Remington HC5900 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Remington HC5900
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Bedrijfstijd
90 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Scherpe mesjes, batterij gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat.
Snijd goed en accu gaat ook nog eens lang mee. Ligt ook prima in de hand.
Ik reis regelmatig en bijgeleverde werkt alleen op 230V. Omdat het apparaat via usb op te laden is vind ik dat geen probleem. Een oude tablet oplader gebruik ik als alternatief.
In tegenstelling tot mijn vorige remington is dit apparaat niet te gebruiken tijdens het laden. Voor mij ook geen probleem, omdat deze veeeeel langer mee gaat op één accu dan mijn oude model.
Verstellen van gewenste haarlengte werkt niet fijn. Als je altijd dezelfde lengte gebruikt heb je hier geen last van.
Je kunt tijdelijk een gratis powerbank krijgen bij enkele remington modellen, waaronder deze.

Pluspunten

  • accuduur
  • scherpe mesjes
  • licht fijn in de hand
  • voelt degelijk aan
  • tijdelijke actie: gratis powerbank

Minpunten

  • bijgeleverde lader werkt niet op 110V
  • werkt niet tijdens het opladen
  • verstellen van lengtes gaat niet prettig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

phdg 16-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Eenvoudige bediening en goede werking en perfecte accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Remington HC500 heeft een eenvoudige bediening en goede werking en perfecte accuduur.
Haar lengte is gemakkelijk instelbaar, goede snit en de accu gaat lang mee, opladen duurt echt niet lang.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • gemakkelijk instelbaar
  • goede snit
  • accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. de Haas 15-07-2017 Product paar maanden in bezit

Uitstekend !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat dat betrouwbaar werkt. Lange accuduur, accurate instellingen, zorgt voor uitstekende trim en ligt gemakkelijk in de hand.

Pluspunten

  • accuduur
  • triminstellingen
  • betrouwbaar
  • gemakkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CvW 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Licht en handzaam!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een zware tondeuse van Wahl met snoer, dit keer gekozen voor een snoerloze.
Wat een lichtgewicht, superfijn! Scheert goed kort in diverse standen (eventueel ook met opzetstukken te gebruiken). Geluidsarm!

Pluspunten

  • Licht
  • Stil

Minpunten

  • Zou iets meer power mogen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m 25-05-2017 Product paar weken in bezit

zeer prettig

Algemene score

9,0
fijne tondeuse.
ligt lekker in de hand.
goed in te stellen voor de lengte
accu gaat lang mee.
een aanrader

Pluspunten

  • werkt prettig
  • fijne dat je veel lengte kan kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 01-01-2017 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk toestel

Algemene score

10,0
Toestel moet niet vaak opgeladen worden. Men kan veel verschillende lengtes instellen. Handig met kleuren die veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Trapman 19-12-2016 Product paar maanden in bezit

Eindelijk een goeie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een aantal keren een goedkope tondeuse in de vuilnisbak hebben gegooid toch maar eens wat dieper in de portemonnee gegrepen. Nou ik wou dat ik dat veel eerder gedaan had want deze tondeuse is echt heel goed en ligt ook heel goed in de hand waardoor het een stuk comfortabeler over mijn hoofd glijd. Ook op de wat langere haar standen doet hij het perfect.
Gewoon goed!

Pluspunten

  • Degelijk opzetstuk wat niet zomaar afbreekt
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De tondeuse glijdt zeer soepel over het hoofd. De lengt instellen is heel gemakkelijk en je hebt ook veel verschillende lengtes. Verder is de tondeuse zeer stil. De oplaadtijd is ook kort en de batterij gaat lang mee. Na 3 kappersbeurten haal je deze tondeuse al eruit. Zeer goede aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Lange batterijduur
  • Korte oplaadtijd
  • Veel verschillende lengtes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 09-12-2016 Product paar maanden in bezit

Dit is precies dat ik zocht en super batterij .....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is kwaliteit ...eens om de 4a5 weken opladen ,gebruiksvriendelijk,goede ergonomie
Licht goed in de hand....ik kan dit alleen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinken 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima prijs goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs is prima. Mooi afgewerkt en duidelijke handleiding. Lengte indicator klopt niet geheel dus eerst effe ergens proberen :-) Korter dan aangegeven. Micro Usb lader dus zoeken naar de juiste adapter is verleden tijd. Accu snel vol uit de doos. Goed aangegeven door de indicator.

Pluspunten

  • Micro Usb
  • Strak design
  • Meerdere standen

Minpunten

  • Lengte afstand klopt niet helemaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wim 08-12-2016 Product paar weken in bezit

goed toestel

Algemene score

9,0
prima toestel, mooi scheer resultaat en de turbo functie is heel handig. ik ben zeer tevreden over dit toestel.

Pluspunten

  • turbo functie
  • batterij gaat lang mee

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer