Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Gigaset A510A Trio

7,7 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Grundig Seen

Antwoordapparaat
Ja
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Grundig Seen

Philips D6353 - Trio DECT telefoon met Antwoordapparaat

Antwoordapparaat
Ja
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Philips D6353 - Trio DECT telefoon met Antwoordapparaat

Gigaset A540A Duo

Antwoordapparaat
Ja
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Gigaset A540A Duo

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

coronel62 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
Gisteren de set bij Mediamarkt gekocht. Het is onmogelijk gebleken om handsets aan te melden, al lag de handset naast de basis station.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Goed
Slecht
Llen 05-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
Met name deze telefoon gekozen vanwege uitstralling, reviews en de geode geluidskwaliteit. Mijn oude telefoon was een stuk beter, inclusief de handsfree functie. Het is dat deze niet meer oplaadt. Dus product gaat retour Wehkamp. Doos leek trouwens al eerder opengemaakt te zijn, al was alles netjes ingepakt. De set zelf voelt in de hand redelijk ligt aan, en vindt em ook niet lekker stabile in de houder staan.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
billie3 05-10-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,2
Qua mogelijkheden een prima toestel, maar de duurzaamheid is absoluut beneden alle peil.
Nu na drie maanden de volgende storingen op meerdere toestellen
- neemt niet op
- kan soms niet bellen, of pas na zeer veel experimenteren met knopjes en resetten toestel
- nummer geheugen valt weg
- verliest datum en tijd
- valt in storing tijdens bellen.

Deze set (een quatro trouwens) wordt morgen geretourneerd
Na +/- 10 jaar, zonder storingen, met een Philips set was dit de eerste Gigaset. Het was dus ook gelijk de laatste .!.
-

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
dalek69 29-09-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
ben zeer tevreden over deze telefoon. mooi helder geluid , ook met twee bellende partijden op handsfree functie goed te verstaan. handige functies. handsets liggen lekker in de hand. handige functie om of één adresboek item óf de hele lijst ineens naar een andere handset over te brengen. verder leuke extras zoals vip-telefoonboek-lijst met evt andere displaykleur en andere oproeptoon. invoeren van nieuwe telefoonboekitems gaat heel vlot. de menutoetsen reageren heel goed, in tegenstelling tot een eerder toestel van philips. ben tot nu toe erg tevreden. een enkel minpuntje: de berichtenteller van het antwoordapparaat heeft wel een verlichte inspreekmelding maar geen aantal-teller op basistation, die zit op handsets. maar dat vind ik niet zo heel erg. ook ligt de basistation heel plat op de oppervlakte, waardoor je er naartoe moet lopen om te zien of er berichten zijn ingesproken of oproepen zijn geweest. maar al met al heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pell26 10-09-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Mooie set, kwaliteit en gemak. makkelijke instellingen
Voor oma neergezet en het bevalt haar goed. Lichtje kunnen per persoon aangepast worden. Set gaat zich zelf aanmelden bij basisstation. Top.
90 euro betaald. Ringtone is leuk. Ook intern doorverbinden lukt gelijk de eerste keer al. Top apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hummelen 06-09-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Er zitten deels opgeladen batterijen bij; je kunt direct met de handsets aan de slag.
Aanmelden van handsets bij het basisstation gaat eenvoudig en vlot, ook voor een oudere handset (Gigaset A160)
Overbrengen van telefoonboek-informatie van de ene handset naar de andere gaat heel eenvoudig.
De "vip-instellingen" van een contact (bel-toon, display-kleur) worden NIET overgezet naar de andere handsets; dus vip-instellingen moet je bij elke handset apart invoeren.

Geluidskwaliteit is ruim voldoende, niet super.
Vormgeving: eenvoudig en doeltreffent, maar geen designer-sierraad.
Duurzaamheid: beetje plastic-achtig, maar de eerste val is al overleefd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Kitty1970 03-09-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
We hadden een nieuwe set nodig en zochten een degelijke met veel mogelijkheden. Wij hebben de Quatro versie, maar die is het zelfde, alleen 1 handset meer.
We blijven ons verbazen over de mogelijkheden.
Alles is logisch te bedienen, maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn ontdekken we telkens meer. Is wel erg leuk.
De geluidskwaliteit is duidelijk, fijn.
De vormgeving is top, mooi, strak en ligt fijn in de hand / tegen het oor.
Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen, daarvoor hebben we m te kort in het bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ajanski 04-07-2012 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Bij Staples de "quattro" uitvoering gekocht, extra handset dus, voor € 94. Ik vond dat een superaanbieding.
Zuiver geluid, prettige toetsen, strakke telefoon.
Ook 2 nadelen: 1) AAA batterijen van 550ma meegeleverd, daar houden ze het niet zo lang lang mee uit als dat ik gewend was van de Gigaset 3015.
2) Goedkope deuntjes als belsignalen, alleen de standaard gigaset-toon is te pruimen wat mij betreft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toppertje 31-12-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze set sinds een paar dagen.
Wij maken ook vaak gebruik van de handsfree functie en bij ons werkt die prima. Geluid is perfect en geen enkele storing.
Verder een super toestel met veel mogelijkheden, aansluiten en je kan gelijk bellen en gebeld worden.
Leuk om zelf de kleur en melodie te kiezen voor je vaste contact personen, dan weet je precies wie er belt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Medium Corina 20-12-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
Een mooi toestel, het uiterlijk ziet er sierlijk uit ook met de gekleurde display's. Leuke melodietjes om te kiezen als beltoon en de gesprekken zijn duidelijk te verstaan.
Maar de Handsfree is belabberd!! ik heb het hard en zacht geprobeerd, maar je kunt elkaar haast niet verstaan. Omdat ik mijn werk doe via de handsfree ben ik genoodzaakt een andere telefoon te kopen, Jammer !!
Als je de handsfree niet gebruikt is het een prima telefoon voor een redelijke prijs !!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed