Remington HC5900 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Remington HC5900
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Bedrijfstijd
90 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 14-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Scherpe mesjes, batterij gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat.
Snijd goed en accu gaat ook nog eens lang mee. Ligt ook prima in de hand.
Ik reis regelmatig en bijgeleverde werkt alleen op 230V. Omdat het apparaat via usb op te laden is vind ik dat geen probleem. Een oude tablet oplader gebruik ik als alternatief.
In tegenstelling tot mijn vorige remington is dit apparaat niet te gebruiken tijdens het laden. Voor mij ook geen probleem, omdat deze veeeeel langer mee gaat op één accu dan mijn oude model.
Verstellen van gewenste haarlengte werkt niet fijn. Als je altijd dezelfde lengte gebruikt heb je hier geen last van.
Je kunt tijdelijk een gratis powerbank krijgen bij enkele remington modellen, waaronder deze.

Pluspunten

  • accuduur
  • scherpe mesjes
  • licht fijn in de hand
  • voelt degelijk aan
  • tijdelijke actie: gratis powerbank

Minpunten

  • bijgeleverde lader werkt niet op 110V
  • werkt niet tijdens het opladen
  • verstellen van lengtes gaat niet prettig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

william 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker in de hand liggend

Algemene score

9,0
lekker in de hand liggend en draadloos.
gaat lang mee voordat je hem weer moet opladen.
goed om op reis mee te nemen omdat het formaat klein is.
ik ga hem veel gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petran 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kende het merk van de kapper, daar wordt het intensief gebruikt. vandaar voor kwaliteit gekozen van een merk dat zich bewezen heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robbert 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is waar voor je geld het ligt lekker in de hand en doet wat er van wordt verwacht.
Een top tondeuse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ioan Dologa 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik heb voor dit product gekozen omdat de rapport prijs kwaliteit heel goede is.
Ik ga dit product aan lijn vrienden bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige en ook geruisloze tondeuse werk zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werk zeer makkelijk en is krachtig en geruisloos, fijn apparaat ook makkelijk in ondehoud .
Makkelijk instelbare lengtes.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

super garantie en service van Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag kennis gemaakt met een super garantie service van Remington. Door mijn eigen fout was ik de lader van mijn HC9500 tondeuse kwijt geraakt. Omdat ik erg tevreden ben over de kwaliteit van de tondeuse wilde ik graag (tegen betaling) een nieuwe lader bestellen via de Customer Service. Dit was niet mogelijk, maar omdat het nog binnen de garantie periode viel heb ik vandaag kosteloos een nieuw apparaat ontvangen. Dat vind ik echt grote klasse van de leverancier. Dankjewel daarvoor.

Pluspunten

  • super service
  • uitstekende tondeuse
  • lange scheertijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phdg 16-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Eenvoudige bediening en goede werking en perfecte accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Remington HC500 heeft een eenvoudige bediening en goede werking en perfecte accuduur.
Haar lengte is gemakkelijk instelbaar, goede snit en de accu gaat lang mee, opladen duurt echt niet lang.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • gemakkelijk instelbaar
  • goede snit
  • accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. de Haas 15-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekend !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat dat betrouwbaar werkt. Lange accuduur, accurate instellingen, zorgt voor uitstekende trim en ligt gemakkelijk in de hand.

Pluspunten

  • accuduur
  • triminstellingen
  • betrouwbaar
  • gemakkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CvW 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Licht en handzaam!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een zware tondeuse van Wahl met snoer, dit keer gekozen voor een snoerloze.
Wat een lichtgewicht, superfijn! Scheert goed kort in diverse standen (eventueel ook met opzetstukken te gebruiken). Geluidsarm!

Pluspunten

  • Licht
  • Stil

Minpunten

  • Zou iets meer power mogen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m 25-05-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer prettig

Algemene score

9,0
fijne tondeuse.
ligt lekker in de hand.
goed in te stellen voor de lengte
accu gaat lang mee.
een aanrader

Pluspunten

  • werkt prettig
  • fijne dat je veel lengte kan kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 01-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemakkelijk toestel

Algemene score

10,0
Toestel moet niet vaak opgeladen worden. Men kan veel verschillende lengtes instellen. Handig met kleuren die veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Trapman 19-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Eindelijk een goeie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een aantal keren een goedkope tondeuse in de vuilnisbak hebben gegooid toch maar eens wat dieper in de portemonnee gegrepen. Nou ik wou dat ik dat veel eerder gedaan had want deze tondeuse is echt heel goed en ligt ook heel goed in de hand waardoor het een stuk comfortabeler over mijn hoofd glijd. Ook op de wat langere haar standen doet hij het perfect.
Gewoon goed!

Pluspunten

  • Degelijk opzetstuk wat niet zomaar afbreekt
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De tondeuse glijdt zeer soepel over het hoofd. De lengt instellen is heel gemakkelijk en je hebt ook veel verschillende lengtes. Verder is de tondeuse zeer stil. De oplaadtijd is ook kort en de batterij gaat lang mee. Na 3 kappersbeurten haal je deze tondeuse al eruit. Zeer goede aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Lange batterijduur
  • Korte oplaadtijd
  • Veel verschillende lengtes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 09-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Dit is precies dat ik zocht en super batterij .....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is kwaliteit ...eens om de 4a5 weken opladen ,gebruiksvriendelijk,goede ergonomie
Licht goed in de hand....ik kan dit alleen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinken 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima prijs goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs is prima. Mooi afgewerkt en duidelijke handleiding. Lengte indicator klopt niet geheel dus eerst effe ergens proberen :-) Korter dan aangegeven. Micro Usb lader dus zoeken naar de juiste adapter is verleden tijd. Accu snel vol uit de doos. Goed aangegeven door de indicator.

Pluspunten

  • Micro Usb
  • Strak design
  • Meerdere standen

Minpunten

  • Lengte afstand klopt niet helemaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wim 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

goed toestel

Algemene score

9,0
prima toestel, mooi scheer resultaat en de turbo functie is heel handig. ik ben zeer tevreden over dit toestel.

Pluspunten

  • turbo functie
  • batterij gaat lang mee

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer