Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 25-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel blij met de service van Medion Nederland

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tablet werkt snel, goed leesbaar scherm, lange batterijduur en ideaal met ip-camera verbinding om te monitoren. Doet alles wat hij moet doen en praktisch in gebruik, leuk hebbeding.

Pluspunten

  • sherm
  • batterij
  • geheugen
  • makkelijk

Minpunten

  • iets te weinig RAM
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeda 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi en snel tablet

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, flinke opslagruimte met 64 GB, werkt lekker snel.
Voelt degelijk aan. Kortom, ik ben dik tevreden met prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Degelijk
  • forse opslagruimte
  • snel
  • mooi apparaat
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodoor 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tablet van Medion. Fijn in gebruik, snelheid oké. Voordeel van simkaart ondersteuning is dat het een zeer betaalbare tablet is die dit kan.
Voldoende opslagruimte.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Simkaart ondersteuning
  • Groot scherm
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Lange garantie periode
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima tablet

Algemene score

8,0
Mooie aanbieding tablet +hoes, vlotte levering.
Apparaat paar dagen in huis, nu al enthousiast.
Goede batterij duur, prachtige beeldkwaliteit.
Aanrader !!!

Pluspunten

  • hoge interne opslag
  • batterij duur
  • prima prijs/prestatie verhouding

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els bikes 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel even iets opzoeken is een genot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerst gebeld met Medion, fijn advies welke ik het best kon aanschaffen. Niets was teveel. Want ik heb er weinig verstand van en mijn oude Medion tablet was zooo graag. Ook gevraagd waarom hij juist deze aanbeveelt en niet een ander type. Toen besteld en de volgende dag in huis. Het omzetten van Gmail naar nieuw tablet fluitje van een cent. Ik zou bijna denken dat ik er verstand van heb,maar echt niet hoor. Ik ben 62 en heb een hekel aan technische apparaten.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Snel
  • Niet meer de kreet Google of Chrome werkt niet
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. de Kok 28-04-2017
  • Product paar weken in bezit

snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt uitstekend en snel. Levering zeer snel. Heb na 1 week ook dezelfde tablet gekocht voor mijn vrouw. Die is er ook zeer content over.

Pluspunten

  • levering op tijd
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc 23-03-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi schermbeeld, goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb dit apparaat sinds enkele weken en we zijn er zeer tevreden over.
Prijs kwaliteit is top voor een tablet met 64gb en voor 249@ krijg je er ook nog een hoes bij.
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.G.P. van Dijk 09-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Weer een goed produkt van Medion!

Algemene score

8,0
goede prijs, groot geheugen (dus geen extra SDkaart aanschaffen!) compleet geleverd met hostUSB en speakertjes, en de combinatieprijs van € 0,95 voor de hoes maakt de aanschaf totaal kompleet!!!
Koop al jaren produkten van Medion, om de 4 jr een stevige computer (beeldverwerking en videobewerking) nooit problemen altijd top

Pluspunten

  • groot geheugen
  • complete uirusting
  • android 6
  • cmbinatieprijs hoes

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Viester 06-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een tablet met grote opslagcapaciteit voor een redelijke prijs. Deze Medion tablet voldoet daaraan. Liefst 64 GB opslag. En dat voor de prijs van 250 euro incl. hoes. Opstartsnelheid is prima en het scherm is fraai en duidelijk. Kortom waar voor je geld.

Pluspunten

  • Grote opslagcapaciteit van 64 GB
  • Lage prijs
  • Gebruik accu
  • USB hostverbinding mogelijk
  • Android 6.0

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 01-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot pracht HD scherm.Stevig behuizing.Top accu.Ruim pakket

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu heb een Tablet waar ik naar op zoek was, veel voor weinig geld.
Mooi en stevig product, met een zeer uitgebreid pakket dat ook allemaal goed en makkelijk werkt.
Ben er dan ook zeer tevreden over en voel me voor een dubbeltje op de eerste rang.

Pluspunten

  • Mooi groot HD scherm
  • veel werk uren met accu
  • Riant geheugen
  • Simkaart behuizing
  • Prijs
Geschreven voor: Medion LIFETAB X10301 zwart, zilver / 64 GB / 4G

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer