LG OLED65E8PLA - Reviews

Best Reviewed aug 2018 LG OLED65E8PLA
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,18 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED65E8PLA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Merkbaar verschil met andere merken, klank van tv zelf vind ik ondermaats indien je de klank kleur van een soundsystem gewoon bent. Prijs naar kwaliteit. Voor een Daf betaal je ook minder dan voor een Bentley.

Pluspunten

  • prachtige kleuren
  • trilvrij beeld

Minpunten

  • Klank van tv zelf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolsenbroek 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

65 inch tv plat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Tv bijzonder goed .
Wij zijn erg tevreden.
Beeld kwaliteit zeer goed .
Geluid perfect
Wij bevelen deze tv zeker aan.
Vormgeving erg mooi .
Vooral de schilderijen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Tersteeg 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dhr. A.Tersteeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch mijn Plasma tv (hoog stroom verbruik) ingeruild voor de LG OLED65C8P tot heden nog geen spijt ervan. Wat een pracht beeld prima geluid en mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. Hadders, Losser 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kleuren, uitmuntend contrast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
We hadden de laatste generatie Pioneer 50 inch. plasma tv. Hiervan waren de kleuren en contrast al prima. Maar na 9 jaren tijd voor een groter scherm. Bewust gekozen voor LG oled. Nieuwste generatie scherm en processor. De 4K beelden via o.a. Youtube zijn verbluffend mooi. Door automatische upscaling naar 4K altijd scherpe, heldere beelden. Mooi minimalistisch design. Goede geluidskwaliteit van de ingebouwde luitsprekers. Film kijken bij voorkeur via "cinema" beeldmodus. Bij gewoon tv kijken via aangepaste "standaard" beeldmodus. Veel beeldinstelmogelijkheden. Zeer snelle processor.

Pluspunten

  • Algemene beeldweergave
  • Zwartweergave/contrast
  • Veel instelmogelijkheden
  • Design
  • Uitmuntende upscaling naar 4K

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 05-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Een schitterende TV met een perfect beeld, een eenvoudige en overzichtelijk menu.
wel is het scherm breekbaar als je deze verkeerd optilt er zou een te bewaren zijkanten vervoer versteviging bijgeleverd moeten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig helder, scherp en wat een kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

9,0
Na een viertal maanden nog altijd super tevreden. Geweldig product, groot, helder en kleurrijk beeld. Geluid is zonder meer goed.
Ondanks de hoge prijs en ware aanrader.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Kleuren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JBdV 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top TV met schitterende look (geen luidsprekers zichtbaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Ook al was ik gewend aan een zeer goed beeld van m'n plasma TV , deze LG OLed is echt weer een klasse beter. Het design van de E8 serie is ook onovertroffen. Geluid is natuurlijk niet perfect, maar dat gaat prima langs mijn audio installatie zonder lip sync problemen. Hulde !!!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

58 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Een prachtige tv, mooi design zeer scherp beeld, Komt heel goed geluid uit.
Helemaal happy mee. Qua bediening ook zeer makkelijk. Heel fijn te werken met de muis.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Disign

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ollie 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

9,0
Om dat hij als een van de beste uit de test kwam heb ik hem gekozen. De tv is inderdaad heel erg goed mooi van kleur goed van geluid en mooi van vorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arek 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit top !,,mooie beeld geluid super tevreden ,,,,!,!,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 06-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot en super helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Blij met de aanschaf. TV kijken is een belevenis door het grote scherm en de illusie dat het scherm zweeft. Absolute aanrader in iedere (tv)kamer.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karine 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherp scherm

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
wij zijn erg tevreden van onze aankoop, helder en scherp beeld, prachtige kleuren, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk onderhoud, mooi design.

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul2018 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
De beeldkwaliteit is ronduit verbluffend. Zeker bij bepaalde uitzendingen in HDR en Dolby Vision van Netflix en Amazon Prime, maar zelfs ook bij het "normale" Ziggo signaal. Er zijn legio mogelijkheden voor beeld en geluid maar wij gebruiken meestal de Technicolor Expert beeldmodus. Het geluid van de ingebouwde Dolby Atmos soundbar is dermate goed dat een Home Cinema set voor ons niet (meer) nodig is.
Het toestel ziet er opgehangen aan de wand ook zonder beeld fantastisch uit, mede door de brede glazen rand onder de TV. De vormgeving laat niets te wensen over. De duurzaamheid nu al aangeven blijft natuurlijk altijd een gok, maar we nemen aan dat dit wel goed zit voor de prijs die voor deze TV betaald moet worden.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • soundbar
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karine 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherp scherm

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
wij zijn erg tevreden van onze aankoop, helder en scherp beeld, prachtige kleuren, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk onderhoud, mooi design.

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simply the Best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijke installatie procedure en afstemming op provider set up box of CI card. Helder, duidelijk en scherp beeld met diepe kleuren en zwart is zwart.
Kijkhoek is uitstekend. Geluidskwaliteit is zonder meer goed en helder.
TV heeft veel instel mogelijkheden voor beeld en geluid zodat het op persoonlijke smaak kan worden aangepast.Beeld kwaliteit is fantastische steekt met kop en schouders uit boven de Samsung Qled.
Tot o heden geen min punten te melden.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Instellingen
  • Kleurenspectrum

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Maurice 13-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn beste koop

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Aan te bevelen! Samen met de sound bar is dit een prachtige belevenis. Bioscoop thuis wat moet men nog meer wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Egmond 20-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig helder scherm

Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

10,0
Super contrast en glasheldere beelden. Zelfs mindere kwaliteit uitzendingen zijn prachtig op deze tv. Het beste beeld dat ik ooit ergens heb gezien. Hier kan op dit moment niets aan tippen.

Pluspunten

  • Glashelder beeld
  • Uitmuntend contrast
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65E8PLA

Algemene score

9,0
Qua design, beeldtechniek en gebruiksvriendelijkheid onovertroffen.
De TV staat bij ons op een glazen tv-meubel en is een verrijking van de ruimte.
Zelfs mijn vrouw, die eerst iets sceptisch was, is volledig overtuigd en blij.

Pluspunten

  • prachtig en natuurlijk beeld
  • prachtig design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer