Remington HC5900 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Remington HC5900
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Bedrijfstijd
90 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 14-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Scherpe mesjes, batterij gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat.
Snijd goed en accu gaat ook nog eens lang mee. Ligt ook prima in de hand.
Ik reis regelmatig en bijgeleverde werkt alleen op 230V. Omdat het apparaat via usb op te laden is vind ik dat geen probleem. Een oude tablet oplader gebruik ik als alternatief.
In tegenstelling tot mijn vorige remington is dit apparaat niet te gebruiken tijdens het laden. Voor mij ook geen probleem, omdat deze veeeeel langer mee gaat op één accu dan mijn oude model.
Verstellen van gewenste haarlengte werkt niet fijn. Als je altijd dezelfde lengte gebruikt heb je hier geen last van.
Je kunt tijdelijk een gratis powerbank krijgen bij enkele remington modellen, waaronder deze.

Pluspunten

  • accuduur
  • scherpe mesjes
  • licht fijn in de hand
  • voelt degelijk aan
  • tijdelijke actie: gratis powerbank

Minpunten

  • bijgeleverde lader werkt niet op 110V
  • werkt niet tijdens het opladen
  • verstellen van lengtes gaat niet prettig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne en stille tondeuse. Het apparaat knipt snel en gelijkmatig. Het instellen van de kniplengte had beter gekund. De kniplengte kan alleen vergroot worden door gebruik van een wat lompe opzetkam. Het aanpassen van de kniplengte gaat ook moeizaam door het verstellen van een stroef bewegend schuifje. Verder tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Fraaie vormgeving
  • Zowel draadloos als via netstroom bruikbaar

Minpunten

  • Kniplengte alleen instelbaar met opzetkam
  • Opzetkam voelt fragiel aan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter van V 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en goed in de hand liggend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Echte test volgt nog heb product juist in huis eerste indrukken zijn erg goed.
Lijkt me de juiste aankoop na langere tijd kan ik meer zeggen over de degelijkheid van het apparaat

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

DVE 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijna perfect..

Algemene score

7,0
+ Super prijs/kwaliteit
- Opzet kam is te fragiel.
deze had beter geleverd kunnen worden met meerdere en stevigere opzet kammen.

Pluspunten

  • Super prijs / kwaliteit
  • Sterk Scheerblad (duurzaam)
  • Goed te reinigen / onderhouden
  • Design

Minpunten

  • Fragiele opzetkam
  • Stand bepaling van opzetkam
  • 2 opzet kammen (1-21 / 24-44 mm)
  • Geen opberg etui / koffer

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

william 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker in de hand liggend

Algemene score

9,0
lekker in de hand liggend en draadloos.
gaat lang mee voordat je hem weer moet opladen.
goed om op reis mee te nemen omdat het formaat klein is.
ik ga hem veel gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

super garantie en service van Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag kennis gemaakt met een super garantie service van Remington. Door mijn eigen fout was ik de lader van mijn HC9500 tondeuse kwijt geraakt. Omdat ik erg tevreden ben over de kwaliteit van de tondeuse wilde ik graag (tegen betaling) een nieuwe lader bestellen via de Customer Service. Dit was niet mogelijk, maar omdat het nog binnen de garantie periode viel heb ik vandaag kosteloos een nieuw apparaat ontvangen. Dat vind ik echt grote klasse van de leverancier. Dankjewel daarvoor.

Pluspunten

  • super service
  • uitstekende tondeuse
  • lange scheertijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewaal8 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Knipt super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product ligt lekker in de hand, knipt zeer snel en gaat lang mee. Is ook nog eens erg stil. Kortom: toppertje!

Pluspunten

  • Scheert snel
  • Batterij gaat lang mee
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
deze precision cut ligt goed in de hand zowel voor haar als baardtrimwerk. Goede accuduur en makkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kostenko Lyudmila 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel handig

Algemene score

10,0
heel goeie haartrimmer, makkelijk te gebruiken, fantastische resultaat, mijn zoon en mijn man zijn echt tevreden van mijn werk

Pluspunten

  • licht gewicht
  • mooie design
  • makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tondeuse 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Produkt valt behoorlijk tegen.

Algemene score

4,0
Dit is de derde tondeuse van Remington die ik gekocht heb afgelopen jaar. Nadat ik voordien altijd super tevreden ben geweest over dit merk heb ik nu echt teleurgesteld. Jammer dat dit merk zich blijkbaar nu ook overgeeft aan de plastic en nep-chroom cultuur.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • slechte prestatie accu
  • doet goedkoop aan
  • slecht werkend systeem scheerlengte

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Bennekomseboer 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog even afwachten....

Algemene score

6,0
Apparaat ligt goed in de hand, voelt prettig aan en scheert prima. De verstelbare opzetkammen daarentegen zijn erg lastig te verstellen en ik verwacht eigenlijk dat deze nog een keer gaan afbreken. Tot nu toe gaat het goed....

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • mooi kleurtje

Minpunten

  • verstelbare opzetkam werkt matig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi goed in de handliggende tondeuse .
Die precies doet wat hij moet doen en alles even netjes !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

susar 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel opladen, langer gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tondeuse heeft meer capaciteit en is gebruiksvriendelijker, langer accuduur dan de vorige versies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed, simpel product

Algemene score

8,0
Remington zijn de beste tondeuses, met opzetkammetje werkt hij ook prima, makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • degelijk
  • makkelijk
  • stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoske 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterdicht en grote accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werkt zoals het moet en waterdicht is helemaal top.
\de accuduur is uitstekend en scheert nauwkeurig mijn hoofd met stoppeltjes. Precies zoals ik het wil in te stellen.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Accuduur
  • Makkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DI 19-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Leuk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kende Remington al een tijdje. Vorige tondeuse was ook een Remington .. en wil niets anders meer :) Het is echt een kwalitatief toestel wat het gewoonweg doet. Meer moet toch niet ?

Pluspunten

  • kwaliteit
  • water bestending

Minpunten

  • gaat maar 5 jaar mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petran 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kende het merk van de kapper, daar wordt het intensief gebruikt. vandaar voor kwaliteit gekozen van een merk dat zich bewezen heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robbert 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is waar voor je geld het ligt lekker in de hand en doet wat er van wordt verwacht.
Een top tondeuse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ioan Dologa 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik heb voor dit product gekozen omdat de rapport prijs kwaliteit heel goede is.
Ik ga dit product aan lijn vrienden bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige en ook geruisloze tondeuse werk zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werk zeer makkelijk en is krachtig en geruisloos, fijn apparaat ook makkelijk in ondehoud .
Makkelijk instelbare lengtes.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews