Remington HC7130 Pro Power Titanium - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
60 min.
Oplaadtijd
16 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keonrok Kim 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig trimmen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In het begin gebruikte ik goedkope degenen zoals een product van TOMADO. Het werkte echter niet echt, dus ik veranderde naar HC7130 en nu werkt het prima!
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De Tondeuse onder de tondeuses

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toen ik het productjes ontving vroeg ik me af wat dit apparaat mij meer zou kunnen bieden dan andere tondeuses.
Nu het antwoord is simpel,je kan het gewoon niet vergelijken.
De meeste tondeuses hebben massa's opzetstukjes en de kat vindt er op het lange laatste zelfs haar jongen niet meer tussen. Bij deze tondeuse zijn twee opzetstukjes die heel makkelijk verstelbaar zijn.
Je kan hem opladen via USB,dus dat is in dit tijdperk ook wel een handigheidje.
Oké,opladen gaat iets langer duren,maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en bovendien is dat vaak zo met tondeuses. Wat vaak ook het geval is met de gemiddelde tondeuse,dat is het feit dat het soms niet alle haartje in één keer goed heeft gedaan,met een raffelig resultaat tot gevolg. Nu leek het net alsof onze zoontjes net van bij de kapper waren gekomen.

Pluspunten

  • Geen gedoe meer met een massa opzetstukjes
  • USB oplaadbaar
  • Lange batterijduur
  • Verstelbare kammen.

Minpunten

  • Vrij lange oplaadtijd,maar dat is meestal zo
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damsko 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Apparaat

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand, uitermate geschikt voor kort (1mm) haar. Voelt degelijk aan. Heb deze tondeuse gekocht voor op reis. Erg handzaam en gemakkelijk (draadloos) in het gebruik.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

L Francisco 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze product vind ik uitstekend! Omdat ok gebruik jaren lang tondeuses. En vanaf deze maand gaat ik producten van BEMINGTON omdat ok vind dat beste aparaten zijn.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ro 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werk goed zou hem weer kopen ligt goed in dehand en voor mijn gebruik is deze tondeuze geschikt. De titanium power is dus de investering waard
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sjack 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand deze tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
het werkt volgen mijn verwachting en scheer zeer comfortabel klaar gewoon even onder de kraan en klaar voor de volgende scheerbuurt
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede tondeuse

Algemene score

8,0
zeer goede tondeuse die je tot in de perfectie kan afstellen, Deze aankoop spaart veel centen uit en is van uitstekende kwaliteit

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Stevig gemaakt
  • Doet zijn werk meer dan behoorlijk
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mike 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

remmington kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede kwaliteit goed in gebruik.
bij sommige doet het een beetje pijn maar met deze gaat heel soepel
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties

Algemene score

8,0
beste kwaliteit en scheeropties voor dit bedrag, snoerloos voor handig werken. plastic onderdelen mogelijk kwetsbaar
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goed in de hand 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij ligt Lekker in de hand, de lange en goede accuduur voor meerdere scheerbeurten is prima, en hij ziet er scherp uit met die mooie messen

Pluspunten

  • Scherp
  • Goed in de hand
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Df87 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ik gebruik het niet alleen voor mijn haar, maar ook voor lichaamshaar!

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Professioneel
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tessa 05-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat!

Algemene score

10,0
Een degelijk apparaat, ligt goed in de hand en heeft een mooi design. Het werkt zeer soepel en vlot en is zeer geschikt voor moeilijke haren. Dit is een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Werkt zeer vlot
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 03-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remington tondeuse HC7130

Algemene score

1,0
Slechte tondeuse!! De haren blijven vastZitten in het opzetstuk deze moet je steeds eraf halen en de haren weghalen voordat je verder kunt scheren. Opzetstukken zijn flut.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Tolwol 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, solide en scherp

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand en scheert lekker vlot. Geen getrek. Komt goed op moeilijke plekjes. Opzetkammen zijn licht en kwetsbaar, maar makkelijk opzetbaar. Jammer dat er geen opberghoes bij zit.

Pluspunten

  • stevig
  • scherpe messen

Minpunten

  • kwetsbare opzetkammen
  • geen opberghoesje
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jay Veedee 22-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mijn 3e tondeuse van Remmington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima Tondeuse voor prima prijs. Blijft lang scherp en gaat moeiteloos door stug en dik haar. Batterij gaat minder lang mee dan het apparaat zelf. Aansluiting van de stroom is flut. Zowel mini usb als de ronde plug zijn de zwakke schakel bij deze tondeuses.

Pluspunten

  • Blijft scherp
  • de prijs

Minpunten

  • niet eaterdicht
  • batterij
  • stroomasnsluiting
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

jos 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat pas net gekocht maar hij ligt fijn in de hand en snijd de haren goed. De accuduur is lang genoeg alleen jammer dat hij langzaam oplaad

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • snijd goed

Minpunten

  • lange laadduur
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

David 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze trimmer is rustig, daar bedoel ik mee, geen herrie apparaat, doet zijn werk goed en nauwkeurig, ligt lekker in de hand en is prima instelbaar.

Pluspunten

  • Rustige motor
  • Ligt goed in de hand
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handig en fijn in de hand liggende tondeuse waarmee je draadloos je haar of baard kan trimmen en bijhouden

Pluspunten

  • draadloos
  • fijn in de hand
  • ligt gewicht
  • maakt weinig herrie

Minpunten

  • laadduur
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ismail 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede instelling mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scherpte van messen blijft. Heel goede instelling mogelijkheden.
Ik heb veel van andere merken gebruikt Remington haarknipper is DE BESTE zo ver.

Pluspunten

  • Titanium messen blijven veel langer scherp.
  • Accuduur is heel goed.
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.T 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk formaat

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is erg goed.
Een eenvoudige tondeuse, die makkelijk en goed werkt.
Vandaag gekocht en meteen mee aan de slag gegaan, met een verbluffend resultaat.

Pluspunten

  • ligt makkelijk in de hand

Minpunten

  • geen opbergkoffer of iets dergelijks bij
Geschreven voor: Remington HC7130 Pro Power Titanium

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews