Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lemsie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel mooi beeld duidelijk.toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi .snel .beeldscherm top.
Aanrader, fijn om naar te kijken en goed snel.
Toffe tablet. Duidelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zjoskebest 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apps oude kapotte tablet automatisch naar de nieuwe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Aan de oude samsung tablet was niets meer heel dacht ik . Ik koop een nieuwe samsung tablet en binnen 15 minuten staan alle apps van de oude tablet op de nieuwe. Klasse ! spaart mij uren werk. Zelfs de interne opslag is mee verhuisd. Geweldig. Alles functioneert zoals nodig

Pluspunten

  • snel overladen van oude gegevns naar de nieuwe

Minpunten

  • de reactie is enigszins trager dan mijn vorige
  • verder geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Een goed produckt het werkt lekker snel waar ik deze voor nodig heb is het presies wat ik zocht voor mij ik beveel iedereen dit produckt ik ben zo wie zo heel erg te vreden over samsung produckten die zijn erg goed

Pluspunten

  • gewoon goed meer kan ik niet zeggen

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Chao 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt goed, en gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooie tablet voor een scherpe prijs, werkt snel en reageert ook goed op aanraking. Software makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Makkelijk te gebruiken
  • Groot scherm voor deze prijs
  • Geheugen makkelijk uit te breiden
  • Geluid kan goed luid

Minpunten

  • Speakers aan 1 kant, geen stereo effect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een tablet voor entertainmentgebruik. Deze tablet dient handig om het nieuws te lezen, televisie te kijken, iets op te zoeken of te gamen. Ideaal! Een prima tablet voor thuisgebruik voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Elke dag opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JaSteef 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smaller dan zijn voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de Samsung tablets. Dit is inmiddels mijn derde en gekocht tijdens de vakantiegeld actie met de sd kaart. Wat mij gelijk opviel was dat hij een stuk smaller is dan zijn voorganger, maar daar staat tegenover dat hij wel weer langer is. Voor de rest is ie snel en mooi scherp beeld.
Wat ik helaas mis is de screenshot knop op het scherm (zoals voorganger) en de mogelijkheid om met vingerafdruk te ontgrendelen

Pluspunten

  • Langer scherm
  • Scherp beeld
  • Snel
  • SD opslag

Minpunten

  • Geen screenshot knop in scherm
  • Smaller
  • Geen vingerafdruk ontgrendeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer