Fysic Big Button DECT - Reviews

Best Reviewed feb 2017 Fysic Big Button DECT
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Nummerherkenning
Ja
Toestel draadloos
Ja
Display
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mike 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handsfree bellen voor Parkinson-patient

Algemene score

8,0
Eindelijk een eenvoudig te bedienen toestel gevonden dat geschikt is voor hoog bejaarde Parkinson patiënt. Goede duidelijke microfoon en luidspreker in telefoon, grote verlichte knoppen .

Pluspunten

  • grote verlichte knoppen
  • duidelijke luidspreker en microfoon
  • telefoon staat in houder, altijd op juiste manier

Minpunten

  • luidspreker moet iedere keer geactiveerd worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Huistelefoon voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke telefoon voor oudere mensen. Ook het instellen van het telefoonboek is super handig. Het geluid is ook goed te horen.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • luid geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Butter 02-07-2017 Product paar weken in bezit

Goede grote verlichte toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel, echter onduidelijke omschrijving hoe dit toestel is te verbinden jet de set van twee andere toestellen. Blijkt dat er een knopje is " verstopt" op de onderkant van de basisset.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy van Sijll 03-06-2017 Product paar weken in bezit

Prima toestel voor klein prijsje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verschillende vergelijkbare toestellen uitgeprobeerd en deze sprong er uit. Lekker simpel, voldoende mogelijkheden en heel betaalbaar.

Pluspunten

  • Simpel
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Wennen aan ringtonen
  • Niet erg ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Cathy 27-04-2017 Product paar dagen in bezit

Redelijke seniorentelefoon

Algemene score

7,0
Had gehoopt dat het gespreksvolume hoger kon voor mijn slechthorende moeder van 85. Leesbaarheid van telefoonnummers in scherm niet optimaal, omdat cijfers vrij smal zijn. Gelukkig kan mijn moeder nog redelijk goed zien. Telefoonboek is wel makkelijk met één druk op de toets op te roepen. Bediening lijkt in eerste instantie ook makkelijk, maar tijd zal het leren want pas net telefoon opgeladen en geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Bediening oogt makkelijk
  • Telefoonboek makkelijk op te roepen
  • Bij naam staat ook telefoonnummer

Minpunten

  • Gespreksvolume had hoger gemogen
  • Cijfers in scherm hadden duidelijker gekund
  • Moet toetsen wel goed indrukken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Li 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, verlichte knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel is heel handig in gebruik: duidelijk scherm met grote letters en verlichte toetsen zodat het ook in de avonduren goed zichtbaar is te bellen. Ideaal voor senioren

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Verlichte knoppen
  • Makkelijk in gebruik
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Bedrading moet aan onderkant vh toestelstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. Wevers 14-03-2017 Product paar dagen in bezit

Door grote knoppen en groot scherm erg gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Wij vinden het een zeer goed toestel met een goed geluid. Het is zeer gebruiksvriendelijk.
Wij zullen het zeker aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

frans 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Telefoon doet wat ervan gezegd wordt. Verlicht scherm, grote duidelijke druktoetsen, duidelijke melodie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Hoeve 19-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke telefoon. Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en goed in te stellen. Helder en duidelijk geluid . Eenvoudig in gebruik prijs en kwaliteit, goed op elkaar afgestemd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D.J. Kann 15-02-2017 Product paar dagen in bezit

uitstekende telefoon

Algemene score

10,0
Het is een uitzonderlijk goed product. Gemakkelijk instelbaar, goed geluid, prettig formaat en prima naam-/nummerherkenning, evenals de zichtbaarheid van de scherminformatie. Ook past het gemakkelijk in het basisstation. Na een lange zoektocht langs Philips, Gigaset enz. ben ik hierop uitgekomen. In functionaliteit steekt het met kop en schouders uit boven de eerder genoemde merken, met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Niet alleen ouderen zijn goed geholpen met dit toestel/merk.

Pluspunten

  • gemakkelijk en functioneel toestel
  • uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Echt een mooie en klantvriendelijke senioren telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al bij het zoeken naar een goede senioren DECT telefoon voor een vriendin van mij, viel me al op, dat dit model vele goede recensies had. Eenmaal aangeschaft, bleek, dat die goede recensies het bij het juiste eind hebben. Zelfs voor een dame van 88 jaar is de display en bediening overzichtelijk. Beltoon is luid en duidelijk en met de volume-functie voor gehoor zijn makkelijk te bedienen en ruim voldoende. Mijn vriendin is er enorm blij mee (en ik daarom ook)

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Makkelijke handleiding
  • Nummergeheugen ruim voldoende
  • Nummerherkenning

Minpunten

  • Geheugentoetsen zou fijn geweest zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

weet niet wat bedoeld wordt 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Telefoon met deksel , 3 directsneltoetsen en grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
aanschaf voor gehandicapte , makkelijke telefoon en duidelijk. als klepje gesloten is kan er nietsmeer fout gaan dat allerlei toetsen ingedrukt worden bv in handtas

Pluspunten

  • handig duidelijk
  • grote toetsen
  • met deksel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer