Samsung QE65Q70BAT QLED - Reviews

Bekijk 18 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 18-01-2023

Complete beeldervaring

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
Ben tot nu toe nog steeds onzettend enthousiast over de tv. Heb hem nu ongeveer 3 maanden en kan tot zover geen minpunten benoemen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MGO1964 02-01-2023

Geweldige TV met uitstekende kwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfect beeld……..……tevens een hele complete TV met heel veel mogelijkheden.

Goede prijs / kwaliteit verhouding!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marl1 29-12-2022

Super fijne tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne tv, heel mooi beeld. Super makkelijk te koppelen met je andere Samsung apparaten voor nog meer gebruiksgemak.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-12-2022

Beste prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Even wennen met de afstandsbediening maar verder zeer snelle tv met erg mooi beeld voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sandra75h 29-12-2022

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige tv die gemakkelijk te bedienen is. De tv heeft erg mooi beeld en mooie kleuren. Ik ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon42 28-12-2022

Nieuwe TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede beeldkwaliteit; gemakkelijke bediening;gunstige prijs/kwaliteit verhouding; simpele installatie.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-12-2022

In 1 woord : Wauw.

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijne TV. Mooi slank design, past in elk interieur. Mooie warme kleuren. Fijne Samsung App (Android en IOS) via je mobiel. Kalibratie mogelijkheden. Ambiance functie, grote diversiteit aan achtergronden. Op de TV een behoorlijke hoeveelheid aan Apps, voor ieder gezinslid wat wils. Afstandsbediening met spraak functie. Tevens oplaadbaar via zon energie of met een kabel (beter voor het milieu. Goede prijs verhouding voor wat je allemaal krijgt. Voor ons 1 woord: Wauw!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Muhammet T 24-12-2022

super strakke tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie en strakke tv. Beeldkwaliteit is uitstekend. Na een research te hebben gedaan, heb ik gekozen voor Samsung TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wim1974 21-12-2022

Perfecte tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken deze tv in gebruik. Top tv. Qua beeld en mogelijkheden. Ook voor gamers. Voorzien van een 120hrz mode
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-12-2022

Geweldig beeld en heel makkelijk mee om te gaan

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooi product met een heel helder beeld. Daarnaast is het ook makkelijk om je weg erin te vinden. Het was ook simpel om het in elkaar te zetten en op te tillen, ook al ben ik niet heel sterk. Een verbeterpunt zou de begin lay out kunnen zijn, waar je zelf makkelijk je favoriete apps neer kan zetten. Ook zou het mogelijk moeten kunnen zijn om de sneltoetsen op je afstandsbediening zelf aan te kunnen passen, in plaats van dat het al voor Netflix en Disney+ staat. Verder ontzettend blij mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nikkiee 20-12-2022

Fantastische Smart TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Samsung komt als beste uit elke test qua televisie. Het beeld is haarscherp, de bediening makkelijk en snel. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit en raden deze tv zeker aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-12-2022

Prijs kwaliteit top

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit kan je niets verkeerd doen met deze televisie. De prestaties zijn zeer goed en het design is mooi
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-12-2022

Geweldige televisie

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super televisie met veel mogelijkheden! Werkt zeker naar verwachting.
Hele vooruitgang vergeleken onze vorige tv.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-12-2022

Geweldigr tv met goed beeld!

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij werkt snel en wij kunnen tegelijk met onze zoon tv kijken en toch naar een ander programma kijken. Heerlijk!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MiesenSan 18-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede midden segment tv voor een prima prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q70BAT QLED

Algemene score

8,0
Mooie grote tv, prima helder en scherp beeld en een nette prijs, helaas wel flink zogenaamde clouding bij een zwart beeld! Volgens de verkoper en ook de klantenservice van Samsung is dit iets wat er eigenlijk bij hoort. Dit wordt je niet verteld als je naar de prachtige beelden staat te kijken in de winkel! Hier kom je pas achter als je hem zelf in huis hebt. Bij gewoon tv kijken valt het niet op maar als je een zwart beeld hebt, zoals het begin van een (Netflix) serie of film weet je niet wat je ziet! Met behulp van de Samsung klantenservice de instellingen zo kunnen zetten dat het minder te zien is, maar het is zeker niet weg! Houdt hier rekening mee en neem het mee in je beslissing!

Pluspunten

  • Mooie platte tv
  • Mooie strakke beelden.
  • Werkt top icm Ziggo next mini

Minpunten

  • Clouding
  • Backlight bleeding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Tweety 15-12-2022

Zo helder, zulke mooie kleuren, genieten.

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Start zeer snel op. Maar ook in combinatie met Samsung Soundbar (600) een top geluid. Bioscoopbeleving.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Shah825 11-12-2022

Prachtig beeld met levendige kleuren

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtig beeld met levendige kleuren
Wat zijn we blij met deze tv.
Het beeld van dit format met zo'n beeldkwaliteit, het is te mooi om waar te zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-12-2022

Samsung tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne tv, 75inch beeldkwaliteit is super. Werking is super makkelijk. Ook het downloaden van apps is goed te gebruiken. Hele fijne tv!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jimbo020 11-12-2022

Geweldig beeld!

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
Erg blij mee mooi beeld en makkelijk in gebruikOok erg blij met de kleine afstandsbediening waar ook de tv ontvanger mee te bedienen is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lieske92 10-12-2022

Super tevreden!

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi beeld, reageert snel, smart tv start snel op, makkelijk te bedienen.
Design is mooi, erg compact en dun model. Fijne ervaring om met deze tv te genieten van je favoriete series.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews