Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
2560 x 1600 pixels
Schermgrootte
10,5 inch scherm
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iets groter duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Ben overgegaan van ipad naar deze tablet, mogelijkheden zijn veel beter! Door de usb aansluiting zijn de mogelijkheden veel groter.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • snelle processor

Minpunten

  • heeft hoes nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart

Algemene score

8,0
Mooi scherp beeld, geweldige pen en een vloeiende DEX.
De tab S4 is iets anders dan zijn voorgangers maar went heel snel.
Aanraak gevoeligheid is zeer direct, en het geluid uit de AKG luidsprekers is erg mooi.
De accuduur is een stuk ruimer dan zijn voorgangers.Zoals we gewend zijn is de afwerking van Samsung weer om door een ringetje te halen.
Helemaal blij mee deze TAB S4 van Samsung.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder beeldscherm, gemakkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Werk zoals je van een Samsung kunt verwachten, prima kwaliteit, maar had misschien iets goedkoper gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Ik heb een grijs exemplaar genomen om vieze vingerafdrukken te voorkomen op de achterkant. Moet nog wennen aan de gezichtsherkenning.

Pluspunten

  • Alles scherm
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Glazen achterkant
  • Ontbreken vingerafdruksensor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het scherm is lekker groot en helder. Heeft een heel goed contrast. Het apparaat werkt snel. De tablet heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • helder scherm
  • razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Rademakers 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's, veel opslag. Moor scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Mooi scherm qua resulolutie. Mooie foto's. Selfie vind ik iets minder dan de S tab 2 lijkt het. Sdkart opslag kan tot 512 gb, maar Samsung verkoopt deze niet. Nu moet ik deze helaas bij SanDisk bestellen. En de 64 gb interne opslag is fijn! Lekker snel :-)

Pluspunten

  • Zeer mooi scherm qua resolutie
  • Speakers klinken beter dan mijn oude tab S2
  • 64 gb

Minpunten

  • Samsung heeft geen micro sdcard van 512 gb
  • Selfie matige kwaliteit, is op mijn S2 tab beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cloudy 12-05-2019

Werkte het met een 512 GB kaartje? Op de site van Samsung staat bij de specs dat hij maar tot 400 MB aankan op SDkaart. Wij zitten te twijfelen of we deze tablet zullen kopen :-) We hebben al een 512 GB SDkaartje, en vragen ons af of we die dan wel kunnen gebruiken.

Reageer

Chris 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Geweldig mooi scherm en snel apparaat erg blij mee en mooier scherm dan Ipad. Heel tevreden met de werking.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Glad, hierdoor kan hij makkelijk vallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaspard Boot 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

bestelling keyboard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
gemist om promotie aan te kruisen tijdens betselling - goed geholpen door telefoniste promotie afdeleing meredit - ingewikkelde manier om per web te betsellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rayman 10-05-2019

robuust in de handen en mooi helder scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
De S4 ligt lekker robuust in de handen en voelt totaal niet zwak aan de heldere scherm is prachtig in zon en donkere omstandigheden en voor de Bing mensen onder ons de Doldy Atmos klinkt heerlijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JoEd 10-05-2019

Overzichtelijk en snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Vandaag Galaxy Tab S4 wifi aangeschaft. Wat een verademing na jaren een i-pad te hebben gehad. Lekker snel en overzichtelijk.Mooi dun tablet. Heel gemakkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Martin P 10-05-2019

Prachtig apparaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Van de week aangescahft en wat een verademing! Supersnel, gebruiksvriendelijk en gewoon heel veel fun. Prachtig geluid en super scherp beeld. Prijs meer dan waard,
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Corinda 09-05-2019

Prettig in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik heb de tab s4 enkele dagen in gebruik en ik ben erg tevreden. De tablet reageert goed en is snel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tara91 08-05-2019

Super apparaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik heb deze tablet gekocht voor zakelijk gebruik. Het werkt heel prettig en snel. Met de S pen kan ik prima handgeschreven aantekeningen maken en heb ik alles direct bij de hand. Dit product is dan ook zeker aan te raden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MartinUtrecht 07-05-2019

Great tablet for business use

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Perfect tablet die op alle vlakken goed scoort wat ik nodig heb: snelheid, goed beeld, accuduur etc. Ik gebruik deze zelf professioneel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jantje 06-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tablet met een groot probleem.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart

Algemene score

6,0
Ik heb dit tablet gekocht om altijd een ligte laptop vervanger mee te kunnen nemen.
De erbij gekochte Samsung toetsenbord cover typt uitstekend. Films kijken op dit tablet is een genot van wege het zeer goede scherm, amoled met een hoge pixel dichtheid. Laat dat maar aan Samsung over. Het pennetje gebruik is eigenlijk niet.

Deze tablet is niet goedkoop, om niet te zeggen erg duur, 650 Euro + 150 euro voor de type cover. Echter, ik vind het het geld waard. Ware het niet dat er toch echt een probleem is: UPDATES, of beter gezegd, het uitblijven daarvan.

Het is nu mei 2019. De laatste veiligheids update is van december 2018!!! Android Pie is er ook nog niet.

Kortom, Samsung laat je zwaar betalen voor een "premium" product, en heeft vervolgens *** aan jou. Schande. Mijn advies is trap erniet in.

Pluspunten

  • Prima tablet en toetsenbord.
  • Lekker snel.
  • Goed toetsenbord, wel extra betalen.

Minpunten

  • Duur en toch geen updates van de software.
  • Je voelt je belazerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martje87 04-05-2019

Super snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Top tablet van Samsung supersnel en snel internet kan ook een sd kaartje in ben er ongeloofelijk wijs mee

Mvg maarten
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tiny54 03-05-2019

zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Tab dit is de tweede Tab die ik gekocht heb en als ik er net zo veel en lang plezeir van heb als van de eerste dan wordt er ook wel weer een derde gekocht
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

zeearend 27-04-2019

prachtig Samsung tablet S4

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
hij werkt en perfect geen problemen mee . ik heb al meer dan 3 maanden en ben ik nu opzoek naar toetsbord met hoesje
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Juulke5005 14-04-2019

SUPER STERKE TABLET

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen in mijn bezit en ben er nu al helemaal aan verknocht, kom van een Samsung S2 en dit is een upgarde van 1000%
Vooral de combinatie met een toetsenbord en office is super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Corne02 13-04-2019

Prachtig veelzijdig apparaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik heb dit product nu een paar dagen en het bevalt me enorm! Prachtig apparaat, van buiten en van binnen!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews