Remington HC7130 Pro Power Titanium - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Remington HC7130 Pro Power Titanium
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Gebruikstijd
60 min
Toepassing
hoofd
Voeding
batterij/netstroom, netstroom, accu/batterij
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 90 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7130 Pro Power Titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ancolo 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig maar zeer prettige tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
De tondeuse gaf bij het uitpakken al een degelijk gevoel. Niet te zwaar maar gewoon stevig. Bij het eerste gebruik had ik gelijk het gevoel dat ik begreep hoe hij werkte. Niet eindeloos veel kammen die erop en eraf moeten maar slechts twee kammen. Deze zijn in scheerlengte instelbaar. Ook erg scherp en de haren bleven er niet in haken, zoals zo vaak bij andere het geval is.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kop d'r veur 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide, ligt stevig in de hand, geen onnodige poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Ik ben afgegaan op de prijs (met een leuke cashback-actie), de naam en reviews. De vorm spreekt mij ook aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keonrok Kim 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
In het begin gebruikte ik goedkope degenen zoals een product van TOMADO. Het werkte echter niet echt, dus ik veranderde naar HC7130 en nu werkt het prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De Tondeuse onder de tondeuses

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Toen ik het productjes ontving vroeg ik me af wat dit apparaat mij meer zou kunnen bieden dan andere tondeuses.
Nu het antwoord is simpel,je kan het gewoon niet vergelijken.
De meeste tondeuses hebben massa's opzetstukjes en de kat vindt er op het lange laatste zelfs haar jongen niet meer tussen. Bij deze tondeuse zijn twee opzetstukjes die heel makkelijk verstelbaar zijn.
Je kan hem opladen via USB,dus dat is in dit tijdperk ook wel een handigheidje.
Oké,opladen gaat iets langer duren,maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en bovendien is dat vaak zo met tondeuses. Wat vaak ook het geval is met de gemiddelde tondeuse,dat is het feit dat het soms niet alle haartje in één keer goed heeft gedaan,met een raffelig resultaat tot gevolg. Nu leek het net alsof onze zoontjes net van bij de kapper waren gekomen.

Pluspunten

  • Geen gedoe meer met een massa opzetstukjes
  • USB oplaadbaar
  • Lange batterijduur
  • Verstelbare kammen.

Minpunten

  • Vrij lange oplaadtijd,maar dat is meestal zo

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balaji Karthik 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Clipper for Beginners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
1. Easy to use for beginners
2. Good build quality ( dropped couple of times ,but was still sturdy)
3. Longbattery

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sdr 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington hc7130 pro power, niet duur, en veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Remington hc7130 pro power, niet duur, lange accuduur en veel accessoires. Gekocht bij de Medianarkt. Vorige Remington tondeuse is lang meegegaan. Dus hoge verwachtingen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Niet duur
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Raw 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Degelijk.. prima voor bijwerken kort haar.
Lang snoer zodat je het apparaat ook kan gebruiken via het stopcontact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P van Toren 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RemingtonHC7130

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Het is een goed product,voldoende krachtig, ligt goed in de hand, snijd goed. Onze vorige tondeuse was ook een remington en die was ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Fijne handgreep en niet zwaar,prijs /kwaliteit verhouding goed,
Het geluid is lekker rustig,fijn dat hij ook snoerloos te gebruiken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 18-01-2020
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Ligt makkelijk in de hand is voorbeeld voor anderen.
Bijgeleverde assescoris zijn ideaal. Kan er voorlopig weer jaren mee vooruit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabien 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Heel makkelijk in gebruik, ligt licht in de hand, bescheiden geluid, en heel mooi resultaat.
Ik ben er alvast heem blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H. 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima degelijke tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Prima tondeuse, de vorige was ook van remington en deze is zo goed bevallen dat we er weer eentje hebben gekocht. Goede scherpe messen en een een goede accuduur.

Pluspunten

  • messen

Minpunten

  • maar 1 stand van snelheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Alain Bedert 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

goede accuduur, gebruiksvriendelijk en goede greep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
zeer efficiënt, werkt perfect en een zeer mooie prijs kwaliteit verhouding. een toch wel zeer vertrouwd productnaam met hoge betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hc7130 propower titanium hair trimmer 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hair trimmer handig

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit handig in gebruik. Niet duur en voldoende hulpstukken. Degelijk product in promotie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy Eeckhoudt 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC7130

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
het product is handig om te gebruiken, het is geluidsarm, het scheren is precies, het toestel glijd op de huid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christopve 10-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Titel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Goed product. Gemakkelijk op te laden met mini USB, heel handig.
Kan er goed mee scheren en trimmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dawid 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima tondeuse voor niet al te veel geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Mooi klein, handzaam en draadloos model. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Doet wat het moet doen in een mum van tijd!

Pluspunten

  • strak kapsel
  • makkelijk in stelbaar
  • heel fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine handzame tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Oud bekend merk Remington, prijs en kwaliteit zijn optimaal. De tondeuse is qua vormgeving excellent.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • zal niet roesten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van vliet 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, vooral handig dat het zowel met snoer kan gebruikt worden als opgeladen zonder snoer. Handleiding is duidelijk. Eerste scheerbeurt een succes.

Pluspunten

  • snoer + oplader
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HC7130

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Zeer goede kwaliteit voor zijn geld. Eindelijk is mijn vrouw tevreden met mijn haardos. Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews