Remington HC7130 Pro Power Titanium - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 101 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7130 Pro Power Titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keonrok Kim 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
In het begin gebruikte ik goedkope degenen zoals een product van TOMADO. Het werkte echter niet echt, dus ik veranderde naar HC7130 en nu werkt het prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ancolo 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig maar zeer prettige tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
De tondeuse gaf bij het uitpakken al een degelijk gevoel. Niet te zwaar maar gewoon stevig. Bij het eerste gebruik had ik gelijk het gevoel dat ik begreep hoe hij werkte. Niet eindeloos veel kammen die erop en eraf moeten maar slechts twee kammen. Deze zijn in scheerlengte instelbaar. Ook erg scherp en de haren bleven er niet in haken, zoals zo vaak bij andere het geval is.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raw 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Degelijk.. prima voor bijwerken kort haar.
Lang snoer zodat je het apparaat ook kan gebruiken via het stopcontact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kop d'r veur 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide, ligt stevig in de hand, geen onnodige poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Ik ben afgegaan op de prijs (met een leuke cashback-actie), de naam en reviews. De vorm spreekt mij ook aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De Tondeuse onder de tondeuses

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Toen ik het productjes ontving vroeg ik me af wat dit apparaat mij meer zou kunnen bieden dan andere tondeuses.
Nu het antwoord is simpel,je kan het gewoon niet vergelijken.
De meeste tondeuses hebben massa's opzetstukjes en de kat vindt er op het lange laatste zelfs haar jongen niet meer tussen. Bij deze tondeuse zijn twee opzetstukjes die heel makkelijk verstelbaar zijn.
Je kan hem opladen via USB,dus dat is in dit tijdperk ook wel een handigheidje.
Oké,opladen gaat iets langer duren,maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en bovendien is dat vaak zo met tondeuses. Wat vaak ook het geval is met de gemiddelde tondeuse,dat is het feit dat het soms niet alle haartje in één keer goed heeft gedaan,met een raffelig resultaat tot gevolg. Nu leek het net alsof onze zoontjes net van bij de kapper waren gekomen.

Pluspunten

  • Geen gedoe meer met een massa opzetstukjes
  • USB oplaadbaar
  • Lange batterijduur
  • Verstelbare kammen.

Minpunten

  • Vrij lange oplaadtijd,maar dat is meestal zo

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 24-02-2021
  • Product gekocht

Opzetstukken zijn waardeloos

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

6,0
Gekocht om kinderen te knippen. Had hiervoor een Babyliss welke prima was maar accu kapot. Remington heeft sterke motor en scherpe messen. Echter opzetstukken zijn gemaakt van slap plastic en uitsparing voor scheerkop is te groot waardoor je alsnog 'happen' krijgt als je over een niet egale hoofdhuid scheert. Bediening trimhoogte is lastig, lock-mechanisme komt lastig los. Voor baard zijn opzetstukken ook niet geschikt omdat je neus in de weg zit voor het opzetstuk.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Scherpe messen
  • Scheert ook met oplaadsnoer erin
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Opzetstukken slecht ontworpen
  • Trimknop lastig te bedienen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jonathan 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Functioneert goed. M'n vriendin heeft zonder enige ervaring m'n haar deftig kunnen 'knippen'. Niet duur, zeer goede prijs-kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, goed in de hand degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Goede reviews, goed merk, prijs, snelle verzending prijs kwaliteit verhouding.
Kappers zijn dicht. Daar om.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Degelijk

Minpunten

  • Nog niets
  • Nog niets

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ezra 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te gebruiken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Cadeautje voor mijn vader gehaald met een cashback van €10,- Omdat we in een rare periode zitten kon hij niet naar de kapper (wat wel nodig was) hij is een 60+ en kon het gemakkelijk gebruiken zonder enig hulp :)

Pluspunten

  • Gemakkelijke te gebruiken
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Kwastje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer handig topprodukt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
gezien een bezoek aan de kapper in deze periode niet aan de orde is, kunnen we met dit produkt onszelf toch een fris en mooi geknipte coupe bezorgen. musthave voor iedereen.

Pluspunten

  • handig
  • zeer goede mesjes

Minpunten

  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferhat 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Zeer stevige en kwalitatieve apparaat. Anders dan de gemiddelde speelgoed tondeuse. Haren worden zonder tegenwerking weggesneden door het snijblad.

Pluspunten

  • Stevig
  • Sterke motor

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mitch 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Batterij gaat lang mee en licht goed in de hand. Het snijresultaat is uitstekend . zeker een goede koop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jommeke 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
handig en gemakkelijk in gebruik. Ook draadloos te gebruiken. 2 opzetstukken waardoor een lengte tot 4,50 cm mogelijk is wat een voordeel is ten opzichte van andere toestellen.

Pluspunten

  • langere lengtes mogelijk met dit toestel
  • grote autonomie draadloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mark 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington 7130 kleine prijs, goede werking

Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
ik zocht een tondeuze om niet intensief te gebruiken en moet daarom niet te duur zijn, maar wel goed werken. na wat zoeken op google bij deze uitgekomen en besteld. 1 maal gebruikt nu en van lang haar naar kort als boter er door heen. Top.

Pluspunten

  • prijs
  • werking

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oscar 21-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De ideale tondeuse!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

10,0
Deze tondeuse is erg eenvoudig in te stellen op de juiste haarlengte en eenvoudig in gebruik! Hierdoor kan ik zelf mijn eigen haar prima scheren zonder dat ik iemand anders nodig heb die het voor mij scheert. Dit is mijn 2de Remington HC7130, omdat ik van mijn eerste, na 1.5 jaar, de lader kwijt ben geraakt... maar dit type beviel zo goed dat ik deze nogmaals heb aangeschaft.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Titanium coating -> lang scherp

Minpunten

  • Lader is niet los verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne tondeuse voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Voelt goed en degelijk aan. Scheert mooi gelijkmatig. Opzetkammen ben ik benieuwd of deze na wat langere tijd ook heel blijven. Tot op heden dik tevreden.

Pluspunten

  • Redelijke prijs
  • voelt goed aan

Minpunten

  • tussenstappen in lengte relatief groot
  • Geen etui meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Balaji Karthik 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Clipper for Beginners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
1. Easy to use for beginners
2. Good build quality ( dropped couple of times ,but was still sturdy)
3. Longbattery

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sdr 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington hc7130 pro power, niet duur, en veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

9,0
Remington hc7130 pro power, niet duur, lange accuduur en veel accessoires. Gekocht bij de Medianarkt. Vorige Remington tondeuse is lang meegegaan. Dus hoge verwachtingen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Niet duur
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P van Toren 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RemingtonHC7130

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Het is een goed product,voldoende krachtig, ligt goed in de hand, snijd goed. Onze vorige tondeuse was ook een remington en die was ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Algemene score

8,0
Fijne handgreep en niet zwaar,prijs /kwaliteit verhouding goed,
Het geluid is lekker rustig,fijn dat hij ook snoerloos te gebruiken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews