BaByliss For Men E837E - X-10 Wtech - Reviews

Best Reviewed jun 2017 BaByliss For Men E837E - X-10 Wtech
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Aantal snelheden
1
Opzetkammen
hoofd, baard, snor, bakkebaard, oor, neus
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DennisLindsay 26-11-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Een erg fijne tondeuse. Door zijn unieke mesjes 'hapt' hij niet in je haren. Er zitten veel verschillende opzetstukken bij, waardoor hij voor veel doeleinden te gebruiken is.
Het enige wat lastiger is, is hem te gebruiken voor een echte 3-dagen-baard. Voor de rest een prima tondeuse en zeker een aanrader qua kwaliteit-prijsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
pro-b 02-11-2015

Ik heb deze op het oog, wat is de reden dat een echte 3 dagen baard niet lukt?
alvast bedankt

Reageer

Martijn 16-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Top tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker klein en krachtige tondeuse, makkelijk mee op reis te nemen en de accu gaat lang mee.
Alleen de houder voor de onderdelen slaat nergens op, gelijk weggegooid, past niet eens alles in.
Verder erg tevreden met alle opzetstukken, goed te variëren om baard, snor en hoofd op juiste lengte te trimmen.

Nu bijna een jaar in gebruik en een echte aanrader.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Snel
  • voldoende opzetstukken

Minpunten

  • opberg systeem slaat nergens op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammad Khattab 14-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I like it and i buy it because of many uses and its very usefull and amazing product with waterproof heads , thanks for this product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 14-07-2017 Product paar maanden in bezit

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Algemene score

10,0
Dit product is alles in 1 en het is bruikbaar voor het gehele lichaam. Ik ben enorm blij met dit product! Hoge kwaliteit, gaat lang mee. Ik raad zeker iedereen dit product aan. Wacht niet langer en houdt het gemak!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Hoge kwaiteit
  • Eigenlijk alles goed!

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van vlerken 14-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Babyliss x10

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enige minpunt is de houder voor de rest doet hij zijn werk goed. Batterij werkt lang ligt makkelijk in de hand.

Pluspunten

  • Batterij
  • Ligt makkelijk in de hand

Minpunten

  • Houder is erg ongemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L Thielemans 07-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Irriteert de huid niet

Algemene score

8,0
Goed en degelijk, veel nuttige hulpstukken, irriteert de huid niet, is perfect geschikt voor het trimmen van baard maar vervangt geen scheerapparaat (is ook niet de bedoeling). Oplaadtijd 8 uur maar dit is geen probleem voor mij, werkt ook rechtstreeks op het net. Enige minpunt is de opberging voor de hulpstukken welke niet erg handig is. Het voldoet uitstekend waarvoor het geschikt is.

Pluspunten

  • geen irritatie huid
  • handig in gebruik

Minpunten

  • opberghulpstuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabio 01-07-2017 Product paar maanden in bezit

Goed scheerapparaat, Grote capaciteit van de batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed scheerapparaat, dat doet wat moet.

Apparaat voor dagelijks gebruik eventueel in een vochtige omgeving .

Het is zacht voor de gevoelige huid.

De batterij heeft een hoge capaciteit en hoef je maar 1x op te laden per maand.

Pluspunten

  • Zeer nauwkeurig resultaat
  • Hoge capaciteit van de batterij
  • Gebruik in vochtige ruimten is mogelijk
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Behuizing is van kunststof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 01-07-2017 Product paar maanden in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Makkelijk in gebruik en door de verschillende onderdelen geen andere apparaten meer nodig. Is precies en ligt goed in de hand. Opzet kammetje is wel erg kwetsbaar en is al voor de 2e keer van seconden lijm voorzien maar zou eigenlijk vervangen moeten worden voor een steviger exemplaar.

Pluspunten

  • Accu
  • Verschillende opzet onderdelen
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Opzetkammetje snel kapot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pim 30-06-2017 Product paar maanden in bezit

Multifunctioneel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk noodzakelijk product dat meerdere functies heeft en die een man gewoon móet hebben . Goede prijs-kwaliteitverhouding. Krijg je geen spijt van. Al eerder gekocht en is vele jaren meegegaan tot ik hem liet vallen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Soms hulpstuk moeilijker om te klikken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

André Van Thielen 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Baardtrimmer

Algemene score

10,0
Deze baardtrimmer voldoet in alle opzichten aan de verwachtingen. Standen zijn perfect regelbaar, accu moet niet om de haverklap opgeladen worde, toestel ligt goed in de hand en er worden nog enkele andere koppen bijgeleverd. Het is derhalve zijn prijs meer dan waard

Pluspunten

  • Prijs
  • Lange accuduur
  • Trmkop precies regelbaar
  • Meerdere koppen bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
Deze baardtrimmer voldoet in alle opzichten aan mijn verwachtingen. Standen zijn goed regelbaar, accu gaat lang mee.Toestel ligt prettig in de hand en er worden verschillende koppen bijgeleverd. Ik gebruik hem als tondeuse en als baardtrimmer. Het is zijn prijs wel waard. Het is voor mij al de 2e van Babyliss.

Pluspunten

  • accuduur
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Veel mogelijkheden, nauwkeurig trimmen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie set met veel mogelijkheden en opzetstukjes. Opzetkammetjes zijn wat kwetsbaar. Fijn dat je zeer precies kan trimmen.

Pluspunten

  • Opzetstukken
  • Accu
  • Nauwkeurig

Minpunten

  • Kwetsbaar
  • Geen opbergetui

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat! Handig in gebruik, vele instelbare standen, fijn met de vele opzetstukjes ook al gebruiken wij ze niet allemaal. De houder vonden we lastig in gebruik, alles bij elkaar in een tasje gedaan, voor ons zo makkelijker op te bergen.

Pluspunten

  • Goede accu
  • Instelbare standen
  • Gemakkelijk te hanteren

Minpunten

  • Houder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stan 29-06-2017 Product paar maanden in bezit

Trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De trimmer werkt prima, maar niet zo goed als wat elke kapper heeft maar handig voor thuisgebruik!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Antoon 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, en voldoende hulpstukken om alle uitdagingen aan te kunnen gaan

Pluspunten

  • Prijs
  • Hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen 21-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima multi-use apparaat - houder niet handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk product, scherp, lange accuduur, compact, attractief geprijsd en toepasbaar voor bijna alles op scheren/onthaar gebied. De houder voor de opzetstukjes is eigenlijk waardeloos. Die is erg licht, dus niet handig om de verschillende opzetstukken erin te zetten. Ik heb ze gewoon los in een bakje gedaan.

Pluspunten

  • makkelijk
  • voordelig
  • lange batterijduur

Minpunten

  • houder opzetstuk onhandig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hendrik 21-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Oplossingen die eerdere producten niet boden

Algemene score

9,0
Prima werking alle modules die er bij zijn. Vele andere geprobeerd maar b.v. Neustrimmer werkt hier wél.
Scheerfunctie zou zo moeten werken dat de haartjes worden opgezogen. Nu moet je opletten dat je het scheren boven een wasbak of bad doet. Dan zijn ze weg te spoelen. Werkt wel goed en glad.

Pluspunten

  • glad scheren mogelijk
  • neustrimmer werkt prima, maar wel goed richten

Minpunten

  • Met scheeroptie vallen haartjes in het rond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 31-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
M'n Philips had het begeven na 2 jaar. Het leek wel of de messen helemaal niet meer scherp waren. Deze BaByliss is een heel stuk sterker en ik heb nog nooit een trimmer gehad die zo makkellijk door het haar ging. Lekker handig apperaat en ook nog 3 jaar garantie zag ik. Dan moet het wel goed zijn.

Ben benieuwd hoelang ik deze kan gebruiken. Tot zover ben ik dik tevreden. Ik gebruik trouwens niet alle onderdelen die erbij zitten. Veel te veel eigenlijk. Maarja, zat bij de prijs in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

tonnie1961 27-11-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
deze tondeuse is makkelijk in gebruik en ligt lekker in de hand.
alle hulpstukken passen goed en geven ook het gewenste resultaat.
en de hulpstukken zijn makkelijk schoon te maken,ook onder de douche doet hij het goed.
al met al een goed apparaat voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

>