Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 32 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
2048 x 1536 pixels
Schermgrootte
9,7 inch scherm
Bekijk 17 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elize 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / grijs / 128 GB

Algemene score

9,0
Deze nieuwe generatie ipad is sneller dan de vorige en kan (mede door de laatste softwareupdates) net iets meer apps aan, waardoor hij veelzijdig is.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Snel
  • Groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bert2004 29-04-2018

Ik neem aan dat u de ipad Air 1 bedoelt met vergelijken en niet zoals ze omschrijven uitvoering 2017, 2018?

Reageer

Bas 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige ipad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / goud / 128 GB

Algemene score

9,0
Heerlijke iPad , had de Air 2 die op was na intensief gebruik.
Apple blijft een verademing. Inloggen met je id. En de reseverkopie staat binnen mum van tijd op je nieuwe.
Nadeel van de iPad in het algemeen is dat het vervangen van de batterij complex is en je beter door een erkend reparateur kan laten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom de Boer 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkpaard om mee te racen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 32 GB

Algemene score

10,0
Mijn iPad air van 6 jaar oud met 16 GB deed het nog goed maar ik heb toch maar de nieuwe iPad 2018 gekocht met 32 GB. Die is nog lichter, soepeler en sneller en heeft een groter geheugen. Kortom vertrouwde Apple kwaliteit en toch nog op al punten beter.

Pluspunten

  • Eerste klas kwaliteit
  • Lekker goedkoop voor € 335,-
  • Voldoende groot geheugen
  • Met vingerafdruk te ontsluiten
  • Koop er een complete Gecko hoes bij

Minpunten

  • Geen volledige Apple hoes te koop
  • Vingerafdruk werkt na tijdje niet meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikai 08-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ipad 2018

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 32 GB

Algemene score

7,0
Het is een mooie iPad alleen er zit te weinig gb op.. voor de rest is het primaaa en het is een snelle iPad met een mooi uiterlijk. Je kan er wel veel foto’s plaatsen, veel spellen en veel films kijken.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lidy 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak en groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 128 GB

Algemene score

8,0
Blij met het grote scherm, snelheid prima, voldoende opslag.
Hier kan ik alles op vastleggen, privé en voor mijn werk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs Willemsen 11-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Apple iPad 2018

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 32 GB

Algemene score

9,0
De iPad is best wel snel bijvoorbeeld: als je Google wilt opstarten ben je er binnen 2 sec. Het apparaat heeft veel opslag je kan er veel foto's op kwijt. Helaas is er ook 1 min punt, het is niet water dicht, ik vind het niet zon ramp maar misschien u wel dus daarom geef ik het een 9.

Pluspunten

  • snel
  • veel ruimte

Minpunten

  • niet water dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agila2003 01-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijke tablet

Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

8,0
Wel degelijke tablet met goede camera.redelijk goede accu en klankkleur geluid is wel warm.Alleen vind besturingssysteem niet de mijne mis de pijltjes onderin het beeld.Best lastig.

Pluspunten

  • Camera
  • Vrij snel

Minpunten

  • Besturingssysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco1978 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snelle iPad 2018

Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
Super snelle tablet, makkelijk te bedienen en in te stellen.
Leuke nieuwe snufjes.
Super scherp beeld en mooi geluid voor de prijs kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • Fingerprint
  • Groot scherm.
  • Veel instel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goed 28-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

rustig shoppen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2018 9,7 inch / zilver / 32 GB

Algemene score

8,0
gekocht omdat de oude van het zelfde merk is en dat is ons goed bevallen zou wel graag willen of er ook een onderhouds programma voor is b.v batterij vervangen de oude is 7 jaar en was aan vervanging toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer