Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Profoon PDX-6500

7,6 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn Toestel voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Via Wehkamp dit toestel besteld voor €14. De telefoon ligt goed in de hand, is makkelijk in te stellen. Verder kun je er 50 tel. nr. in op slaan, keuze uit 10 beltonen en kun je het uitbreiden met nog een aantal toestellen. De telefoon voldoet dan ook aan mijn verwachting, zeker voor dit geld.
Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel vertellen, want het toestel is een paar dagen in bezit.

Pluspunten

  • prijs
  • instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 10-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker in de hand liggend toestel

Algemene score

8,0
Toestel bij Gamma gekocht en meteen thuis aangesloten.
Het programmeren gaat gemakkelijk en twee kan ook makkelijk een tweede en derde toestel op aanmelden .
Heb de toestellen een paar dagen in huis en werkt goed.
Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • display goed zichtbaar
  • makkelijk te programeren
  • verschillende signalen in stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

George 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden voor weinig geld, goede telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij Wehkamp was deze telefoon in de aanbieding voor maar 12 euro! Een los handset kost meer, dus 2 besteld en ééntje bij het andere basisstation aangemeld: onderling gratis bellen dus. Heel veel beltonen, grote toetsen, gemakkelijk invoeren van gegevens, met voor ieder nummer een eigen beltoon, wat wil je nog meer? Nou: de telefoon kan ook handsfree, maar de speaker kan niet erg hard. Verder geen minpunten!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • veel mogelijkheden
  • grote toetsen
  • mooie beltonen

Minpunten

  • Zacht geluid bij handsfree

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ineke korver 01-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

slecht geluid en slecht leesbaar scherm

Algemene score

5,0
dit product valt me erg tegen vanwege slechte geluids- en leesbaarheidskwaliteit vh display. binnen korte tijd deden de problemen zich al voor.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 02-02-2017

Beste Ineke,
vervelend dat u een negatieve ervaring met onze telefoon heeft. Gelukkig heeft u 24 maanden garantie, neemt u aub even contact op met ons Service Center ( 073-6411355 of service@profoon.nl) dan zullen wij het snel oplossen voor u.

Reageer

Schotman 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handige eenvoudige telefoon die precies doet wat er nodig is.
Goed geluid, 50 nummers kunnen opslaan.
Perfect, goede keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RDriessen 20-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima draadloze telefoon

Algemene score

7,4
Lichte draadloze dect-telefoon met prima bereik. Basisstation staat in woonkamer, volledig bereik op de tweede verdieping. Handsfree bellen. Grotere toetsen, makkelijk in te stellen telefoon voor nog geen 20 euro bij Wehkamp gekocht. Aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.K. 15-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi en goed toestel

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving, niet te groot wel grote toetsen, handig in gebruik, alles zit erop zelfs handsfree bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juut 25-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Prima telefoon. Zeker voor de kwaliteit-prijsverhouding. Er zat echter enkel een "ouderwetse" telefoonaansluiting bij. Gelukkig bezat ik zelf een plug-in om aan te sluiten op het modem.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

TS 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Handzaam toestel met een hoog gebruiksgemak en klantvriendelijkheid voor een lage prijs en daar ging het mij allemaal om.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.C 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Een fijne telefoon met grote toetsen en handig in te stellen. Het geluid is prima en instelbaar, er zit ook een handige speakerfunctie op. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer