Remington HC7130 Pro Power Titanium - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Type/soort
scheer-, knip- en trimapparaat
Kleur(en)
zwart, grijs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7130 Pro Power Titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keonrok Kim 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
In het begin gebruikte ik goedkope degenen zoals een product van TOMADO. Het werkte echter niet echt, dus ik veranderde naar HC7130 en nu werkt het prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De Tondeuse onder de tondeuses

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Toen ik het productjes ontving vroeg ik me af wat dit apparaat mij meer zou kunnen bieden dan andere tondeuses.
Nu het antwoord is simpel,je kan het gewoon niet vergelijken.
De meeste tondeuses hebben massa's opzetstukjes en de kat vindt er op het lange laatste zelfs haar jongen niet meer tussen. Bij deze tondeuse zijn twee opzetstukjes die heel makkelijk verstelbaar zijn.
Je kan hem opladen via USB,dus dat is in dit tijdperk ook wel een handigheidje.
Oké,opladen gaat iets langer duren,maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en bovendien is dat vaak zo met tondeuses. Wat vaak ook het geval is met de gemiddelde tondeuse,dat is het feit dat het soms niet alle haartje in één keer goed heeft gedaan,met een raffelig resultaat tot gevolg. Nu leek het net alsof onze zoontjes net van bij de kapper waren gekomen.

Pluspunten

  • Geen gedoe meer met een massa opzetstukjes
  • USB oplaadbaar
  • Lange batterijduur
  • Verstelbare kammen.

Minpunten

  • Vrij lange oplaadtijd,maar dat is meestal zo

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.d.G. 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lichtgewicht, prettig vasthouden

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
We hebben hem gekocht om het hoofd zo kort mogelijk te scheren. Dat doet hij goed. Het apparaat heeft een stille motor en is handzaam om te bedienen. Het nadeel is wel dat hij lang moet worden opgeladen. Als we dat hadden geweten hadden we liever de iets duurdere genomen, die met 4 uur al opgeladen is.

Pluspunten

  • makkelijk in de hand
  • scheert kort
  • stille motor

Minpunten

  • opladen duurt erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Srinivas 09-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Very Good

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Very Good and has very good functionality.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henk 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Werkt goed, naar verwacht. Goeie accu! Fijn apparaat, recent gekocht. Goed ingebruiks gemak, maakt de boel mooi glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kimberly 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed in de handliggende tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
de tondeuse is zeer handig en goed in gebruik wat een zaligheid voor deze te gebruiken heb ze 5/01/2019 gekocht en dan ook ineens uitgetest zalig gewoon.

Pluspunten

  • 2 kopstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pro power titanium hc7130

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Deze tondeuse is verkrijgbaar voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Ondanks dat ik graag zou willen zien dat er een tondeuse verkrijgbaar zou zijn welke met een vast opzetstukje van 0,5 tot 5mm verstelbaar is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheer resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Scheert perfect prettige houvast ook is de hoogte met de houders perfect een ideale tondeuse voor een hele leuke prijs deze tondeuse is een must en een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Super tondeuse voor een zeer voordelige prijs. Je voelt meteen dat het een kwalitatief product is. Alleen de opzetstukken zijn wat licht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anje 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Direct bruikbaar, veel standen, lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Fijn apparaat met vele mogelijkheden. Makkelijk in de omgang. Top dat hij al opgeladen was dus direct bruikbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 01-01-2019
  • Product gekocht

goed

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

7,0
Toen ik deze tondeuse wilde aanschaffen stond er een duidelijke prijs bij van 24,98 ! Echter bij de kassa moest ik opeens 34,98 betalen. Ik had de zeer kleine lettertjes moeten lezen wat zonder bril niet te lezen is . Want die korting krijg je niet zomaar daar moet je wel wat voor doen.!!!
De media markt verkoopt deze tondeuse en de korting moet je zelf maar terug halen nadat je eerst al je gegevens hebt ingevuld bij Remington. Op deze manier hoef ik nooit meer iets wat van de media markt komt. Ik noem dit misleiding van klanten. Je denkt dat je een product koopt voor een bepaald bedrag , kom je bij de kassa is het net allemaal even anders als dat je dacht. We wachten even met het gebruik van het product tot we de korting hebben ontvangen en anders brengen we hem gewoon terug naar de media markt.

Reageer

Jeffrey 31-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goede tondeuse en niet te duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

7,0
Altijd Remington
Scheert gewoon goed alleen jammer dat de accu ongeveer 2 jaar mee gaat daarna is deze aan vervanging toe

Pluspunten

  • Scheert goed
  • Makkelijk te bedienen met opzetstukken
  • Zoal met of zonder snoer te gebruiken

Minpunten

  • Accu gaat maar 2 jaar mee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

surendera 31-12-2018
  • Product gekocht

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

6,0
het mag ierts scherper scheren en was beter als het onder de kraaan ook werkte zodat je in douch kan gebruiken

Reageer

Lenny 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Een fijne tondeuse kan zowel heel kort scheren als wat langer. En het is een heel degelijk apparaat voor deze prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.b 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
De batterij gaat lang mee. Zeer stil. Zeker het geld waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige, goede tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Prima tondeuse, ligt goed in de hand en is makkelijk instelbaar. Goede prijs-prestatie verhouding, aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Just me 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse HC7130

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

7,0
Zoals het hoort.
Tevreden klant die op zoek was naar een niet al te dure tondeuse. Snoer is lang genoeg dus geen last van korte snoeren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geboers 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Handzaam en snel .. makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Verschillende standen .................

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retour

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

5,0
Cashback process is een doorn om te vervullen. Verder is het apperaat naar wens en zijn de messen en motor goed

Pluspunten

  • Goeie mes
  • Goeie accu

Minpunten

  • Nooit meer een product aanscaffen met een cashb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AREND 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Prima tondeuse! Nog nooit zo'n goed apparaat in huis gehad, doet waar hij voor bedoeld is, dus scheren en knippen. Aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews