed prima, maar nu ik deze Remington baardtrimmer heb leren kennen ben ik erachter gekomen dat ik mezelf al die tijd tekort heb gedaan. Deze baardtrimmer zorgt voor precisiewerk en kan tot 0,4 mm trimmen. Dit is echt fijn kort! Door de kleine kop ben je erg wendbaar en kom je gemakkelijk tot in alle hoekjes en plooitjes. Met mijn gevoelige huid is het belangrijk dat ik water en scheerschuim kan gebruiken. Deze waterdichte Remington vind dat geen probleem (in tegenstelling tot mijn eerdere tondeuse die hierdoor ook kapot is gegaan).

Voor de heren die een groot kunstwerk van hun baard willen maken is deze MB7000 uitermate geschikt. De vele opzetkammetjes zorgen ervoor dat de baard elke gewenst haarlengte kan hebben.

De baardtrimmer is klein, handzaam en licht en een genot om mee te trimmen. Je moet oppassen dat je niet teveel wil trimmen want aangezien het gemak en trimsnelheid dusdanig groot is, ben je al snel op zoek naar nieuwe uitdagingen op je gezicht. (wenkbrouwen, bakkebaarden, neus- en oorhaar, waar overigens ook allemaal de juiste opzetstukjes voor beschikbaar zijn)

Pluspunten

  • Voor elke (lengte) baard geschikt
  • Precisiewerk is geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zebilon 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer kwaliteit en kwantiteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Sterke accu, veel keuzes in diverse trim kammen dus ruime assortiment.
De juiste keuze na veel tests, eindelijk een goede gevonden

Pluspunten

  • Sterke accu
  • De hoeveelheid aan assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bal 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product gecombineerd met uitstekende prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Deze baardtrimmer ziet er niet alleen mooi uit, maar functioneert ook goed. Precies zoals omschreven. Daarnaast ligt de baardtrimmer ook fijn in de hand, vanwege het formaat. Het apparaat laad snel op, maakt weinig geluid, kortom alleen maar pluspunten.

Pluspunten

  • precisie
  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guibert 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

new razoe

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
good in the hand and nice color. not noisy, waterproof, elegant product................................................................

Pluspunten

  • color
  • good in hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, goede accuduur

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, goede accuduur. Doet wat het moet doen. Wel aan de trage kant, wat op zich geen probleem is gezien ik een klein baardje heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roy 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer nauwkeurig werken

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Zeer fijne all round trimmer. Moet el even goed oefenen voordat je weet hoe alles werkt, maar daarna top apparaat die zeer nauwkeurig werkt en fijn in de hand ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S. Guney 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Goed en handig product met meerdere koppen. Enige nadeel is dat er toch wel lichte haartjes overblijven op het gezicht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alain 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, handing in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Beste trimmer die ik ooit heb gehad. Perfect als je een korte baard wilt stylen. Je kunt precies de lengte vinden die bij jou past.

Pluspunten

  • Prima baardtrimmer
  • Unieke scheerervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Handzaam model en scherpe mesjes, ook bij dikkere baardgroei. Opzetstukken makkelijk te wisselen en door een instelbare/draaibare kop geschikt om zeer precies te werk te gaan. Uitstraling is mooi slank waardoor het ook een mooi apparaat is om te zien.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accurate and easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
I was considering buying Remington MB7000 or Philips OneBlade, eventually I chose Remington MB7000 because of it's accuracy (can be used for beard & mustache, eyebrows, nose, and chest hair)
Also, it's easy and comfortable to use because of the detachable head that can be rotated to give better control when trimming with an angle.

Pluspunten

  • Detachable head
  • Variant width

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SvR 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede accuduur, trekt haren er niet uit tijdens schermen

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Top product, gister gekocht en meteen uitgeprobeerd. Duidelijke beschrijving en het scheren doet GEEN pijn.

Pluspunten

  • Trekt haren er niet uit
  • Meerdere scheerlengtes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alies 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De koning onder de baardtrimmers !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Ik heb deze geweldige baardtrimmer voor mijn man gekocht. Eindelijk ziet hij er weer fatsoenlijk uit ! Hij is helemaal blij met deze baardtrimmer en wilt nooit meer een andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe de beste baardtrimmer ooit gekocht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand, voelt niet te licht maar ook niet te zwaar. Je kan er heel precies mee trimmen en daardoor dus perfect. Ook het gebruik onder de douche is een aanrader, je kan hem daardoor mooi schoon houden. Ook de draaibare kop maakt het nog gebruiksvriendelijker. Nogmaals: voor mij tot nu toe de beste baardtrimmer ooit!

Pluspunten

  • Onder de douche
  • Draaibare kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robin 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Multi functionele baardtrimmer. Uitgerust met vele extra's voor een mooi en precies resultaat.
Kop is aanpasbaar zodat je hem kan aanpassen en jouw manier van scheren

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • aanpasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gijs 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Ik ben al een tijdje opzoek naar een geschikte baard trimmer. Ik laat sinds kort mijn baard staan en met deze trimmer ziet alles er goed verzorgd uit, door de verschillende standen en opzetstukken is de trimmer makkelijk in gebruik en kan tot op de kleinste precisie het gewenste resultaat worden behaald. Ik zou deze trimmer zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Goede batterij indicatie
  • Waterproof
  • Handige travel case

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington T series

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Compleet product voor een mooie prijs kwaliteit verhouding. Handig in gebruik en veel verschillende kammen meegeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews