Remington HC5700 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Remington HC5700
Best Reviewed - december 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Werkt op batterijen
Ja
Bedrijfstijd
75 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze tondeuse fijner dan m'n oude (ook Remington). Deze nieuwe laad sneller op en accu gaat langer mee. Snijdt minder in je vel. Deze opzetstukjes zijn wel even wennen. Mijn vorige had een mooi tasje waar alle accessoires in opgeborgen kon worden, dat mis ik bij deze helaas wel.

Pluspunten

  • Laadtijd
  • Accuduur
  • Snijdt niet erg in je vel

Minpunten

  • Opzetstukjes zijn even wennen
  • Geen tasje
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kinglucas 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit en fijne accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De HC5700 is een prima tondeuse. Zeker met de turbostand aan, zijn de wat dikkere haren geen probleem. De accuduur is ruim voldoende om een aantal keer de tondeuse te gebruiken (bvb een knipbeurt en meerdere malen de baard trimmen).

Een minder punt vind ik de flinke stappen tussen de standen van het kleine opzetstuk. 3-6-9 millimeter, dit was toch fijner geweest als dit per millimeter instelbaar was. En de onderkant van het opzetstuk zit een ruimte zonder plastic, waardoor met flink drukken op een kleine stand, de afstand tot het haar minder wordt. Dat had wat mij betreft twee punten op de beoordeling gescheeld.

Al met al een leuke tondeuse voor het geld.
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jen 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterzacht en pijnloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit zoals je verwacht van Reminton met een prima prijs verhouding.
Fijn apparaat om mee te werken.

Pluspunten

  • pijnloos
  • weinig lawaai

Minpunten

  • verstelling opzet stuk wat stroef
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HC5700 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu ; hoge snelheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig in gebruik. Doet wat t wat moet doen. Hoge snelheid in scheren en ligt makkelijk in de hand.
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robin 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede scherpe tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede tondeuse met scherpe mesjes, lange accuduur en het opladen is heel snel van dit apparaat. Goed te gebruiken voor hoofd haar en rug. Dit is de tweede remington en ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Scherpe mesjes
  • lange accuduur
  • snel opgeladen
  • makkelijk in bediening

Minpunten

  • De opzet stukken zijn niet heel sterk
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sarie 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ergonomie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiteraard zijn prijs en kwaliteit van belang, maar voor mij is ook de ergonomie van belang. De tondeuse moet goed in mijn hand passen, niet te groot of te zwaar zijn. De Remington HC 5700 voldeed goed aan mijn wensen dus daarom gekocht.

Pluspunten

  • Prijs
  • Ergonomie
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
oude tondeuse Philips weer kapot nu een keer na onderzoeken deze gekocht werkt vele malen beter dan vorige doet wat hij moet doen

Pluspunten

  • messen
  • voelt stevig aan werkt prima

Minpunten

  • opbergzakje voor spullen neit aanwezig
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brasco 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na een aantal jaren met volle tevredenheid de HC5550 gebruikt te hebben nu een soortgelijke gekocht waar ik hopelijk net zo veel plezier van zal hebben

Pluspunten

  • afspoelbaar
  • veel standen

Minpunten

  • nog niet ontdenkt
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arwed 28-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good choice - Remington HC5700

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Good choice related to the price. Very easy to use, good quality, lays good in hand and is easy to use. Blades cut sharp and persice, good adjustment.

Pluspunten

  • Easy to adjust
  • Silent
  • Lays good in hand
  • 1-44mm length setting
  • Cordless and cord usable

Minpunten

  • Blade cartridges are plastic, but durable
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theunissen 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand en niet zwaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne tondeuse, onze eerste, maar scheert als een tierelier, mooie vormgeving, gekocht ook omdat ie niet duur was en mooi kort kan scheren
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.F. Wolff 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand en snijd soepel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitvoering en mooie kleurstelling, scherp titanium mes, ligt goed in de hand en is prettig licht. Geeft mooie haircut door het scherpe titanium mes.

Pluspunten

  • Kleur
  • Titanium mes
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remmington HC5700 PrecisionCut

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De tondeuse ligt goed in de hand en is gemakkelijk te gebruiken. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en in de Nederlandse taal.
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nele 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en precieze haartrimmer

Algemene score

10,0
Mooie haartrimmer die zijn prijs waard is. Goede accu die lang meegaat. Pluspunt ; afneembare mesjes voor een grondige reiniging.

Pluspunten

  • afneembare mesjes
  • goede accu
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Messcherpe tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed in te stellen. Echt super scherp. Makkelijk in in de hand.
Ook geen snoeren omdat de tondeuse oplaadbaar is.

Kortom beste keuze. Erg goed en betaalbaar.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Erg scherp
  • Oplaadbaar
  • Titanium mes.

Minpunten

  • Plastic opzet stuk is wat gammel.
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede tondeuse voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks de lage prijs is dit een goed werkende tondeuse die het haar goed knipt. We hebben hem gekocht als vervanging van een tondeuse van een ander merk.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • makkelijk schoon te maken
  • oplaaadbaar via USB

Minpunten

  • geen tas
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roberto 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HC5700

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een snell oplaadbare batterij en daarbij lang draadloos te gebruiken, bovenal een heel strak resultaat.
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Irma 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. Gemakkelijk te gebruiken. Ligt goed en licht in de hand. Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P van de Laarschot. 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne tondeuse.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is licht, erg gemakkelijk schoon te maken en goed in gebruik. Vorm is fijn en de kabel is lang genoeg.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Lange kabel
  • Ligt goed in de hand
  • Goedkoop.

Minpunten

  • Opzetstuk moeilijk te verwisselen.
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RPG 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeker met de cashback-actie is deze niet duur. Van mijn vorige Remington is na 15 jaar de accu op. Het snijblad is nog prima. Vandaar dat ik weer voor een Remington met titanium bladen heb gekozen
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi zacht geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van mijn vorige Remington was ik zeer tevreden daarom heb ik deze nieuwe Remington gekocht bovendien die actie van -10€ is helemaal top
Geschreven voor: Remington HC5700

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews