LG OLED65E8PLA 2018 - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 99 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 04-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Game of Thrones grootste en donkerste veldslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
deze week was er afl 3 van Game of Thrones laatste seizoen. in de tweets en persberichten werd er massaal geklaagd over deze donkere aflevering en dat je niets kon zien van een van de grootste veldslagen in winterfel, met verwarring en teleurstelling tot gevolg. Nu op mijn LG OLED tv was het kleur en beeld perfect zichtbaar en heb super goed kunnen genieten van deze afl. deze tv's zijn gemaakt om zulke series goed in beeld te brengen. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Zwartweergave
  • geluid
  • glas voor het scherm zonder spiegeling

Minpunten

  • snel start gids onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap Schuurman 18-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top beeld en super groot schern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Ik was een plasma scherm gewend en daarom door de firma Bakker geadviseerd dit toestel te nemen voor zowel geluid als kleuren

Pluspunten

  • Kleur
  • Geluid
  • Groot beeldformaat

Minpunten

  • Uitbetaling cashback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tony so 03-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede fijne tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Ben erg blij met de LG tv. Mooi beeld en makkelijk te bedienen met de magic remote control. Geluid kan ik niks over zeggen, omdat ik een soundbar gebruik.

Pluspunten

  • beeld
  • prijs kwaliteitverhouding
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 26-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een geweldige televisie.

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Heb hem nu een maand. Ben er zeer tevreden over. Een geweldige televisie met een super beeld.
Wel even wennen aan de gebruikersinterface.
Heb hem aangesloten op een Onkyo receiver dus gebruik het geluid daarvan.
De mediaspeler speelt weinig formaten af, maar daar gebruik ik een Dune speler voor.

Pluspunten

  • beeld
  • gebruiksgemak
  • vormgeving

Minpunten

  • weinig formaten mediaspeler

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 26-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en design

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel gekocht omdat het beeld perfect is en het gehele toestel een goede uitstraling heeft.
goed geluid en contrast.
een groot nadeel na een maand twee barsten in de glasplaat net boven de voet?

Pluspunten

  • Zeer goed beeld
  • Geluid erg goed
  • Mooi design

Minpunten

  • Glasplaat gescheurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jaap Schuurman 26-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Op advies van de plaatselijke dealer, Bakker Scharlo Alkmaar, hebben wij deze gekocht. Omdat we een plasma gewent waren om geluid en kleur, zou deze 64 inch oled van LG het meest worden aanbevolen, en ik moet zeggen, top, wat een kijkgenot.

Pluspunten

  • Platte scherm
  • Mindere energie verbruik
  • Geluid en kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 17-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

doet wat het beloofd.

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Deze LG OLED65E8PLA Is een goede keuze. De instellingen en keuze die je hebt om het beeld aan te passen zijn ruim voldoende en zijn ook heel nuttig. Als je de kleuren pallet iets te helder vind dan kan je dit verzachten door bvb naar bioscoop instellingen te gaan. Er is zelf gedacht aan een modus voor je ogen wat rust te geven door een filter over het beeld te leggen. De glasplaat over het scherm vind ik prachtig en nooit gezien. je tv lijkt zo een beetje te zweven. Het geluid vind ik persoonlijk vooral bij muziek via spotify geweldig goed klinken. Het geeft een ruimtelijk geluid. Een aansluiting voor mijn hoofdtelefoon mis ik wel. Het beeld dan is dan weer zo helder en mooi. Het zwart is echt wauw! en zelf met een gewone bleu ray is door de opschaling het beeld kristal helder. Ik vind geen enkel tv die dit voor elkaar krijgt. Ik ben heel tevreden over deze OLED TV en het kost je 3 daagjes om wat te wennen aan de grote en de kleuren zijn niet te overdadig geforceerd, maar natuurlijk weergegeven. Je hebt hier nog ruimte genoeg om dit alles ook naar smaak aan te passen. Ik vind dit wel prettig en een grootte pluspunt. Ook de vlotte werking om de app's te gebruiken werkt prima en snel.

Pluspunten

  • instelmogelijkheden beeld
  • zwart is zwart
  • aanwezig geluid is meer dan oke.
  • glasplaat zwevende tv
  • interface menu overzichtelijk en fris

Minpunten

  • geen koptelefoon aansluiting
  • snel start gids onduidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ton balk 12-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
een mooi groot scherm en een mooi geluid. heel scherp beeld. we zijn er zeer content mee
de bediening is ook heel prettig.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • heel goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Had een Samsung van 15 jaar, deed het nog goed, maar na de aanschaf van de LG ben ik blij dat ik het gedaan heb. Super mooi beeld en de 65" is ook perfect. Al binnen een dag gewend aan het formaat. Jammer dat de koppeling met mijn Ziggo Horizon niet goed gaat (is al veel over geschreven of fora). Ik ga nog lang genieten van deze TV.

Pluspunten

  • Mooi schrep beeld
  • Zwart is echt zwart
  • Design met voet is mooi
  • Handige kabel geleider aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en formaat prima!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
LG-oled65E8PLA.
Net paar weekjes in bezit. Erg mooi beeld en hij lijkt te zweven.
Formaat van 164cm is na een dag gewoon en past prima in het interieur.
Kijk wel even naar de prijzen hier en daar, dar zijn honderden euro's mee te besparen!

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Mooi design

Minpunten

  • Doe voorzichtig met de glasplaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Merkbaar verschil met andere merken, klank van tv zelf vind ik ondermaats indien je de klank kleur van een soundsystem gewoon bent. Prijs naar kwaliteit. Voor een Daf betaal je ook minder dan voor een Bentley.

Pluspunten

  • prachtige kleuren
  • trilvrij beeld

Minpunten

  • Klank van tv zelf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolsenbroek 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

65 inch tv plat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Tv bijzonder goed .
Wij zijn erg tevreden.
Beeld kwaliteit zeer goed .
Geluid perfect
Wij bevelen deze tv zeker aan.
Vormgeving erg mooi .
Vooral de schilderijen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Tersteeg 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dhr. A.Tersteeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch mijn Plasma tv (hoog stroom verbruik) ingeruild voor de LG OLED65C8P tot heden nog geen spijt ervan. Wat een pracht beeld prima geluid en mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. Hadders, Losser 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kleuren, uitmuntend contrast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
We hadden de laatste generatie Pioneer 50 inch. plasma tv. Hiervan waren de kleuren en contrast al prima. Maar na 9 jaren tijd voor een groter scherm. Bewust gekozen voor LG oled. Nieuwste generatie scherm en processor. De 4K beelden via o.a. Youtube zijn verbluffend mooi. Door automatische upscaling naar 4K altijd scherpe, heldere beelden. Mooi minimalistisch design. Goede geluidskwaliteit van de ingebouwde luitsprekers. Film kijken bij voorkeur via "cinema" beeldmodus. Bij gewoon tv kijken via aangepaste "standaard" beeldmodus. Veel beeldinstelmogelijkheden. Zeer snelle processor.

Pluspunten

  • Algemene beeldweergave
  • Zwartweergave/contrast
  • Veel instelmogelijkheden
  • Design
  • Uitmuntende upscaling naar 4K

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig helder, scherp en wat een kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Na een viertal maanden nog altijd super tevreden. Geweldig product, groot, helder en kleurrijk beeld. Geluid is zonder meer goed.
Ondanks de hoge prijs en ware aanrader.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Kleuren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JBdV 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top TV met schitterende look (geen luidsprekers zichtbaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Ook al was ik gewend aan een zeer goed beeld van m'n plasma TV , deze LG OLed is echt weer een klasse beter. Het design van de E8 serie is ook onovertroffen. Geluid is natuurlijk niet perfect, maar dat gaat prima langs mijn audio installatie zonder lip sync problemen. Hulde !!!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

58 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Een prachtige tv, mooi design zeer scherp beeld, Komt heel goed geluid uit.
Helemaal happy mee. Qua bediening ook zeer makkelijk. Heel fijn te werken met de muis.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Disign

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ollie 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

9,0
Om dat hij als een van de beste uit de test kwam heb ik hem gekozen. De tv is inderdaad heel erg goed mooi van kleur goed van geluid en mooi van vorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arek 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit top !,,mooie beeld geluid super tevreden ,,,,!,!,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 06-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot en super helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA 2018

Algemene score

10,0
Blij met de aanschaf. TV kijken is een belevenis door het grote scherm en de illusie dat het scherm zweeft. Absolute aanrader in iedere (tv)kamer.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews