Fysic Big Button DECT - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvon 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fysic altijd goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een vaste telefoon is niet makkelijk, ze zijn bijna uitgestorven. Gelukkig heeft Fysic nog genoeg keuze. Weer blij ermee! Mocht je op zoek zijn naar een vaste telefoon koop een Fysic, makkelijk in gebruik, lekkere grote toetsen, kortom de juiste keuze.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Niet gevonden
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

s.v.d.tuuk 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
als oudere vind ik de bediening erg makkelijk en de grote toetsen handig de handleiding is mooi
groot gedrukt
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Nellie 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote toetsen. Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een handzaam toestel voor seniorengebruik. Ook het telfoonboek geeft snel de nummers weer die je wilt gebruiken, zodat je snel een keuze kunt maken.

Pluspunten

  • Lichtgevende toersen
  • Luid belsignaal
  • Gebruik telefoon

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

M Meurs 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote cijfers makkelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk toestel ook mooie grote toetsen met cijfers.
Accu lang te gebruiken.
Heb gekozen voor een extra toestel,deze werkt het zelfde als moeder toestel.
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Gerrie en Ron 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super toestel voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn toestel. Duidelijk, overzichtelijk, makkelijk in te stellen.
Een goede huistelefoon voor onder de € 40.
Al hebben wij nog geen senioren telefoon nodig, hebben wij toch besloten deze aan te schaffen en hebben er geen moment spijt van.

Voor ons geen ander toestel meer.
Eindelijk een toestel voor een betaalbare prijs die aan onze verwachtingen voldoet.

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Verlichte toetsen

Minpunten

  • nvt
  • nvt
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

H.B. 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke senioren-telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor mijn moeder van 84 jaar dit product aangeschaft en hij is voor haar perfect!
Duidelijke toetsen en mooi groot display maar vooral gebruiksvriendelijk!!

Pluspunten

  • duidelijke toetsen
  • verlichte toetsen en display
  • lange accuduur

Minpunten

  • niet gevonden
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

mike 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handsfree bellen voor Parkinson-patient

Algemene score

8,0
Eindelijk een eenvoudig te bedienen toestel gevonden dat geschikt is voor hoog bejaarde Parkinson patiënt. Goede duidelijke microfoon en luidspreker in telefoon, grote verlichte knoppen .

Pluspunten

  • grote verlichte knoppen
  • duidelijke luidspreker en microfoon
  • telefoon staat in houder, altijd op juiste manier

Minpunten

  • luidspreker moet iedere keer geactiveerd worden
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Yvonne 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Huistelefoon voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke telefoon voor oudere mensen. Ook het instellen van het telefoonboek is super handig. Het geluid is ook goed te horen.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • luid geluid
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Fam. Butter 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede grote verlichte toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel, echter onduidelijke omschrijving hoe dit toestel is te verbinden jet de set van twee andere toestellen. Blijkt dat er een knopje is " verstopt" op de onderkant van de basisset.
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Eddy van Sijll 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima toestel voor klein prijsje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verschillende vergelijkbare toestellen uitgeprobeerd en deze sprong er uit. Lekker simpel, voldoende mogelijkheden en heel betaalbaar.

Pluspunten

  • Simpel
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Wennen aan ringtonen
  • Niet erg ergonomisch
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Cathy 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Redelijke seniorentelefoon

Algemene score

7,0
Had gehoopt dat het gespreksvolume hoger kon voor mijn slechthorende moeder van 85. Leesbaarheid van telefoonnummers in scherm niet optimaal, omdat cijfers vrij smal zijn. Gelukkig kan mijn moeder nog redelijk goed zien. Telefoonboek is wel makkelijk met één druk op de toets op te roepen. Bediening lijkt in eerste instantie ook makkelijk, maar tijd zal het leren want pas net telefoon opgeladen en geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Bediening oogt makkelijk
  • Telefoonboek makkelijk op te roepen
  • Bij naam staat ook telefoonnummer

Minpunten

  • Gespreksvolume had hoger gemogen
  • Cijfers in scherm hadden duidelijker gekund
  • Moet toetsen wel goed indrukken
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Li 01-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, verlichte knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel is heel handig in gebruik: duidelijk scherm met grote letters en verlichte toetsen zodat het ook in de avonduren goed zichtbaar is te bellen. Ideaal voor senioren

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Verlichte knoppen
  • Makkelijk in gebruik
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Bedrading moet aan onderkant vh toestelstation
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Fam. Wevers 14-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Door grote knoppen en groot scherm erg gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Wij vinden het een zeer goed toestel met een goed geluid. Het is zeer gebruiksvriendelijk.
Wij zullen het zeker aan iedereen aanbevelen.
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

frans 27-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Telefoon doet wat ervan gezegd wordt. Verlicht scherm, grote duidelijke druktoetsen, duidelijke melodie.
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

N. Hoeve 19-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke telefoon. Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en goed in te stellen. Helder en duidelijk geluid . Eenvoudig in gebruik prijs en kwaliteit, goed op elkaar afgestemd
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

D.J. Kann 15-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

uitstekende telefoon

Algemene score

10,0
Het is een uitzonderlijk goed product. Gemakkelijk instelbaar, goed geluid, prettig formaat en prima naam-/nummerherkenning, evenals de zichtbaarheid van de scherminformatie. Ook past het gemakkelijk in het basisstation. Na een lange zoektocht langs Philips, Gigaset enz. ben ik hierop uitgekomen. In functionaliteit steekt het met kop en schouders uit boven de eerder genoemde merken, met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Niet alleen ouderen zijn goed geholpen met dit toestel/merk.

Pluspunten

  • gemakkelijk en functioneel toestel
  • uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

Els 21-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echt een mooie en klantvriendelijke senioren telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al bij het zoeken naar een goede senioren DECT telefoon voor een vriendin van mij, viel me al op, dat dit model vele goede recensies had. Eenmaal aangeschaft, bleek, dat die goede recensies het bij het juiste eind hebben. Zelfs voor een dame van 88 jaar is de display en bediening overzichtelijk. Beltoon is luid en duidelijk en met de volume-functie voor gehoor zijn makkelijk te bedienen en ruim voldoende. Mijn vriendin is er enorm blij mee (en ik daarom ook)

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Makkelijke handleiding
  • Nummergeheugen ruim voldoende
  • Nummerherkenning

Minpunten

  • Geheugentoetsen zou fijn geweest zijn.
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer

weet niet wat bedoeld wordt 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Telefoon met deksel , 3 directsneltoetsen en grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
aanschaf voor gehandicapte , makkelijke telefoon en duidelijk. als klepje gesloten is kan er nietsmeer fout gaan dat allerlei toetsen ingedrukt worden bv in handtas

Pluspunten

  • handig duidelijk
  • grote toetsen
  • met deksel
Geschreven voor: Fysic Big Button DECT

Reageer