Remington HC7130 Pro Power Titanium - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
60 min.
Oplaadtijd
16 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De Tondeuse onder de tondeuses

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toen ik het productjes ontving vroeg ik me af wat dit apparaat mij meer zou kunnen bieden dan andere tondeuses.
Nu het antwoord is simpel,je kan het gewoon niet vergelijken.
De meeste tondeuses hebben massa's opzetstukjes en de kat vindt er op het lange laatste zelfs haar jongen niet meer tussen. Bij deze tondeuse zijn twee opzetstukjes die heel makkelijk verstelbaar zijn.
Je kan hem opladen via USB,dus dat is in dit tijdperk ook wel een handigheidje.
Oké,opladen gaat iets langer duren,maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en bovendien is dat vaak zo met tondeuses. Wat vaak ook het geval is met de gemiddelde tondeuse,dat is het feit dat het soms niet alle haartje in één keer goed heeft gedaan,met een raffelig resultaat tot gevolg. Nu leek het net alsof onze zoontjes net van bij de kapper waren gekomen.

Pluspunten

  • Geen gedoe meer met een massa opzetstukjes
  • USB oplaadbaar
  • Lange batterijduur
  • Verstelbare kammen.

Minpunten

  • Vrij lange oplaadtijd,maar dat is meestal zo
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 05-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat!

Algemene score

10,0
Een degelijk apparaat, ligt goed in de hand en heeft een mooi design. Het werkt zeer soepel en vlot en is zeer geschikt voor moeilijke haren. Dit is een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Werkt zeer vlot
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 03-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remington tondeuse HC7130

Algemene score

1,0
Slechte tondeuse!! De haren blijven vastZitten in het opzetstuk deze moet je steeds eraf halen en de haren weghalen voordat je verder kunt scheren. Opzetstukken zijn flut.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Tolwol 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, solide en scherp

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand en scheert lekker vlot. Geen getrek. Komt goed op moeilijke plekjes. Opzetkammen zijn licht en kwetsbaar, maar makkelijk opzetbaar. Jammer dat er geen opberghoes bij zit.

Pluspunten

  • stevig
  • scherpe messen

Minpunten

  • kwetsbare opzetkammen
  • geen opberghoesje
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jay Veedee 22-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mijn 3e tondeuse van Remmington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima Tondeuse voor prima prijs. Blijft lang scherp en gaat moeiteloos door stug en dik haar. Batterij gaat minder lang mee dan het apparaat zelf. Aansluiting van de stroom is flut. Zowel mini usb als de ronde plug zijn de zwakke schakel bij deze tondeuses.

Pluspunten

  • Blijft scherp
  • de prijs

Minpunten

  • niet eaterdicht
  • batterij
  • stroomasnsluiting
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

jos 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat pas net gekocht maar hij ligt fijn in de hand en snijd de haren goed. De accuduur is lang genoeg alleen jammer dat hij langzaam oplaad

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • snijd goed

Minpunten

  • lange laadduur
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

David 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze trimmer is rustig, daar bedoel ik mee, geen herrie apparaat, doet zijn werk goed en nauwkeurig, ligt lekker in de hand en is prima instelbaar.

Pluspunten

  • Rustige motor
  • Ligt goed in de hand
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handig en fijn in de hand liggende tondeuse waarmee je draadloos je haar of baard kan trimmen en bijhouden

Pluspunten

  • draadloos
  • fijn in de hand
  • ligt gewicht
  • maakt weinig herrie

Minpunten

  • laadduur
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ismail 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede instelling mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scherpte van messen blijft. Heel goede instelling mogelijkheden.
Ik heb veel van andere merken gebruikt Remington haarknipper is DE BESTE zo ver.

Pluspunten

  • Titanium messen blijven veel langer scherp.
  • Accuduur is heel goed.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.T 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk formaat

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is erg goed.
Een eenvoudige tondeuse, die makkelijk en goed werkt.
Vandaag gekocht en meteen mee aan de slag gegaan, met een verbluffend resultaat.

Pluspunten

  • ligt makkelijk in de hand

Minpunten

  • geen opbergkoffer of iets dergelijks bij
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luis 25-07-2018
  • Product gekocht

Perfect Cost-benefit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wanted to give myself a haircut.
We weten hoe belangrijk het voor je is om er goed verzorgd en strak getrimd bij te lopen. Daarom weten we zeker dat je helemaal weg zult zijn van onze Pro Power Titanium, waarmee je je haar in een mum van tijd op de perfecte lengte trimt.Deze innovatieve tondeuse maakt gebruik van geavanceerde snijbladgeometrie voor maximale scheerprestaties om strak te trimmen met een professioneel resultaat, gewoon bij jou thuis.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Reageer

AM 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuze 7130

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktische tondeuse die voor het hele gezin gebruikt kan worden. Is licht in het gewicht voor het dagelijkse gebruik. Je hebt er geen spierballen voor nodig. In het verleden wel eens een Remington gehad die mij ook goed beval. Daarna andere merken gebruikt maar die waren niet zo praktisch als dit model.

Pluspunten

  • Kort knippen vanaf 1 mm
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Opzetkam zou kleiner kunnen aan voorzijde
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Haalt alle haartjes in een keer weg . Minpunt het blad word erg warm wat goed te voelen is bij het wegscheren van de nekharen .
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Kevin250990 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tondeuse voor mooi prijsje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had meerdere malen een goedkope tondeuse uit verschillende winkels en zag toen deze voor een mooie prijs staan dus dacht geef hem een kans. Na hem thuis uit te pakken zag ik een mooie en goed in de hand liggende tondeuse. Simpel en toch alles omvattend. Makkelijk in gebruik en zelfs met mijn dikke haren houdt de batterij het toch erg lang vol. Zeker een goede aankoop geweest!

Pluspunten

  • Goede batterij
  • In lengte te verstellen kammetjes
  • Goede batterij
  • Werkt plezierig en snel
  • Lang draad meegeleverd

Minpunten

  • Korte haartjes blijven er in hangen
  • Moeilijk af te stellen
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het lezen van vele reviews heb ik gekozen voor deze tondeuse. Het opladen via USB is voor mij erg handig zodat je bijna overal de tondeuse kunt opladen. De lange accu duur maakt het lange opladen ruimschoots goed. Het scheer resultaat is erg goed. Vele malen beter dan mijn vorige babyliss. Ik gebruik de tondeuse alleen voor mijn hoofdhaar, en je hoeft eenmaal over een plek en de plek is mooi geschoren.

Pluspunten

  • Usb
  • Scheerresultaat

Minpunten

  • Opladen
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Brahim 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeker goed.ik heb dit product gekocht en hij doet heel goed.ik weet het niet wat moet meer op schrijven
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Reageer

RJ 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scheert soepel. Voor het eerst van mijn leven dat ik hem gebruik. Zo kan ik mooi mijn baard bijhouden.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FRank 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC7130

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Remington is handzaam werkt lekker Ook handig dat er een accu in zit en dat je met snoer kunt gebruiken.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JM 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame tondeuse

Algemene score

9,0
Mooie handzame tondeuse, makkelijk opladen d.m.v. USB aansluiting.
Stil en scheert prima.
Gunstig geprijsd door cashback actie.

Pluspunten

  • stil
  • scheert prima
  • handzaam
  • makkelijk opladbaar

Minpunten

  • geen instelmogelijkheid zonder opzetstuk
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scheert goed, scherpe mesjes. Ligt goed in de hand en batterij gaat lang mee.
Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Knipt goed
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews