Samsung QE32LS03TBW QLED - Reviews

Bekijk 12 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 06-07-2022
  • Product gekocht

Leuke tv, goed geluid, helaas geen Ziggo app te installeren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

8,0
Gekocht voor vakantiehuisje. Door ‘Frame’ model, niet een grote tv aan de wand, maar een kleiner schilderij/scherm. We hebben tv nu even op tafeltje neergezet en ik zou een kabelgootje in de voet gemaakt hebben voor het mooie. Installeren via (samsung) zflip3 wifi hotspot werkte niet. Kwam later achter dat Ziggo nuet werkt, omdat het geen android tv is. Alle andere apps wel. Echt belachelijk. Kwaliteit tv scherm goed. Geluid is beter dan verwacht; voldoende volume. Zou product nog een keer kopen, wanneer ziggo app ook geïnstalleerd kan worden.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Geluid

Minpunten

  • Mist kabelgoot bij voetje
  • Geen Ziggo app te downloaden

Reageer

Miichelle 28-06-2022

Top tv! Ideaal voor op zolder/kleine ruimtes

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt een hele fijne tv, we zochten een redelijk platte tv voor op zolder aan een schuine wand, de tv is echt perfect ervoor. Het enige jammere is dat je niet de bevestigingen los erbij kan kopen, je krijgt er 2 plaatjes bij, maar wij hebben hem schuin hangen waardoor de onderkant naar voren komt, hiervoor al heel erg gezocht naar nog 2 plaatjes maar deze zijn gewoon niet los te verkrijgen..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-06-2022

A combination of art and viewing!

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We are absolutely happy with our purchase! In our bedroom it fits just perfect! Great image, sound and features! We are ready to take one bigger for our living room!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

George 25-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

A perfect combination of art and viewing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

10,0
The TV is just perfect! We use it in our bedroom and we are absolutely satisfied with the overall experience! We will purchase another one for our living room!

Pluspunten

  • Design
  • Image
  • Features

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-06-2022

geweldige aanwinst aan de muur

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een geweldige aanwinst aan de muur. Zowel als tv maar zeer zeker ook als schilderij. De artstore geeft je alle mogelijkheden om iets moois als schilderij aan de wand te hebben, en daar mag je ook nog eens een paar maanden gratis gebruik van maken om te kijken of het iets voor jou is. Wij zijn zeer enthousiast over de artstore. Gekocht tijdens de actie periode waarin we van Samsung ook een mooie lijst cadeau krijgen om de tv helemaal naar wens te hebben. Verder heeft deze tv een mooi beeld en ook het geluid is prima. Wij zijn er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bassistent1998 16-06-2022

Strak design!

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

8,0
Super strakke tv. De meegeleverde multifunctionele beugels zorgen ervoor dat je de tv op kunt hangen als een echt schilderij. Door de oneconnect kabel kan je kabels makkelijk weg werken. De keuze in de art store is reuze! Verder beschikt deze tv over alle functies die je ervan verwacht. Apps zoals Netflix, Disney+ etc. Bij de tv zit een nette afstandsbediening met een klik heb je een schilderij in je kamer. Door de sensoren in de tv gaat hij uit als er een kwartier niemand in de kamer beweegt. Dit is echt een ongelooflijke aanwinst in mijn huis!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-06-2022

Echt een prima tv

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt een hele fijne 32 inch tv, voor in de slaapkamer. Voor het eerst een Samsung tv, voorheen andere merken gehad, maar als ik ooit toe ben aan een nieuw tv in de woonkamer, dan wordt het een Samsung!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dennisvdberg 14-06-2022

Geweldige televisie.

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie tv. Het is net een schilderij aan de muur.
Alleeb jammer dat er niet meer afbeeldingen gratis beschikbaar zijn en dagelijkse apps..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Prachtige tv! Wel een beetje duur, maar het is ook apart! Helder beeld, ook de kwaliteit van het geluid is prima

Reageer

Anoniem 12-06-2022

Samsung frame 32 inch

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb alles van Samsung tv.s soundbar Smartwatch koelkast telefoon.s ben er zeer tevreden over wel een ander merk geprobeerd maar toch weer terug naar Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2022

Mooi scherm, top geluid

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Strak scherm en mooi plat te monteren op de muur. Met de mooie kunst achtergrond hebben wij er een kunstwerkje bij!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jelle 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

9,0
Mooie tv om te zien, mooi beeld en geluid.
Helemaal leuk dat we er een mooie lijst bij krijgen en dat de tv dan echt lijkt op een schilderij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

9,0
Waren al in het bezit van een Samsung tv. Zijn daar zeer tevreden over.
Nu tweede tv aangeschaft. Nieuwste technieken zijn merkbaar. Installatie een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Look
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Tot op heden geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roy1990 06-06-2022

Mooie onopvallende tv

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] TV doet het naar behoren, alle functies die je verwacht van een tv zijn aanwezig.
Daarbij is het fijn dat je de tv met de bijgeleverde steun strak tegen de muur aanhangt. Zeker in de slaapkamer is hij daardoor minder opvallen. Zeker aangezien je maar 1 kabel hoeft weg te werken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Martijnspele73 05-06-2022

Prachtig en handige montage

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

10,0
Een ideale toevoeging. Ik had al een reguliere qled tv maar als muurversiering is de Frame onverslaanbaar. En met de oneconnect box is alles netjes en uit het zicht op te bergen. Ideaal. Ik heb de zwarte lijst gekozen om zo het meeste contrast te krijgen met de art mode afbeeldingen. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie TV…

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

8,0
Prachtige TV. Mijn eerste TV wat geen Sony of Philips is. Mijn volgende TV gaat zeker een Samsung worden. Erg blij met deze TV. Erg blij hiermee aan mijn wand!

Reageer

Anoniem 31-05-2022
  • Product gekocht

Mooi compact onopvallend model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

9,0
Mooi compact model met veel mogelijkheden, die ik nog niet allemaal heb kunnen uitproberen/ontdekken.
Beeld en geluid zijn ook prima en The Frame staat nog mooi in de woonkeuken tussen mijn andere lijsten in.

Reageer

Vija 27-05-2022

Mooi en niet te groot met de kwaliteit van een gr

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooie tv makkelijk te instaleren. Goed beeld, goed geluid. Ik ben benieuwd naar het Frame dat duurt nog even maar dN is de tv helemaal af. Dan ga ik een museumavondje doen met vrienden en de Artstore app.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, enige tv die uit zichzelf dimt als het donker is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

Algemene score

9,0
Prachtige TV voor op de slaapkamer.
Enige TV die uit zichzelf dimt als het donker is.
Leuke opties m.b.t. Frame. Art gallery of foto's laten zien.
Prachtig beeld, Qled en Full HD.

Pluspunten

  • Beeld
  • Qled
  • Uit zichzelf dimmen in het donker

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-05-2022
  • Product gekocht

Mooi plaatje aan de muur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE43LS03TAS QLED

Algemene score

9,0
Erg tevreden! Mooi product met goede beeldkwaliteit wat in de kamer prachtig in het interieur past vanwege het ophangsysteem en de mooie lijst.

Pluspunten

  • mooi
  • beeld en geluid

Reageer

Toon meer reviews