Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
2048 x 1536 pixels
Schermgrootte
9,7 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LindaC 01-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn dun en licht scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik had hiervoor een TabS2 en ben nu met volle tevredenheid overgegaan naar TabS3. Niet zoveel verschillen.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Buiten ebook lezen zonder weerspiegeling.

Minpunten

  • Glazen kwetsbare achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eltree 24-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Galaxy Tab S3 WiFi+4G Zwart Superlicht en supersnel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Meest scherpe tabletscherm groot geheugen en werkt zowel op Wifi als ook via 4G, dus overal veilig te gebruiken. Deze tablet is opvallen licht in gewicht en mooi dun.
De glazen achterkant zal moeten bewijzen of hij sterk genoeg is, maar ik heb het tablet in een originele en praktische perfect passende keyboard cover geplaatst waarmee van breuk geminimaliseerd is.
Bovendien geleverd inclusief een zeer handige S-Pen en 4(!) zeer goede luidsprekers.
Samen met de originele Samsung keyboard cover een universeel praktische tablet.

Pluspunten

  • WiFi + LTE
  • handzaam formaat en licht gewicht
  • lange accuduur + laad snel op
  • zeer scherp en helder beeld
  • zeer snel en nauwkeurig met S-Pen

Minpunten

  • misschien de glazen achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung fan 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Scherm helderheid is prachtig.
Wifi bereik is goed.
Tablet ligt lekker in de hand en is erg licht.
Geluid kwaliteit is prachtig.

Minpuntje ben de samsung s8 smartphone gewent dan is een home knop weer erg wennen.

Advies ga naar een winkel waar je deze tablet kan bewonderen en je bent snel verkocht.

Pluspunten

  • Licht
  • Prachtig geluid
  • Geweldig scherm
  • Mogelijkheid voor keyboard en gratis touch pen
  • Sterk wifi signaal

Minpunten

  • Home knop, ipv groter scherm
  • Geen face ID herkenning
  • Voelt breekbaar aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne tablet, let op LTE of alleen WIFI bij aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Samsung tables s3 gekocht, bij het afrekenen dacht ik dat ik me vergist had in de prijs, maar toen bleek dat ik de LTE versie had ipv alleen wifi.

Blijft een top toestel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.W. 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top deal die ik echt nodig heb. Samsung S3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Prijs was lager bij andere, maar de service van coolblue en de actie van samsung, maakt dat ik deze samsung koop bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Willem 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm, stevige bouw en snelle reacties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Groot en helder scherm.
De tablet reageert snel en biedt standaard al veel opties
Er zit ook een leer modus bij zodat nieuwe gebruikers kunnen leren hoe ze met Android en Samsung Apps moeten omgaan
De stylus (S-PEN) werkt zeer goed.

Pluspunten

  • Scherm
  • S-PEN
  • Snel / responsive
  • 4G LTE ondersteuning

Minpunten

  • Misschien is 9.7" misschien toch te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Krisher 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Vandaag in het bezit gekomen van mijn nieuwe Samsung Galaxy Tab 3S, als vervanging voor mijn intensief gebruikte Samsung Note 10,1. Ik heb bewust gekozen voor deze omdat ik zeer te spreken ben over de S-pen technologie. Ik was zeer verrast toen ik hem uitpakte: Een behoorlijke doos met een dun apparaatje. Het oogt kwetsbaar, dus een cover - nog even gebruik maken van de promotie voor een keyboardcover - is zeer aan te raden. Over de functionaliteit van het apparaat heb ik nog geen mening omdat ik hem pas vandaag heb ontvangen, maar mijn ervaringen met de vorige tablet doen vermoeden dat dit geen miskoop is. Mijn eerste verkenning is alvast zeer positief en hoopvol. Het apparaat is makkelijk te installeren en met de Smart Switch waren mijn instellingen en apps zo overgezet.
Ondanks de toch wat hoge prijs ben ik erg blij met mijn nieuwe Galaxy S3

Pluspunten

  • vormgeving
  • beeld kwaliteit
  • geluid
  • S-Pen

Minpunten

  • prijs
  • kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aankoop Samsung Galaxy Tab S3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Erg tevreden met deze aankoop. Zeer goede beeld kwaliteit, en pen met zeer veel mogelijkheden. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Gewicht
  • Lange batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tab-s3 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichte en snelle tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Deze table aangeschaft vanwege vervanging 6 jaar oude tablet.
We zochten een vervanger voor de tablet en als tussenstap naar laptop.
Apps starten snel op en met de keyboard cover is het typen ook eenvoudig.
Geluid en beeld zijn goed, tv kijken via bijvoorbeeld ziggo gaat ook prima.

Pluspunten

  • pen
  • snelheid

Minpunten

  • samsung apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vandewetering1 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super product!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Een alleskunner! Mooie maat scherm, veel werkvermogen. Ideaal voor mijn werk en voor onderweg. Ik kan en wil niet meer zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Super aankoop. Lang getwijfeld om voor een pro tablet te gaan ter vervanging van mijn laptop bijv tijdens business meetings. Geen enkele spijt. Groot maar niet te groot scherm. Wat een design en compatible met al mijn Galaxy s9 apps.

Daarnaast ook nog eens een mooi scherm voor een serie of een film savonds in het hotel!

Pluspunten

  • Snel
  • Scherp
  • Formaat
  • Sync met Android telefoon en Google software
  • Prijs kwaliteit too

Minpunten

  • Misschien voor sommigen prijzig
  • Vingerafdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Raven 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer snel en eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik had reeds een Galaxy S2 tablet en wilde een nieuwe Samsung. Het werd de nieuwere Galaxy S3. Deze is nog sneller en heeft weer nieuwe dingen, als een pen waar je mooie dingen mee kunt doen een echte aanvulling. Ook kan er een toetsenbord bij geleverd waar d S3 direct op past. Kortom een complete tablet.

Pluspunten

  • veelzijdig in gebruik

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EvDijk 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
hoge kwaliteit van hardware, snelle processor en uitstekend scherm. Uitstekend alternatief voor de iPad. Glazen achterkant is glad indien geen cover wordt gebruikt. Gebruik van een cover is aan te raden.

Pluspunten

  • Scherm
  • accu

Minpunten

  • glazen achterkant = glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm zoals je van Samsung gewend bent!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Grote flexibiliteit in gebruik om te internetten overal waar je wil met of zonder WIFI. Fijn helder scherm in Samsung kwaliteit. Lekker snel. Zeer tevreden! De actie van het gratis toetsenbord cover maakte deze tablet extra aantrekkelijk.

Pluspunten

  • flexibiliteit in internet
  • helder scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hulsebosch, Cora 01-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk. Snel te installeren. Werkt ook snel. Keuze Samsung omdat ik ook Samsung mobiel heb. Zeer licht in gewicht en erg dun. Ik heb zilver gekozen maar met een cover zie je dit niet. Dat is de meerprijs dus niet waard.
Was wel aan de dure kant maar ivm geheugen/merk geen andere keus.

Pluspunten

  • snel
  • geheugen

Minpunten

  • prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dakota 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig helder en duidelijk scherm .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Mijn oude 10.1 was aan vervanging toe waar ik erg tevreden over ben . Daarom gekozen de nieuwste opvolger nu met gratis keyboard cover .
geweldig scherm , goed geluid en snel .

Pluspunten

  • snel
  • mooi scherm
  • goed geluid

Minpunten

  • stevige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Joop 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Galaxy TAB S3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Deze Galaxy Tab 3 SMT825 komt overeen met mijn Samsung telefoon, de werking is intuïtief en het design is prachtig. Strak uitgevoerd. Kon er meteen mee aan de slag. In no time zijn dezelfde app van de telefoon op de Tab geïnstalleerd. Het model is handzaam. Je voelt dat je een kostbaar bezit hebt, dat je niet moet laten vallen. Daarom is een cover zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurette 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, dun en licht, werkt zeer vlot.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Handig als je met mails en foto's bezig bent. Zeer scherp beeld en handig als je ook een Samsung gsm hebt. Je kan alles vlot overzetten en kopiëren. Een aanrader.

Pluspunten

  • Licht en scherp beeld
  • Werkt zeer vlot
  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceeo 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De mooiste, handigste tablet van mijn leven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Vervangt, wanneer ik een groot scherm wil hebben, mijn Galaxy Note8, beide met de onvolprezen S-Pen. Heel nuttig is het in handschrift opnemen van notities.

Pluspunten

  • prachtig scherm
  • handschriftmogelijkheid
  • alle functies van S-Pen

Minpunten

  • geen bergplek voor S-Pen in toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnie 12-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm lekker snel ligt goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Zocht een handzame snelle tablet om overall mee naar toe te nemen. Met het uitbreidbare geheugen en het scherpe en snelle display voor mij de perfecte tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews