Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
2560 x 1600 pixels
Schermgrootte
10,5 inch scherm
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iets groter duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Ben overgegaan van ipad naar deze tablet, mogelijkheden zijn veel beter! Door de usb aansluiting zijn de mogelijkheden veel groter.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • snelle processor

Minpunten

  • heeft hoes nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart

Algemene score

8,0
Mooi scherp beeld, geweldige pen en een vloeiende DEX.
De tab S4 is iets anders dan zijn voorgangers maar went heel snel.
Aanraak gevoeligheid is zeer direct, en het geluid uit de AKG luidsprekers is erg mooi.
De accuduur is een stuk ruimer dan zijn voorgangers.Zoals we gewend zijn is de afwerking van Samsung weer om door een ringetje te halen.
Helemaal blij mee deze TAB S4 van Samsung.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder beeldscherm, gemakkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Werk zoals je van een Samsung kunt verwachten, prima kwaliteit, maar had misschien iets goedkoper gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Ik heb een grijs exemplaar genomen om vieze vingerafdrukken te voorkomen op de achterkant. Moet nog wennen aan de gezichtsherkenning.

Pluspunten

  • Alles scherm
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Glazen achterkant
  • Ontbreken vingerafdruksensor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het scherm is lekker groot en helder. Heeft een heel goed contrast. Het apparaat werkt snel. De tablet heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • helder scherm
  • razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Rademakers 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's, veel opslag. Moor scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Mooi scherm qua resulolutie. Mooie foto's. Selfie vind ik iets minder dan de S tab 2 lijkt het. Sdkart opslag kan tot 512 gb, maar Samsung verkoopt deze niet. Nu moet ik deze helaas bij SanDisk bestellen. En de 64 gb interne opslag is fijn! Lekker snel :-)

Pluspunten

  • Zeer mooi scherm qua resolutie
  • Speakers klinken beter dan mijn oude tab S2
  • 64 gb

Minpunten

  • Samsung heeft geen micro sdcard van 512 gb
  • Selfie matige kwaliteit, is op mijn S2 tab beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Geweldig mooi scherm en snel apparaat erg blij mee en mooier scherm dan Ipad. Heel tevreden met de werking.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Glad, hierdoor kan hij makkelijk vallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaspard Boot 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

bestelling keyboard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
gemist om promotie aan te kruisen tijdens betselling - goed geholpen door telefoniste promotie afdeleing meredit - ingewikkelde manier om per web te betsellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd004 08-04-2019

Prachtig scherm en heel snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
De Samsung Galaxy Tab 4 is heel snel en heeft een prachtig scherm. Met de cover en toetsenbord kan je er erg fijn mee werken en staat stabiel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dan1980 06-04-2019

Supersnel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
De tablet werkt echt supersnel en met het toetsenbord , de pen en Samsung Dex heb je echt een geweldig e en volwaardige laptop tot je beschikking.
Multitasken is geweldig , of je nu een tekst aan het schrijven bent of een van de nieuwste spellen speelt , hij hapert geen moment !
Kortom , echt een aanrader , geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sunette 02-04-2019

Scherm heeft mooie kleuren

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Gekocht op internet. Mooi formaat dun licht en het beeld is perfect. Werkt snel precies volgens mijn verwachtingen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

KripsterDeHipster 01-04-2019

Tekent lekker weg

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik heb deze tablet aangeschaft om efficient digitaal te kunnen tekenen als ik even geen zin had om achter de laptop te kruipen. De tablet preseteerd geweldig en ik neem deze overal mee naar toe om gewoon even lkkr te kunnen tekenen. In de trein bijvoorbeeld, idiaal!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-04-2019

Geweldig beeldkwaliteit, super sound en razendsnel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Eerst veel twijfel gehad over de aanschaf van de TabS4. Maar ik had het veel eerder moeten kopen. Wat een fantastische meerwaarde voor onderweg of gewoon thuis. Diverse collega's zijn nu ook overstag..
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 31-03-2019

Super snel mooi beeld en geluid

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Vandaag gekocht, installatie was simpel en snel, de app's díe ik op mijn vorige tablet had zijn snel over genomen. Hij maakt ook fantastische foto's ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

harryvamo 31-03-2019

Top apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Samsung heeft de kunst om al mijn apparaten met elkaar te laten comminuceren gemaakt tot eenvoudig snelstarten. zo blij mee. kopen en gebruiken. zo blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Inkie70 31-03-2019

Top Tablet!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Wij hebben deze tablet vorige week gekocht en zijn er super blij mee. Snel, prachtig beeld, mooi geluid. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Aanrader dus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 31-03-2019

Super mooie tablet met super beeld, lekker snel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Het beeld is super kan er goed films op kijken, werkt super snel nergens een vertraging kunnen ontdekken. We hebben er een toetsenbord cover bij die super goed werkt fijne toetsen. Ook de pen werkt super makkelijk. naast films en de krant lezen kun je er ook zeer goed office apps erop draaien voor ons is het een goede vervanging van de laptop. Ook het geluid is goed duidelijk en helder.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

EB71 31-03-2019

Wat een moigelijkheden!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Gisteren de Samsung Galaxy Tab S4 aangeschaft en hoewel ik hoge verwachtingen had, worden deze ruimschoots waargemaakt. Ik heb tevens de bookcover met toetsenbord en de microsoft office personal 365 en deze combinatie ben ik heel blij mee. De Tab S4 kan hiiermee mijn laptop vervangen. Ik ben ook zeer onder de indruk van het scherpe scherm en in het bijzonder van de Samsung Dex omgeving, zowel met de bookcover als op een grooot tv scherm of monitor. Ik was al bekend met de S-Pen en deze werkt als vanouds, top dus! Overall dus een top ervaring!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 31-03-2019

Geweldig apparaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Ik heb jaren de eerste Tab S gebruikt. Maar nu de accu minder wordt heb ik gekozen voor de Tab S4. Een geweldige opvolger!
Lekker vlot en een geweldig scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ellen van Peppie 30-03-2019

Top tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
vanaf minuut 1 wordt ik helemaal blij van deze tablet. Geweldig beeld, handig in gebruik. Wij hebben de tablet met toetsenbord en pen. Werkt geweldig
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews