Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
2560 x 1600 pixels
Schermgrootte
10,5 inch scherm
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iets groter duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Ben overgegaan van ipad naar deze tablet, mogelijkheden zijn veel beter! Door de usb aansluiting zijn de mogelijkheden veel groter.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • snelle processor

Minpunten

  • heeft hoes nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart

Algemene score

8,0
Mooi scherp beeld, geweldige pen en een vloeiende DEX.
De tab S4 is iets anders dan zijn voorgangers maar went heel snel.
Aanraak gevoeligheid is zeer direct, en het geluid uit de AKG luidsprekers is erg mooi.
De accuduur is een stuk ruimer dan zijn voorgangers.Zoals we gewend zijn is de afwerking van Samsung weer om door een ringetje te halen.
Helemaal blij mee deze TAB S4 van Samsung.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder beeldscherm, gemakkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Werk zoals je van een Samsung kunt verwachten, prima kwaliteit, maar had misschien iets goedkoper gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Ik heb een grijs exemplaar genomen om vieze vingerafdrukken te voorkomen op de achterkant. Moet nog wennen aan de gezichtsherkenning.

Pluspunten

  • Alles scherm
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Glazen achterkant
  • Ontbreken vingerafdruksensor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het scherm is lekker groot en helder. Heeft een heel goed contrast. Het apparaat werkt snel. De tablet heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • helder scherm
  • razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Rademakers 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's, veel opslag. Moor scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Mooi scherm qua resulolutie. Mooie foto's. Selfie vind ik iets minder dan de S tab 2 lijkt het. Sdkart opslag kan tot 512 gb, maar Samsung verkoopt deze niet. Nu moet ik deze helaas bij SanDisk bestellen. En de 64 gb interne opslag is fijn! Lekker snel :-)

Pluspunten

  • Zeer mooi scherm qua resolutie
  • Speakers klinken beter dan mijn oude tab S2
  • 64 gb

Minpunten

  • Samsung heeft geen micro sdcard van 512 gb
  • Selfie matige kwaliteit, is op mijn S2 tab beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Geweldig mooi scherm en snel apparaat erg blij mee en mooier scherm dan Ipad. Heel tevreden met de werking.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Glad, hierdoor kan hij makkelijk vallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaspard Boot 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

bestelling keyboard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
gemist om promotie aan te kruisen tijdens betselling - goed geholpen door telefoniste promotie afdeleing meredit - ingewikkelde manier om per web te betsellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
super apparaat lekke snel en mooi apparaat ik heb hem pas dus ik moet alles nog goed uit orpberen en bekijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ccvv 15-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Ik ben na 4 maanden nog steeds blij met mijn aankoop. Prima tablet. De batterij gaat ook best lang mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn eerste Tablet, hij is prachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste tablet. Prachtig beeld, vlotte processor en tot nu toe (ik heb hem 1 dag) werkt alles perfect naar behoren.

Schermranden zijn wel erg klein waardoor het moeilijk is om deze tablet goed vast te houden. Maar ik hoop dat die gratis Keyboard cover daarbij helpt. Sowieso #FirstWorldProblems.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi

Minpunten

  • Schermranden soms te klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ccvv 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

reageert snel op scherm aanraking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
gekocht ter vervanging van eerdere tab die ook prima beviel. deze tab heeft een mooie vormgeving en luxe uitstraling. Ik hoop dat het werken er mee ook zo goed bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer